Gönderen Konu: CRV ye uygun LPG simidi bilen varmı  (Okunma sayısı 2759 defa)

arda11

CRV ye uygun LPG simidi bilen varmı
« : Ağustos 19, 2011, 07:19:55 ÖÖ »
2006 model crv ye lpg taktırmak ıstıyorum orjınalliği bozulmadan arka lastık yerıne lpg simidi koyamıyorlar oraya uygun lpg simidi nerden bulabılırım  sımıdı oraya sıgdırabılmek ıcın koportaya gonderıyorlar sızın haberınız olmadan kaportacı arabanın orjınallıgını bozup parcalıyormus

arda11

Ynt: CRV ye uygun LPG simidi bilen varmı
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2011, 07:23:49 ÖÖ »
ayrıca ANTALYADA tavsiye edecegınız lpg cı varmı

gecetilkisi

« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2011, 08:41:07 ÖÖ »
napcan simidi biz simit ten kurtulmaya çalısıyoruz stepne nerde durcak bence 22 lik yada 33 lük tankı yan yatır  stepne bagajda olsun senede bir lazım olsada. olmayınca olmuyor.

kayaci26

« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2011, 08:46:04 ÖÖ »
bildiğim kadarı ile tadilat falan yok . . . bagaj havuzunu çıkarıyorsun, pvc piknik masasını kaldırıyorsun önce, sana simit depo için bir alan çıkıyor, CRV nin stetmesi bagaj kapağında değil mi ?

içerideki boşluk arazide 2 . stetme için düşünülmemiş mi ?

ya harbiden bu CRV lerin neresini kesiyorlar ya . . . bir tane bile denk gelmedim... bgir defasında gittim LPG dönüşüm istasyonuna maalesef dek gelmedim bööle bir duruma... LPG dolum ağzından tanka, tankdan da motora gazı getirip götüren 2 adet bakır borunun geçeceği kadar tam orta yerde bir gelik ypoksa onu dldiriyorlardır diye düşünüyorum  . . .

Bilgisi olan paylaşsın...

haaa unutmanda 2006 model lerde (yani yeni kasalarda) extra bir durum oloabilir bu anlattığınız  . . .