Merhaba arkadaşlar,
2009 Civic Premium sahibiyim. yaklaşık 1,5 yıldır 3 kez fren balatalarım değişti.
1. değişme sebebi ; frene basıldığında uğultu sesinin gelmesi idi.
2. değişme sebebi ; TRW balataların aşırı ısınmadan kaynaklanan disk erime durumu.
3. değişme sebebi ; Fren mesafesi ve aşırı ısınma.
Şimdi arkadaşlar 1. sebep dışındaki sebepler dıştan bakıldığında kullanıcı kaynaklı da ele alınabilecek hatalar olabilir. Arkadaşlar durumu bizler tam tamına hatasız şekilde sürüş becerimizle telafisini yapabiliriz fakat neden bir şeyleri kabul etmiyoruz???
Yeni Kasa Honda Civic lerin kronik hataları var;
» Otomatik Cam Arızası (Cam yarıda kalıyor veya ters dönüyor - Garantiden değişiyorlar)
» Fren Arızası (Fren balataları çok zayıf ve sorunlu olduğundan 100 km ile hafif sert bir fren yaptığında iç mekanda kıyamet kopuyor Uğultu sesinden -Garantiden değişiyorlar)
» Vites Problemi (Abartısız bir dodge kamyonet kadar ses yapıyor vites geçişlerinde - Servis ve Honda TR normal diyor )
» Gaz ve Devir problemi (Gaz ayarını beyin aracılığıyla yaptığı için özellikle 1. vitesten 2. vitese geçildiğinde tekleme ile beraber araçta silkeleme oluyor)
» Amartisör Arızası (Araca 4 kişi bindiği zaman hafif çukurlara girdiğinizde amartisör yokmuş gibi kesiciye geliyor ve tak tak diye ses yapıyor- Normal diyor Honda TR )
» Yakıt olayı açıkcası şöyle 1 depo (50lt) benzinle 90 KM sabit hızla uzun yolda gidersen 750KM gitmeni garanti ediyorum. Fakat şehir içi özellikle istanbulda 1 depo (50lt) benzinle 390 - 430 km yol yaparsınız.
Doğrular bu arkadaşlar...
+ debriyaj pedalındaki gacırdama sorunu. bu sorunun pedaldan gelmediğini, debriyaj aksamından geldiğini çözmüştük. aracıma arkadan çarpıldığı bir dönem, 1 hafta boyunca honda city kullandım. ve gördüm ki bizim aracın şanzımanı biraz garip. iyi değil yani.
ayrıca gaz ve devir'den bende şikayetçiyim. tepkiler yerinde ve net değil. bastıktan 1 saniye sonra araç gaz alıyor.
ben aksine gaz ve devirden hiç şikayetçi değilim bastığım anda anında öne atlıyor araç.1 saniye geç alma gibi bir sorun yaşamadım.1 saniye geç olayı hakikaten sinir bozucu birşey bizim honda crv de aynı sorun vardı.dendiğine göre aracı hiç açmamamışsınız boğmuşsunuz dediler zamanında.bu yüzden ilk 500 den sonra civici iyice açtım.servise götürdüm 1000 bakımına test sürüşüne beraber katıldık servis elemanı performansı beğendi iyi açmışsınız aracı dedi.Bu arada vites geçişlerini hissetmiyorum ben
-ayrıyetten gazın sonuna basıp aracı şaha kaldırırsanız araba evet dodge komyonet gibi ses çıkarıyor vites değiştirirken ki normalk bu. crv de de aynısı var.
-otomatik cam arızası sadece honda civicin kronik sorunu değil, honda crv de de yaşadık bu durumu, camı kapatmaya çalışıyoruz kapanmaya yakın bir yerden durup aşayıya iniyor tekrar gıcık edici bir durum.tık tık tık diye basmak zorunda kalıyorduk servis halletti sonra gene başladı.elektronik sistemle alakalı.
-Benimde fren yaparken uğuldama sesi dikkatimi çekti müzik dinlememe rağmen özellikle rampa aşayı inerken ama bir baktım devire fren yaparken araba vites küçültüyor devir fırlıyor, yani motor freni yapıyor araç.Ama düz yolda dikkat etmedim.
-Amartisör konusunda sonuna kadar hak veriyorum çok uyuz ediyor adamı o küt küt diye ses,tekerlek koptu diyorum hep

eşim arkadayken rahatsız oldu çok, kardeşimde hak verdi.Babamın honda crvsinden sonra çukurlara alışamadık

araçtan ses gelmiyor çukurda ya

-Benzin olayı ise şu bu sayfadan aracımın ne kadar yaktığını görebilirsiniz otomatiktir aracım.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/410081.html-Amartisör hariç şu an aracımdan çok memnunum özellikle motor performansından bu arada ses sistemini beğenmedim.