1. Aracım ne olarak geçiyor? (FD6 mı,Mugen mi)
2. Aracımda VSA var ama ne zaman,nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Sürekli açık kalsa zararı var mıdır?
3. Aracımda 6'lı CD changer var,dün CD çektim ama çalmadı. Süre ilerliyor ama ses çıkmıyor. CD'yi MP3 formatında çektim ondan olabilir mi acaba? Track mı çalıyor sadece?
4. Bazı arkadaşlar aracında geri görüş kamerası,usb,bluetooth gibi şeyler var diyorlar ama ben neden göremiyorum? Bu özellikler bu araçlarda var mı yoksa fabrika çıkışı fonksiyonel olarak mı geçiyor?
1-Aracınız FD6 kasa olarak geçer. Mugen araca sonradan yaptırılan karlık, spoiler vb. gibi özel şekilde tasarlayan şirketin adıdır. Mugen araca sonradan isteğe bağlı olarak yapabileceğiniz dış modifiyedir.
2-VSA her zaman devrede olmalıdır. Siz manuel olarak onu kullanamazsınız. Eğer kapatmak isterseniz direksiyonun solunda bulunan VSA OFF tuşuna basılı tutun gösterge panelinde sarı olarak VSA ukatılımı çıkar. Ancak tavsiye etmem çünkü bu güvenlikten ödün verirsiniz yani aracın kayma savrulma anında aracı toparlamasına yardımcı olan sistemdir ESP-TC diye diğer markalarda geçer. Yok ben el frenini çeker aracımla 8 çizerim derseniz size kalmış

.
3- Mp3 formatında da çalar cd kalitesinden de olabilir.
4- O saydığınız özellikler yeni kasalarda FB7 lerde donanım olarak vardır. Bizim FD6 da yok. Yalnızca Usb yerine Aux denilen bir giriş var çakmağın yanında oraya Bir tarafı USB li giriş alın takın dinleyebilirsiniz.
Sorularınıza inşallah cevap verebilmişimdir. Eksiğim- yanlışım varsa arkadaşlar tamamlasınlar lütfen.