Gönderen Konu: LPG yi Nereden Alalım  (Okunma sayısı 15385 defa)

vt4542

Ynt: LPG yi Nereden Alalım
« Yanıtla #25 : Temmuz 05, 2012, 11:04:59 ÖÖ »
fullpet i tek geçerim... hem ucuz hemde bir sıkıntı suana kadar yasamadım 10.000 km yi gecti lpgyi taktırdıgım, bunun yuzde 80 ini fullpetten aldım, hiç bir sıkıntı yasamadım... hatta bir keresinde burdada topic acmıstım, 38,75 lt alan depo, 41 lt almıştı (depo 45 lt) bunun için fullgaranti servisini aradım, adamlar aracı oldugu yerde saga cekmemi soylediler, yarım saat içinde cekici geldi aracı alıp servislerine goturduler, herhangi bir sorun olmadıgını gosterdiler, bende kıllık yapıcam ya, inat ettim,istasyona gittik guvenlik kameralarını incelettirdiler, o saatte benim aracım dolarken,pompanın basınc degerini gosterdiler, adamlar haklı olmasına ragmen istasyon mudurunun cok iyi davranmasına karsılık hataları olmamasına ragmen sırf benım yaklasık yarım gunumu bu işle ugrastıgım için 1 depo da ucretsiz gaz verdiler... daha ne olsun :))
full den sasmam hem evime yakın hem ucuz, birde arac yıkama var ustelik super yıkıyorlar, 1 TL ye, ucretsiz cay corbada var valla herkese tavsiye ederim..

CAGLAR28

Ynt: LPG yi Nereden Alalım
« Yanıtla #26 : Temmuz 05, 2012, 01:57:24 ÖS »
bu a ya da b firma bp olur opet olur po olur hepsi iyi ya da hepsi kötü değil.devamlı aynı yerden almakta fayda var geçen hafta ben de burdan doldurdum her zamanki kartal realin yanındaki opetten çıktım gayet güzel gittim içinde de gaz kaldı orda da dolaştım 5 gün ve bitti aldım olması gerekenin katılımı kadar km yaptım. geleceğim gün yine fulledim yakında ora var o da opet burhaniye kipa karşısındaki gebzeye girdim yine bitti gaz ordan aldım tamamen bitmişti yokuş aşağı ayağımı gazdan çekince de gitmiyordu.aynı şekil gittim aynı şekil geldim hız kullanım olarak tek kendim olduğumdan adım gibi eminim bu kadar farketmesi imkansız hava basıyorlar kesin.on gün içinde yine gitcem ama bir daha tövbe ordan almam.burdaki gaz 500 km yapıyor 70liraya da ordaki niye 450de bitiyor.şikayetimi de şimdi opete yazayım sitesinden iyi aklıma geldi unutmuştum.