Gönderen Konu: fd6 filmli ön cama HGS etiketi yapıştırma  (Okunma sayısı 17251 defa)

drmoz

fd6 filmli ön cama HGS etiketi yapıştırma
« : Aralık 25, 2012, 10:48:59 ÖÖ »
cumleten selamin aleykum.
Hgs başvurusunda bulundum ama kafama takılan şey benim on camda film var. Etiketi tam olarak nereye yapıştırmam lazım. Dikiz aynasinin etrafında noktali bir alan var, orası ne ise yarıyor?
Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

ultrAs

Ynt: fd6 filmli ön cama HGS etiketi yapıştırma
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2012, 01:16:26 ÖS »
evet bende hgs aldım ve aklıma yatan yer dikiz aynasının ordaki bahsettiğin siyah noktalı yer. fakat çalışmaz korkusu ile hala yapıştıramadım. bu konuyu açtığın iyi olmuş. belki başkalarıda bizim gibi çekiniyordur oraya yapıştırmaktan yahut yapıştıran ve güzel oldu çalışıyor diyecek olanlar da vardır.

legolas

« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2012, 08:44:17 ÖS »
dikiz aynası cama monteli araçlarda; dikiz aynasının cama montajlı olduğu yerden 5 cm aşağı diyordu ptt nin sitesinde....

legolas

« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2012, 08:51:55 ÖS »
HGS etiketinizi düzgün bir şekilde aracınızın ön camına yapıştırmak için birkaç dakikanızı ayırmanız yeterlidir. Bu işlemden sonra aracınız HGS gişelerinden beklemeden geçiş için kullanıma hazır hale gelecektir. HGS'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Bazı araçların önce camları metalik film tabaka kaplı olduğundan HGS etiketinizin veya diğer geçiş cihazlarının performansını zayıflatmaktadır.

http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/

legolas

« Yanıtla #4 : Aralık 25, 2012, 08:54:39 ÖS »

Uploaded with ImageShack.us
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2012, 08:55:37 ÖS Gönderen: legolas »

ultrAs

« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2012, 08:22:21 ÖÖ »
dikiz aynasının ordaki siyah noktalara açıklama getirecek arkadaş aramaktayız  :artis

faw13

« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2012, 08:26:24 ÖÖ »
dikiz aynasının ordaki siyah noktalara açıklama getirecek arkadaş aramaktayız  :artis

atermik camlardaki ogs hgs, vs yapıştırmak için termik olarak bırakılmış kısım :)

atermik/termik ne diye sormayın lütfen, biraz araştırmacı olup araştıralım :)

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2012, 09:00:23 ÖÖ »
arkadaşım benimde ön camda film var ve ben hgs'yi sol köşeye yapıştırdım ve bir sıkıntı yaşamıyorum gayet iyi okuyor...

ultrAs

« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2012, 01:00:14 ÖS »

atermik camlardaki ogs hgs, vs yapıştırmak için termik olarak bırakılmış kısım :)

atermik/termik ne diye sormayın lütfen, biraz araştırmacı olup araştıralım :)

eyvallah ;)

drmoz

« Yanıtla #9 : Aralık 27, 2012, 10:32:16 ÖÖ »
arkadaşım benimde ön camda film var ve ben hgs'yi sol köşeye yapıştırdım ve bir sıkıntı yaşamıyorum gayet iyi okuyor...
eyvallah hocam benim sıkıntım da buydu. ön camda teflonlu metalik film var bende, bu nedenle sıkıntı yaşar mıyım diye merak ediyordum.

faw13 kardeş, noktalı kısım etiket yapıştırmak için bırakılmış diyorsun da, o noktalı kısım dikiz aynası ile tavan arasında kalıyor. etiketi ise dikiz aynasının 5 cm altına yapıştırın diyor PTT nin sitesi?

YUNUS MERİÇ

« Yanıtla #10 : Aralık 27, 2012, 10:46:02 ÖÖ »
eyvallah hocam benim sıkıntım da buydu. ön camda teflonlu metalik film var bende, bu nedenle sıkıntı yaşar mıyım diye merak ediyordum.

faw13 kardeş, noktalı kısım etiket yapıştırmak için bırakılmış diyorsun da, o noktalı kısım dikiz aynası ile tavan arasında kalıyor. etiketi ise dikiz aynasının 5 cm altına yapıştırın diyor PTT nin sitesi?

teflonlu metalik film dediğin sanırım güneşlik amaclı(minibüslerde olandan)sanırım onu bilmem...Bendeki normal komple ön cam filmi..ve okuyor yanlış yönlerirmiş olmak istemem..

faw13

« Yanıtla #11 : Aralık 27, 2012, 01:18:15 ÖS »
ben oraya yapıştırın demedim ki, noktalı kısmın ne olduğu sorulmuştu, ona cevap verdim benim ogs'm de orada yapışık duruyor, o noktalı kısmın amacı o ama ben PTT'nin atermik cam/termik cam nedir bildiğini sanmıyorum. ha bu aletlerin o işlerden etkilendiğini de sanmıyorum, ama mühendisler düşünüp öyle bir kısım eklemişler, kullanmak ya da kullanmamak size kalmış

ki ayrıca ogs için de şurada durmalı burada durmalı diye muhabbetler vardı, alıcı ve verici kesintisiz temas kurabildiği her yere ugundur yapıştırılması, hgs için de durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum

mertkaan01

« Yanıtla #12 : Aralık 27, 2012, 08:04:58 ÖS »
hgs kartı nasıl bişey etiketten iiidir sanırım

legolas

« Yanıtla #13 : Aralık 28, 2012, 11:12:44 ÖS »
hgs kartı nasıl bişey etiketten iiidir sanırım

etiketten iyidir derken? kendisi bir etikettir zaten....

metin07

« Yanıtla #14 : Şubat 03, 2013, 12:27:39 ÖÖ »
Benim OGS cihazı noktalı yerde. Dışardan bakınca net görünmüyor. Algılamada sıkıntı yok.
(Yapıştırmadan önce gişeden geçerken elimle tutup deneyerek geçmiştim. Algılayınca yapıştırmıştım :))

drmoz

« Yanıtla #15 : Şubat 03, 2013, 11:17:12 ÖÖ »
dün denedim, sorun yok...

Optimums

« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2013, 06:00:40 ÖS »
Benim OGS cihazı noktalı yerde. Dışardan bakınca net görünmüyor. Algılamada sıkıntı yok.
(Yapıştırmadan önce gişeden geçerken elimle tutup deneyerek geçmiştim. Algılayınca yapıştırmıştım :))
Hocam Resmini Çekip Yükleme İmkanınız Varmıydı Acaba Bende Daha Yapıştırmadım Öylece Bekliyor Arabada

legolas

« Yanıtla #17 : Şubat 03, 2013, 08:55:52 ÖS »

neyi denedin üstad, nereye yapıştırdın etiketi?

drmoz

« Yanıtla #18 : Şubat 04, 2013, 09:36:30 ÖS »

neyi denedin üstad, nereye yapıştırdın etiketi?
dikiz aynasının 5 cm altına

metin07

« Yanıtla #19 : Şubat 08, 2013, 03:25:09 ÖÖ »
Hocam Resmini Çekip Yükleme İmkanınız Varmıydı Acaba Bende Daha Yapıştırmadım Öylece Bekliyor Arabada

En kısa sürede yüklerim üstad. Epeydir girmemiştim nete. Kusura bakma yeni gördüm mesajını.

metin07

« Yanıtla #20 : Şubat 12, 2013, 07:48:24 ÖS »

http://d1302.hizliresim.com/16/d/k1m7l.jpg

http://b1302.hizliresim.com/16/d/k1mck.jpg

http://b1302.hizliresim.com/16/d/k1mf0.jpg

Optimums

« Yanıtla #21 : Şubat 14, 2013, 09:46:17 ÖS »
Teşekkür ettim hocam.Saygılarımla..

metin07

« Yanıtla #22 : Şubat 14, 2013, 10:44:38 ÖS »
Teşekkür ettim hocam.Saygılarımla..

Rica ettim üstad. Saygılar bizden.

mertkaan01

« Yanıtla #23 : Mart 22, 2013, 07:54:47 ÖS »
hgs kart aldım banttan iyi bence memnunum hem araç değiştirince bant yenileniyor kartta plaka güncelleniyor o kadar.bence hgs kart tipi

2008 elegance

« Yanıtla #24 : Nisan 15, 2013, 10:19:40 ÖÖ »
arkadaşlar FD6' da hgs etiketini aynanın arkasındaki siyah noktalı kısma yapıştıran oldumu? ben etiketi henüz aldım, daha cama yapıştırmadım sizlerden cevap bekliyorum. camda film yok.