Gönderen Konu: Ne olacak bu fren meselesi !!!!  (Okunma sayısı 9695 defa)

CVC2008

Ynt: Ne olacak bu fren meselesi !!!!
« Yanıtla #25 : Eylül 18, 2008, 03:29:28 ÖÖ »
Araç çok güzel gidiyor da bazen duramayacağım gibi hissediyorum :) Sanki fren pedalı tuğla gibi asılmama rağmen ya ABS devreye girip piyasa karışıyor ya da araç hiç oralı olmuyor sanki frene basmıyormuşum gibi gidiyor...

Mickcasey

« Yanıtla #26 : Eylül 20, 2008, 07:12:40 ÖS »
2 x 2 = 4 Frenler kotu . Servıse gttım beklıyorum adamın tekı geldı onumde yakına yakına frenler ses yapıyor dıyor servıstekı elemanda sankı sorunu ılk defa duymus edalarında kı ben o sorundan dolayı ona gıttım ve degıstırmıstım dısk balataları herkes bu sorunun farkında ve balataların komle degısmesı gıbı bır cozume varılmıs

radoslaf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Ekim 03, 2008, 10:18:14 ÖS »
arkadaslar merak etmeyın bende ılk o sesı duydugumda tırsmıstım ancak biraz arastırdım ayrıyetten bu hondalardan anlayan bı arkadasım var onada sordum merak edılecek bı sey yok fren hava komprasoru dıe bısey varmıs bu yenı cıvıclerde o ses ondan gelıyomus yuksek hızda fırene bıraz sert basınca bu komprasor devreye gırıyomus ve ses gelıyomus

firstcevher

« Yanıtla #28 : Ekim 03, 2008, 10:50:00 ÖS »

arkadaslar merak etmeyın bende ılk o sesı duydugumda tırsmıstım ancak biraz arastırdım ayrıyetten bu hondalardan anlayan bı arkadasım var onada sordum merak edılecek bı sey yok fren hava komprasoru dıe bısey varmıs bu yenı cıvıclerde o ses ondan gelıyomus yuksek hızda fırene bıraz sert basınca bu komprasor devreye gırıyomus ve ses gelıyomus

bana torna dediler, daha gitmedim randevu almıştım ama gitmek istemiyorum, şimdi torna yarın başka bişey araba aptal olacak, bu servislerin eline düşmemek lazım :S şimdilik bi sorun yok gibi inşallah daha da bişey çıkarmaz başıma... bi ara belki eserse yaptırırım araç daha 4 binde ne tornası şaka gibiler :S