Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: yakıt tüketimi göstergesi  (Okunma Sayısı 400 defa)
burak
Honda Jazz
*

« : Eylül 26, 2007, 03:23:15 ÖS »

arkadaşlar bu trip a-b yakıt tüketimin gösteren olayda şöyle bir gariplik sezdim. şimdi benim gösterge sürekli 12-14/100km  arası bir değer gösteriyor. trip a yı yada b yi sıfırladığım zaman bu değer 9 bazende 8/100km ye kadar dusuyor. ama sıfırlamazsam sureklı 12 ıle 14 arası bır rakam gosterıyor ve buda moralımı bozuyor. ayrıca dun ısıklarda durdum o an gosterge 8.4/100km idi uzun yanan bır ısık bu bu arada değer araba bosta ve duruyor olmasına ragmen 12-13/100km olmaya basladı.  sizce bunun nedeni nedir benim gostergedemı bır yanlıslık var. son olarak da depoyu fulledıkten sonra yaklasık 8/9 km gıdıyorum benzın gostergesı bır kutu dusuyor Sad

degerlı yorumlarınızı beklıyorum.
burak
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2007, 03:24:02 ÖS »

bu arada eklemyı unuttum benım arac elegance otomatık.
umut
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2007, 04:15:20 ÖS »

anlık tüketimi yazmıyor malesef ortalama alıyor çalışma zamanı %+-= km hesabı

10'suz olmaz

Typerkan
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2007, 05:05:52 ÖS »

Araçı kullandıkca araç benzine iyice doyuyor ve sonra belirli bi seviyede kendini sabitliyor yakıtı örn: barınca 10,0 basmazsan 8,0 gibi  tabi bunun için zaman lazım araçlarımız yeni olduğu için bu değerlerin sürekli değişmesini fazla önemseme bence bide orda gösterilenem yaklaşık değerdir unutma..
Aracında ful depo benzin almana rağmen kontağa bastığında bir diş inmesinin sebebi benzini doldururken son raddeye gelince yavas yavas ve usulce poppa edilirse zaten benzini görmüş olursun o zaman fullenmiş bil..İstersen benzini ağzına kadar doldur pompa kendi atsın sonra bekle bak bakalım benzin kapağından hala nasıl aşşa iniyor Wink dert etme..İyi seçim Honda  okey

hybrid
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2007, 02:01:24 ÖÖ »

bende anlık tüketim göstergesi var ama ya 12 lt gösteriyor ya da 0 , şehir içinde ortası yok :-)
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: