Gönderen Konu: Arka sisler normalde tek mi çift mi?  (Okunma sayısı 26619 defa)

on6

Ynt: Arka sisler normalde tek mi çift mi?
« Yanıtla #25 : Ekim 28, 2010, 01:38:50 ÖS »
arka sis tek sol yanıyor.evet sadece onu bağlatmak kolay ancak park ayrı (dörtlü)sis ayrı(ikili)yanması isteniyorsa ki mümkün ben yaptım biraz zahmetli cünkü diğer taraftaki çift flamenli duy ve ampulden bulmak lazım servis harıcıde bulmak çok zor.unutmadan söyleyeyim makyajsız kasadada bu uygulamayı yapmıstım çok güzel duruyordu şimdikinde ise stoplar tam arkadan bakıldığında ledli gibi yanıyor oysaki ilave parklar ve sisler onlar gibi durmuyor.Yani stopbun iç yüzeyinden kaynaklı..yinede masraflı olsada benim hosuma gidiyor.

livindead

« Yanıtla #26 : Ekim 29, 2010, 06:43:36 ÖS »
Bugün efehonda daydım paçalık taktırmak için , arka sisleride söyledim çift istiyorum diye , orjinaline mudaale edemiyoruz gibisnden bişeyler söyledi orjinalini bozamayız dedi yapmadılar bende çok istiyordum çift olmasını biraz ısrar ettim ama kabul ettiremedim.

uxtrax

« Yanıtla #27 : Ekim 29, 2010, 07:17:19 ÖS »
Bugün efehonda daydım paçalık taktırmak için , arka sisleride söyledim çift istiyorum diye , orjinaline mudaale edemiyoruz gibisnden bişeyler söyledi orjinalini bozamayız dedi yapmadılar bende çok istiyordum çift olmasını biraz ısrar ettim ama kabul ettiremedim.

bende aldıgımda çift diye biliyordum sonradan farkettim tek oldugunu...efede taktırdım diger tarafa,sizinkini kabul etmemeleri ilginç...elektirikciye yaptırabilirsiniz kolay bir işlem...yalnız farın içide yok ampul dahil komple almanız lazım ;)

livindead

« Yanıtla #28 : Kasım 01, 2010, 09:01:20 ÖÖ »
Dışarda taktırırım ozaman dedim servisteki elemana

oda elektirik aksamıyla ilgili herhangi bi sorun olduğunda servisin garanti dışı bırakabileceğini söyledi

ne yapsam bilmiyorum kararsızım

2010civic

J
« Yanıtla #29 : Kasım 01, 2010, 09:34:40 ÖÖ »
Gercektende makyajli kasaya arkadan bakildigilda stoplar yan yatmis u harfi ceklinde ledli gibi duruyor. Ampulundemi bir keramet var yoksa stobun camimi gozumuzu yaniltiyo.sonradan yapilan arka sis ayni goruntuyu veriyormu?eger vermiyorsa bence hic gerek yok.cunku cirkin bi goruntu olusur

uxtrax

« Yanıtla #30 : Kasım 01, 2010, 10:16:40 ÖÖ »
@ livindead garanti olayını abartmışlar bence sanmıyorum ki her gelen aracın sis farını kontrol etsinler :D ama yinede iyi araştırmak lazım...isterseniz birde bora ile görüşebilirsiniz ;)

@ 2010civic ampulde bir keramet yok..farın tasarımından kaynaklı bir olay, sis farı zaten digeri ile aynı sadece ampul ve duy ile aynı görüntü elde edilebiliyor ;)

livindead

« Yanıtla #31 : Kasım 01, 2010, 01:11:34 ÖS »
Gercektende makyajli kasaya arkadan bakildigilda stoplar yan yatmis u harfi ceklinde ledli gibi duruyor. Ampulundemi bir keramet var yoksa stobun camimi gozumuzu yaniltiyo.sonradan yapilan arka sis ayni goruntuyu veriyormu?eger vermiyorsa bence hic gerek yok.cunku cirkin bi goruntu olusur

@2010civic
C  harfi yapmışlar civicin c si farlar o şekilde :D

@uxtrax
Hocam oraylada görüştüm aynı şeyi söylediler orjinaliğini bozmuyoruz dedi

MaTaDoR

• Bilgiustam
« Yanıtla #32 : Kasım 01, 2010, 05:26:03 ÖS »
Arkadaşlar kenardaki asıl stoplar C şeklinde yanıyor fakat bagajdakiler yuvarlak ve kenardakilere göre daha canlı yanıyor. Ben ikisine de bağlattım ve ilk başlarda beğendiğim bir görüntü gibi gelmişti "CO" şeklinde karbonmonoksit oluyordu. Fakat son 1-2 gündür açmıyorum, sıkıldım galiba. :)

uxtrax

« Yanıtla #33 : Kasım 01, 2010, 07:05:10 ÖS »
sis farının özelligi zaten daha parlak yanması, frene bastıgımızda eşit parlaklıkta oluyor...yalnız ben yanlış hatırlamıyorsam stoplar gibi sis farlarıda C şeklinde yanıyor yuvarlak diil

ersinguzen

« Yanıtla #34 : Kasım 02, 2010, 07:47:58 ÖÖ »
valla arkadaslar eli degen imkanı olan sisleri cift yapmalı cok cacık duruyor yav. sanki teki arızalıymıs gbi gecen gun yolda gidiyoruz 2 araba arkada bi arkadas beni aradı diyorki oglum sislerin biri yanmıyor dedim fabrika cıkısı oyle kapat o zaman cok kotu duruyor dedi o gunden sonra kullanmadım bir daha

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #35 : Kasım 02, 2010, 08:38:09 ÖÖ »
Arkadaşlar sis farının nerede nezaman kullanılacağını bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz buna anlam veremiyorum <nohapy
Sis farı normalde Tek'tir ama bazı araçlarda çift olur amaç sisli havalarda arkadaki araca sizin aracın daha belirgin gözükmesidir ama sanırım sizler bunu günlükte kullanıyorsunuz dikkat çekmek için >%Sakin
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2010, 08:39:51 ÖÖ Gönderen: fsunnetci »

ersinguzen

« Yanıtla #36 : Kasım 02, 2010, 11:31:52 ÖÖ »
Arkadaşlar sis farının nerede nezaman kullanılacağını bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz buna anlam veremiyorum <nohapy
Sis farı normalde Tek'tir ama bazı araçlarda çift olur amaç sisli havalarda arkadaki araca sizin aracın daha belirgin gözükmesidir ama sanırım sizler bunu günlükte kullanıyorsunuz dikkat çekmek için >%Sakin

Eminim buradaki herkez sis farının ne zaman ve nerede kullanılacagını biliyodur adı ustunde cunku sis buna dikkat cekmek dersek eger biraz hondayı kucuk dusurmus olabiliriz bence honda ve kullanıcılarının dikkat cekilmesine ihtiyacı yok buna sadece kendimizce bi aksesuar yaratıyoruz diyebiliriz ;)

washer

« Yanıtla #37 : Kasım 02, 2010, 11:55:43 ÖÖ »

Eminim buradaki herkez sis farının ne zaman ve nerede kullanılacagını biliyodur adı ustunde cunku sis buna dikkat cekmek dersek eger biraz hondayı kucuk dusurmus olabiliriz bence honda ve kullanıcılarının dikkat cekilmesine ihtiyacı yok buna sadece kendimizce bi aksesuar yaratıyoruz diyebiliriz ;)

+1

Fatih!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Kasım 02, 2010, 12:01:37 ÖS »
Ben arkadaki sis lambasının ampülünü çiftledim.
Diğer tarafı orjinal sekilde delip aynı duydan takdım.
Parklarda 4 adet 5 watt
sislerde içte iki adet 21 watt yanacak sekilde oldu..

ersinguzen

« Yanıtla #39 : Kasım 02, 2010, 01:20:05 ÖS »
Parklarda 4 adet 5 watt

mukemmel olmus :)
Parklarda 4 adet 5 watt

yakışmıs :)

washer

« Yanıtla #40 : Kasım 02, 2010, 02:08:32 ÖS »
Parklarda 4 adet 5 watt

Parklarda 4 adet 5 watt

işte bu,bütün civicler 4 lü olsun,kafamız güzel olsun :) arkadan gören gelen arkadaşlarımız lambanın biri yanmıyor demesin sonra :)

ersinguzen

« Yanıtla #41 : Kasım 02, 2010, 02:13:49 ÖS »
Parklarda 4 adet 5 watt

Parklarda 4 adet 5 watt

işte bu,bütün civicler 4 lü olsun,kafamız güzel olsun :) arkadan gören gelen arkadaşlarımız lambanın biri yanmıyor demesin sonra :)

+ 1