Gönderen Konu: prins lpg yardım  (Okunma sayısı 3031 defa)

unsalserdar

prins lpg yardım
« : Eylül 22, 2011, 08:58:05 ÖS »
arkadaslar 2010 elegance otomatik sahibiyim.prins lpg taktırdım. ilk basta herhangi problem yoktu ama iki üç gün sonra arıza lambası yaktı.servise gittim regulator değişti regülator arızalı dediler.yeni regulator takıldıktan sonra deneme sürüşünde regulatorden ses geldi.sonra bi ayarlar yaptılar ve ses kesildi.diyaframlardan yapmış olabilir dedi usta.ses kesildikten sonra arabayı teslim aldım.prins taktıranlar sizin bu kitle sorunlarınız oldumu yoksa benım kısmetsizliğimmi?

MerT01__civic

Ynt: prins lpg yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2011, 09:44:36 ÖS »
öncelikle burdan http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim-b19.0/ kendinizi tanıtırsanız iyi olur forum kuralları gereği :)
sorunuza prins kullanan arkadaşlar yardımcı olucaktır..
ben ilk defa duydum valla prins'te sorun yaşayan :)

06FAT68

« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2011, 01:01:59 ÖÖ »
mart ayından buyana 2400 cc accord aracımda kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım. sadece takılmadan önce usta 1 kez arıza lambası yakar lambada sensörü alışması lazım dedi ve 1000km yapmadan yandı 1000km bakımına gittiğimde ise söndürdüler 1 kezde zignayı inerken yaktı ama 1 gün sonra kendiliğinden söndü sıkıntım yok montaj çok önemli

unsalserdar

« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2011, 05:10:00 ÖS »
valla montaj en iyisi olsun kit en iyisi olsun dedim izmir eylul otogaza taktirdim.montaji yapan ustada hayret icinde ilk defa boyle bisey oluyor diyor.insallah bundan sonra bi sorun olmaz.

air-force

« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2011, 06:13:21 ÖS »
ARKADASIM 10001/1 OLAN BIRSEY SANA KISMET OLMUS=))) KAFANA TAKMA PRİNS GUZELDIR BENDE DE VAR AYRICA GARANTI KAPSAMINDA HERSEYI YAPARLAR KEYFINE BAK!!