TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: MaTaDoR - Ekim 19, 2010, 10:46:35 ÖS
-
Arkadaşlar dikkat ettim de arka stoplardaki sis ışıklarını yakınca bagajdaki stoplardan sadece sol taraftaki yanıyor. Bu acaba herkeste aynı olan bir durum mudur? Bence çok çirkin gözüküyor yani neden diğeri yanmıyor ki, diye sormak istedim. Bir bilgi eksikliğim de olabilir bu konuda tabi. ;)
-
valla hocam benim iki aracımdada tek ti ben oraya duy ve ampul alıp çiftledim
yani orada hiç duy bile yok
bence normali oyle
-
evet arka sis lambası sadece 1 tane. sağ tarafta hiç bir düzenek yok. sonradan takılıyo.
-
arka sis farı (bir nevi aşırı kırmızı stop lambası) tek olur.
zaten bir tanesi fazlasıyla göz alıyor ikincisi katliam olur :)
-
arkadaşlar ben aracımın stoplarını değişirken sağ tarafada diğerinden paralel bağlattım zaten benim stobumda arka sis yakınca diğer taraflar gibi yanıyor yani yoğun yanıp göz almıyor bundan dolayıda herkes normalmiş gibi zannediyor
-
arka sisler tek ama ampül taktırıp cift yapanlarda var
-
fabrika çıkışı tek ampl
-
tek
-
bendede tek
-
arka sis farı tek olur.sorun yok arkadaşlar.
-
eski kasa civiclerde dikkat ederseniz tampon uzerinde duruyor.acemilik günlerimde daha hondacı olmadan önce bayağı bi düşünmüştüm bu kırmızı lambanın ne iş var burada diye...ama bütün eski kasalarda yok.
-
Teşekkürler arkadaşlar herkes hemfikir olduğuna göre sorun yok demek ki ;)
-
arka sisler tek ama ampül taktırıp cift yapanlarda var
böyle mi :dil
-
Bende basit bir işlemle çift yaptırdım. Bir duy,bir ampul ve bir metre kablo gitti. Diğer sisten paralel çektik o kadar.
-
bizim araçlarda 92-95 kasalarda o kablolar bile var direk duy ve ampul tamam
-
Ben de çift yaptırdım. Çok basit bir işlem gerçekten. ;)
-
tek yanıyor kardeşim.ancak dörtlü yaptınmı harika duruyor
-
ARKADAŞLAR arka sisler park yandığındamı yoksa ön sisleri yaktığımızdamı yanıyor?
-
arka sisleri yaktıgında yanıyor :D:D:D
-
dün boraya sordum, çift yaparsan elektrik aksamına müdahale ettiğin için elektrikle ilgili olacak bir sorun halinde garantin iptal olur dedi hasta herifler :)
-
dün boraya sordum, çift yaparsan elektrik aksamına müdahale ettiğin için elektrikle ilgili olacak bir sorun halinde garantin iptal olur dedi hasta herifler :)
Saçmalamıslar. Sadece bir adet + uç cekiyorsun karsı tarafa.
Ben yaptım aracımda. Hatta çiftli ampül takdım parklarda 4 adet 5 watt yanmakta.
-
nasıl duruyor >%6rol >%6rol
-
nasıl duruyor >%6rol >%6rol
Ben gördüm şık olmuş, bende düşünüyorum ama şuda bir gerçek ki makyajsız kasalara daha çok yakışıyor. Çünkü yuvarlak yanması görselliği değiştiriyor.
-
ARKADAŞLAR arka sisler park yandığındamı yoksa ön sisleri yaktığımızdamı yanıyor?
evet dostum arka sisleri yakabilmen için ön sislerin açık olması gerekiyor.neden böyle yapmışlar bilmiyorum ama bi mantığı vardır elbet
-
@maydoz;
Hayır böyle bir gereklilik yok. Sadece arka sisleri açarken normal sisleri başta açmanız gerekiyor. Ön ve arka sislerin hepsini yaktıktan sonra ön sis farını yakan tuşu geri çevirip kapattığınızda arka sisler yanmaya devam ediyor. Ben bu şekilde kullanıyorum gün içinde de... Zaten havalar yağmurlu arkadaki aracın daha iyi görebilmesi açısından faydalı da oluyor. ;)
-
arka sis tek sol yanıyor.evet sadece onu bağlatmak kolay ancak park ayrı (dörtlü)sis ayrı(ikili)yanması isteniyorsa ki mümkün ben yaptım biraz zahmetli cünkü diğer taraftaki çift flamenli duy ve ampulden bulmak lazım servis harıcıde bulmak çok zor.unutmadan söyleyeyim makyajsız kasadada bu uygulamayı yapmıstım çok güzel duruyordu şimdikinde ise stoplar tam arkadan bakıldığında ledli gibi yanıyor oysaki ilave parklar ve sisler onlar gibi durmuyor.Yani stopbun iç yüzeyinden kaynaklı..yinede masraflı olsada benim hosuma gidiyor.
-
Bugün efehonda daydım paçalık taktırmak için , arka sisleride söyledim çift istiyorum diye , orjinaline mudaale edemiyoruz gibisnden bişeyler söyledi orjinalini bozamayız dedi yapmadılar bende çok istiyordum çift olmasını biraz ısrar ettim ama kabul ettiremedim.
-
Bugün efehonda daydım paçalık taktırmak için , arka sisleride söyledim çift istiyorum diye , orjinaline mudaale edemiyoruz gibisnden bişeyler söyledi orjinalini bozamayız dedi yapmadılar bende çok istiyordum çift olmasını biraz ısrar ettim ama kabul ettiremedim.
bende aldıgımda çift diye biliyordum sonradan farkettim tek oldugunu...efede taktırdım diger tarafa,sizinkini kabul etmemeleri ilginç...elektirikciye yaptırabilirsiniz kolay bir işlem...yalnız farın içide yok ampul dahil komple almanız lazım ;)
-
Dışarda taktırırım ozaman dedim servisteki elemana
oda elektirik aksamıyla ilgili herhangi bi sorun olduğunda servisin garanti dışı bırakabileceğini söyledi
ne yapsam bilmiyorum kararsızım
-
Gercektende makyajli kasaya arkadan bakildigilda stoplar yan yatmis u harfi ceklinde ledli gibi duruyor. Ampulundemi bir keramet var yoksa stobun camimi gozumuzu yaniltiyo.sonradan yapilan arka sis ayni goruntuyu veriyormu?eger vermiyorsa bence hic gerek yok.cunku cirkin bi goruntu olusur
-
@ livindead garanti olayını abartmışlar bence sanmıyorum ki her gelen aracın sis farını kontrol etsinler :D ama yinede iyi araştırmak lazım...isterseniz birde bora ile görüşebilirsiniz ;)
@ 2010civic ampulde bir keramet yok..farın tasarımından kaynaklı bir olay, sis farı zaten digeri ile aynı sadece ampul ve duy ile aynı görüntü elde edilebiliyor ;)
-
Gercektende makyajli kasaya arkadan bakildigilda stoplar yan yatmis u harfi ceklinde ledli gibi duruyor. Ampulundemi bir keramet var yoksa stobun camimi gozumuzu yaniltiyo.sonradan yapilan arka sis ayni goruntuyu veriyormu?eger vermiyorsa bence hic gerek yok.cunku cirkin bi goruntu olusur
@2010civic
C harfi yapmışlar civicin c si farlar o şekilde :D
@uxtrax
Hocam oraylada görüştüm aynı şeyi söylediler orjinaliğini bozmuyoruz dedi
-
Arkadaşlar kenardaki asıl stoplar C şeklinde yanıyor fakat bagajdakiler yuvarlak ve kenardakilere göre daha canlı yanıyor. Ben ikisine de bağlattım ve ilk başlarda beğendiğim bir görüntü gibi gelmişti "CO" şeklinde karbonmonoksit oluyordu. Fakat son 1-2 gündür açmıyorum, sıkıldım galiba. :)
-
sis farının özelligi zaten daha parlak yanması, frene bastıgımızda eşit parlaklıkta oluyor...yalnız ben yanlış hatırlamıyorsam stoplar gibi sis farlarıda C şeklinde yanıyor yuvarlak diil
-
valla arkadaslar eli degen imkanı olan sisleri cift yapmalı cok cacık duruyor yav. sanki teki arızalıymıs gbi gecen gun yolda gidiyoruz 2 araba arkada bi arkadas beni aradı diyorki oglum sislerin biri yanmıyor dedim fabrika cıkısı oyle kapat o zaman cok kotu duruyor dedi o gunden sonra kullanmadım bir daha
-
Arkadaşlar sis farının nerede nezaman kullanılacağını bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz buna anlam veremiyorum <nohapy
Sis farı normalde Tek'tir ama bazı araçlarda çift olur amaç sisli havalarda arkadaki araca sizin aracın daha belirgin gözükmesidir ama sanırım sizler bunu günlükte kullanıyorsunuz dikkat çekmek için >%Sakin
-
Arkadaşlar sis farının nerede nezaman kullanılacağını bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz buna anlam veremiyorum <nohapy
Sis farı normalde Tek'tir ama bazı araçlarda çift olur amaç sisli havalarda arkadaki araca sizin aracın daha belirgin gözükmesidir ama sanırım sizler bunu günlükte kullanıyorsunuz dikkat çekmek için >%Sakin
Eminim buradaki herkez sis farının ne zaman ve nerede kullanılacagını biliyodur adı ustunde cunku sis buna dikkat cekmek dersek eger biraz hondayı kucuk dusurmus olabiliriz bence honda ve kullanıcılarının dikkat cekilmesine ihtiyacı yok buna sadece kendimizce bi aksesuar yaratıyoruz diyebiliriz ;)
-
Eminim buradaki herkez sis farının ne zaman ve nerede kullanılacagını biliyodur adı ustunde cunku sis buna dikkat cekmek dersek eger biraz hondayı kucuk dusurmus olabiliriz bence honda ve kullanıcılarının dikkat cekilmesine ihtiyacı yok buna sadece kendimizce bi aksesuar yaratıyoruz diyebiliriz ;)
+1
-
Ben arkadaki sis lambasının ampülünü çiftledim.
Diğer tarafı orjinal sekilde delip aynı duydan takdım.
Parklarda 4 adet 5 watt
sislerde içte iki adet 21 watt yanacak sekilde oldu..
(http://img526.imageshack.us/img526/3179/fotorafo.jpg)
-
Parklarda 4 adet 5 watt
mukemmel olmus :)Ben arkadaki sis lambasının ampülünü çiftledim.
Parklarda 4 adet 5 watt
yakışmıs :)
-
Parklarda 4 adet 5 watt
Parklarda 4 adet 5 watt
işte bu,bütün civicler 4 lü olsun,kafamız güzel olsun :) arkadan gören gelen arkadaşlarımız lambanın biri yanmıyor demesin sonra :)
-
Parklarda 4 adet 5 watt
Parklarda 4 adet 5 watt
işte bu,bütün civicler 4 lü olsun,kafamız güzel olsun :) arkadan gören gelen arkadaşlarımız lambanın biri yanmıyor demesin sonra :)
+ 1