1- Simit tüp şart. 43 LT lik takıyorlar 31 LT falan doluyor güvenlik açısından. O da ş.içi 300 km kadar gider duruma göre. Yoksa hemen çuvallıyorsun güvenlikte. Yedek lastiğe kılıf yaptırabilirsin, anlaşılmaması için. Ya da yedek lastiği taşımayıp, 10 liraya lastik tamir kiti alabilirsin. Koçtaşta bauhousta vs satılıyor. Yanına hava kompresörü de alırsın çakmaktan enerji alan.
Bir keresinde eski aracımda adam bagaj halısını bile kaldırmıştı güvenlikçi kontrol için. Şimdilerde bagajın içindeki araç takımlarımı koyduğum çanta yı bagaj halısı açılmayacak şekilde bagaja yerleştiriyorum. Çanta bagaj halısına cırtla yapıştığından kolay kalkmıyor bagaj halısı

2- Depo dolum yeri konusunda depo kapağına onay vermediklerini duymuştum. Lpg taktıracağın yere de sorabilirsin. Yoksa LPG projene onay alamayabilirsin. Gaz sızdırmazlık veren kurumlara da (ilçendeki makine sanayicileri odası) sor bence şimdiden, şüphe kalmasın kafanda.
3- Benim ışıklı göstergem sol alttaki para gözünün içinde. Hoş, yoldayken bakmak için para gözünü açmak gerekiyor ama aracın içinden de gözükmüyor. Ben de KM ye göre gazı alıyorum. 200 km den sonra almaya çalışıyorum gazı.