Gönderen Konu: soğutmalı torpido  (Okunma sayısı 13178 defa)

kacaman

soğutmalı torpido
« : Haziran 28, 2008, 11:27:46 ÖÖ »
arkadaşlar yeni civic sedan için aracına kol dayama yerini yada torpido gözünü soğutmalı dolap yaptırtan var mı, varsa nasıl yaptırdılar, verimi nasıl, araç bu tadilattan zarar gördü mü.

kacaman

Ynt: soğutmalı torpido
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2008, 10:14:50 ÖS »
yav arkadaşlar bu konuda hiç fikri olan yokmu yani, ön kol dayamanın bulunduğu yer soğutmalı göz olabilir, yaptırtan acaba var mı, yoksa şimdiye kadar kimsenin aklına gelmedi mi.

metin16

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2008, 10:18:18 ÖS »
gereksim duyulmadığından kimse yaptırmamıştır bence hiç gereği yok diğer başka arçlarda soğutmalı torpido diyorlar klimayla çalışıyor.Fiyat arttırmak için konulan özellik diyorum.Ama kişisel olarak bunu yaptıran duymadım.

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2008, 10:22:59 ÖS »
ben kısaca  anlatıyım kolçak  tarzında  dondurucu  ve ısıtıclar  var    kolçak şeklinde  olan bir  model sinbo scw-3503  nette  araştır  bulursun elimde  bir  adet  var    60  ytl  veririm içine  ortalma  şöle söyleyim 7-8  adet  kola  ve bir  yada iki  kase    dolsu  bişey  sıgar  hem  sougk  hem  sıcak  olarak  çakmaklıktan elektirigini alıyorsun  birde  şu an elimde  yok ama  gelicek  3-4  kolçak büyüklügü  kadar   sıcak  sougk yapabilen  bagajda kullanılabilen bir  tip var  o da  200  ytl  filandı

kacaman

« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2008, 11:18:49 ÖS »
biz aracımızı hem aile otomobili olarak aldığımız için, uzun yolda yanımızda bulundurmamız gereken su, mama, ne bilim meyve falan atıştırmalıkları koymak için ve de yerden tasarruf edecek şekilde orta kol dayama yerine diyorum klimanın arka tarafa hava gönderen ön koltuğun altındaki çıkışlardan bir boru ile bağlantısı yapılsa olurmu, yada yaptıran birisini duydunuz mu.

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2008, 11:28:31 ÖS »

biz aracımızı hem aile otomobili olarak aldığımız için, uzun yolda yanımızda bulundurmamız gereken su, mama, ne bilim meyve falan atıştırmalıkları koymak için ve de yerden tasarruf edecek şekilde orta kol dayama yerine diyorum klimanın arka tarafa hava gönderen ön koltuğun altındaki çıkışlardan bir boru ile bağlantısı yapılsa olurmu, yada yaptıran birisini duydunuz mu.

bunun klimayla  bir  baglantısı  yok  ayrı bir  dondurucu  gibi  düşünün  2  saat filan koruma  özeligi  var  orta  kol  dayama  yerine  degilde  iki  koltugun arkasında  dogru  ufak  olan belki  olur  ona  bakıp  denemek  lazım

kacaman

« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2008, 12:22:23 ÖÖ »
benim amacım araç içindeki şahıs sayımız zaten fazla üç çocuk hanım ben birde dolap olmasın istiyorum, yer kaplamasın çocukların üçü de erkek olunca uzun yolda arka koltuklarda rahat rahat kavgalarını etsinler, istiyorum, bu sebepten dolayı orta kol dayama yerini tadil edip klimadan destekli dolap yapsak mı çok profesyonel dolap olmasına bence gerek yok zaten uzun yolda mecburen açıyoz klimayı o sırada işlevini yapsın kışında sıcak olarak kullanılır, dolap hava girişine şu accord larda yada jetta da var torpidosunda havayı açıp kapama yeri birde öyle bir kesici takarız nasıl olurmu sence

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2008, 12:25:35 ÖÖ »
bence  olmaz      sen en iyisi   büyük  olan  dondurucudan al  bagaja  koy 3  metre  kablo  uzat çakmaklıga   yada  arkadan bir  yerden elektirik  al     boşuna  tesisatla filan ugraşma  en  mantıklısı   büyük  olanın içine  bayagı  bişey  alıyor

kacaman

« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2008, 12:28:37 ÖÖ »
teşekkürler.

mehmet1971

« Yanıtla #9 : Temmuz 01, 2008, 12:09:04 ÖÖ »
Benim önceki otomobilim 2007 jetta comfortline idi o dediklerin verdı. Ama bi işe yaradığını görmedim. Yeteri derecede soğutma olmuyor. Uzun yola gidiyorsan alacaksın bir oto buzdolabı veya benim yaptığım gibi 2-3 tane 23 şer lt lik termus herşeyini ister sıcak ister soğuk doldur. Mis gibi kullan bence en ideali.

8663

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 01, 2008, 09:29:44 ÖÖ »
bence buzdolabına gerek yok, buzlukta pet şişede su donduruyorum 3-5 tane, soğuk kalmasını istediğim şeyleri de üstüne koyuyorum, 5-6 saat idare ediyo, hatta içme suyu dondurursan buz gibi soğuk su içiyosun yolculuk boyunca :D Türk herşeye bir çare bulur :D :D

kacaman

« Yanıtla #11 : Temmuz 01, 2008, 10:34:17 ÖS »
arkadaşlar. benim önceki arabamda vardı torpido olayı uzun yolda işimize yaradı hep, kütahya simavdan kırıkkaleye helva getirmiştim eritmeden. teşekkürler

SuperSonic

• http://www.teamhondaturkey.com
« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2008, 04:11:41 ÖS »
havalandırmadan boru çekerek bu işi yaptırabilirsin.  Bütün arabalardaki soğutma sistemi bu şekilde çalışıyor zaten.  İyi bir usta işini halleder

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2008, 07:13:23 ÖS »
böle  bişey  hem  masraflı  hemde  nasıl  olur  ben hiç  görmedim ufak  bir  araç  buzdolapı  almak  en mantıklısı  bana  göre   klimadan  boru  filan  çekilmesi  serviste  ugraştırlar   garantidede   kesin sorun çıkartırlar

oracle

« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2008, 08:07:02 ÖS »
arkadaşım araç buzdolapları güzel gibi görünüyor mantıklıda ama dikkat etmek gerek iyi araştırmak gerek arkadaşta 2007 bmw var o aldı aracına taktı yakıyodu arabayı bütün sigortaları haşat etmiş kablolar falan erimiş aman dikkatli olun

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #15 : Temmuz 02, 2008, 08:38:16 ÖS »

arkadaşım araç buzdolapları güzel gibi görünüyor mantıklıda ama dikkat etmek gerek iyi araştırmak gerek arkadaşta 2007 bmw var o aldı aracına taktı yakıyodu arabayı bütün sigortaları haşat etmiş kablolar falan erimiş aman dikkatli olun

önlemine  alıcaksın kendin  en baştan  alıp  hemen takmak  yerini  5  ytl  harcayıp  kablosunun üzerine  bir  sigorta  taktırısın  hiç bir problem kalmaz