Gönderen Konu: 1993 Model Honda Civic Sedan Si BRC Lpg Dönüşümü hakkında  (Okunma sayısı 2631 defa)

Grafink

1993 Model Honda Civic Sedan Si BRC Lpg Dönüşümü hakkında
« : Haziran 20, 2011, 10:55:57 ÖÖ »
Merhabalar, Aracım üstten çift ekzantrikli, Enjeksiyonlu, bu güne kadar hiç lpg girişimşnde bulunulmamış yaklaşık 138.bin. Km'de, otomatik vites ve 130 beygir gücündedir  Sıralı Sistem LPG taktırmayı düşünüyorum. BRC tek alnternatifim. yine de başka görüşlere açığım. Bununla beraber işlemi yaptırmadan önce kafama takılan bir kaç konuya açıklık getirebileceğinizi ümit ediyorum.

1) Öncelikle, Aracım Dönüşüme ne kadar uygundur? Daha önce bu model araca dönüşüm yaptıran arkadaşlar olumlu veya olumsuz neler söyleyebilirler? 

2) Şu an km de 35,40 kuruş arası tüketimim var,  Dönüşüm yaptırdığımda sizce bu oran ne kadar azalacaktır.

3) Arabamı yaklaşık 1 yıldır büyük bir keyifle kullanıyorum, ne full doluyken, ne de dik yokuşlarda, en küçük bir sıkıntı yaşatmadı bana, LPG taktırdıktan sonra da bu canım sürüş konforu devam edermi, ya da LPG taktırmanın dez avantajları varsa bunlar nelerdir?

Bu benim ilk arabam olduğu için bir çok konuda oldukça deneyimsizim, deneyimli abilerin, arkadaşların ya da kardeşlerin yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum.