Modül FD6 lar için kullanılabilir. Benim araç 2010 otomatik. Modülün özelliği; aracı çalıştırıp vitesi D veya S konumuna getirdiğiniz anda kapılar otomatik olarak kilitleniyor. Daha sonra P konumuna getirdiğinizde ise kapı kilitleri açılıyor. Manuellerde ise 20 km/s hızın üzerinde kapılar kilitleniyor.

Öncelikle Direksiyonun kapağını çıkartıyoruz. Kapağın alt kısmında 3 tane vida var, onları söküyoruz. Sonra kapağı alt ve üst birleşme yerlerindeki tırnaklardan kurtarıyoruz.
Fotolardaki oklarla gösterilen soketi buluyoruz

Bu 7 kablolu soketteki 4. kablo ile yani ortadaki kablo ile 1. resimdeki modülün pembe kablosunu birleştirip OBD soketini takıyoruz

Modülü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Her FD6 ya olup olmayacağını bilmiyorum. İnşallah deneyen arkadaşların ki olur. Otomatik olanlar için CFH01-3 modelini sipariş edin. FB7 lerde modülden iki kablo çıkıyor. Anlatım sadece fd6 lar için uygulanabilir.
Modül siparişi için
http://www.aliexpress.com/item/Automatic-Door-Lock-Closing-CANBUS-OBD-system-For-Fit-2011-New-City-CRV-Civic-Old-City/607574302.html