Gönderen Konu: Yeni civic- vtec2  (Okunma sayısı 48147 defa)

serdarr

Ynt: Yeni civic- vtec2
« Yanıtla #75 : Ekim 13, 2009, 01:21:56 ÖÖ »
218 bizimkiler otomatikler 220 yi geçiyormuş öle dedi bazı arkadaşlar

serdarr

« Yanıtla #76 : Ekim 13, 2009, 01:28:45 ÖÖ »
:)

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Ekim 13, 2009, 01:29:31 ÖÖ »
arkadaşlar illegalleri lütfen msnde konuşalım

Ozgu_Akcan

« Yanıtla #78 : Ekim 13, 2009, 01:30:17 ÖÖ »
sory

serdarr

« Yanıtla #79 : Ekim 13, 2009, 01:31:04 ÖÖ »
otoban dediği ps 3 de:)

poşetçay

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : Ekim 13, 2009, 01:31:28 ÖÖ »
yerse :)

serdarr

« Yanıtla #81 : Ekim 13, 2009, 01:53:57 ÖÖ »
admin benim konuya yeni resim attım açmıyo direk link bi baksana:)

kacaman

« Yanıtla #82 : Ekim 13, 2009, 08:53:05 ÖÖ »
o zaman stock vtec2 si olan arkaşımın aracı kesin arızalı, çünki her seferinde geçiyorum. arkadaşımızda bu sitede ama cevap yamamış bu konuda üzüldüm.

maxx

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Ekim 13, 2009, 11:42:11 ÖS »
Hocam senden başka yeni civic sahibi üye yazmıyor. Bir tane vtec2 sahibi geçtim diyor, karşılığında bir tane yeni civic sahibi geçtim diyor. Bir de senin araçta bodykit var, fiberse eğer onun ağırlığını da hesaba katmak lazım. Motor stock olsa da bodykit ciddi ağırlık yapıyor.

kacaman

« Yanıtla #84 : Ekim 13, 2009, 11:49:16 ÖS »
Hocam senden başka yeni civic sahibi üye yazmıyor. Bir tane vtec2 sahibi geçtim diyor, karşılığında bir tane yeni civic sahibi geçtim diyor. Bir de senin araçta bodykit var, fiberse eğer onun ağırlığını da hesaba katmak lazım. Motor stock olsa da bodykit ciddi ağırlık yapıyor.
hayır abs plastikten çok hafif malzemeler,bende bu araçtan önce 2008 premium vardı siyahtı ve anatomik spoyler dışında hiçbirşey yoktu, siyah civicimle yapmıştım bununla denemedim fakat, sürekli kullandığım yolda bu aracımı denedim biraz daha istekli gibi gidiyor yani 3-4 km daha yüksek hıza çıktı , kadranın olası sapma hatası da olabilir, ama gerçekten dikkat ettim yeni civic sürücüleri hiç birşey yazmamışlar.

kacaman

« Yanıtla #85 : Ekim 13, 2009, 11:53:01 ÖS »
benim birde anlamadığım benim geçtiğim arkadaş bu sitede üye, keşke kendisi yazsa da anlattıklarımız havada kalmasa, hava dan laf açılmışken, gerçi arkadaşların bazıları arabalarını havada karada hatta minareden aşşağı bile sürebiliyor ama, biz gerçeklerden bahsediyoruz.

SONE-R

« Yanıtla #86 : Ekim 14, 2009, 07:15:17 ÖÖ »
gerçi arkadaşların bazıları arabalarını havada karada hatta minareden aşşağı bile sürebiliyor ama, biz gerçeklerden bahsediyoruz.

hayırdır bir problem mi var? senin araban böyle yürümüyor diye gerçeklerden bahsetmemek mi oluyor?

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : Ekim 14, 2009, 07:33:19 ÖÖ »
benim birde anlamadığım benim geçtiğim arkadaş bu sitede üye, keşke kendisi yazsa da anlattıklarımız havada kalmasa, hava dan laf açılmışken, gerçi arkadaşların bazıları arabalarını havada karada hatta minareden aşşağı bile sürebiliyor ama, biz gerçeklerden bahsediyoruz.

özel msj at ozaman konuyu arkadaşa görsün görmemiştir belki. kardeşim denedik diyoruz işte iki araçta stock dragta vtec2 alıyor yeni kasa hantal kalıyor. rollingte 4. vitesin sonlarına kadar yanyana gidiyorlar vtec2 nin 4. vites bittiği zaman yeni kasa geçiyor. biz minareden aşağı sürebilenlerdeniz. abs plastik malzeme hafif bi malzeme değildir sadece plastik olduğu için esnek uzun ömürlü sağlam bi malzemedir bunuda belirteyim :)

racing3000

« Yanıtla #88 : Ekim 14, 2009, 10:15:34 ÖÖ »
yaw arkadaşlar sessiz kalim dedim yapamadım patlicam nerdeyse burda  >%Sakin . ya benim yemediğim yeni kasa kalmadı ya, off yani. resmen dalga geçiyorum, yanımda suratı kırk karış olmuş egsozlu (boğazdan çekili) filtreli kaç tane yeni kasayı güneş gözlüğümün sapını ısırarak gıcık vererek geçtiğimi hatırlamıyorum artık yemin ederim. he normal kafa tutulsa neyse, nen geçiyoruz işte, ama yok olmuyor, arabamız eski model ya, yenilen pehlivan misali yüklendikçe artık iş keyfi kapışmadan çok ders vermeye dönüştü defalarca. bu kadar net yani...200 e kadar hep öndeyiz hep, sabittir yani artık bu durum. kaldıki eksantrik ve farklı bir yazılımla 200 de sonrada önde oluruz. sadece devri fazla çevirsek belki şansımız olmazdı ama egsantrik max hp yi yukarı taşıdığından o durumda da sorun yok. sonucu tekrarlıyorum aynı modlarla vtec2 her daim 200 e kadar önde. istersek 200 den sonra da önde olma şansımız var  >=ok

SONE-R

« Yanıtla #89 : Ekim 14, 2009, 10:53:31 ÖÖ »
Burak kardeşim döktürmüşsün.. beni şu speclerimle geçecek bir yeni kasa civic tanımıyorum.. nos ve turbo harici istediklerini yapsınlar (ki yapmaları çok zor, motorun konumu müsait değil) sonları hüsran :)

racing3000

« Yanıtla #90 : Ekim 14, 2009, 11:06:18 ÖÖ »
ya abim hakkaten öyle ya, ben bi de her viteste deneme yaptım defalarca, yani bu işi anlamsız bi noktaya sürüklemenin alemi yok. hodri meydan ya burdan adana ve mersindeki tüm yeni civic severlere sesleniyorum plakam 33 B 3000 (ki bi çoğu iyi öğrenmiştir) drag roll 200 e kadar her devir her viteste denerim. bol şahitli olsun lütfen ;)

civism

• Ziyaretçi
« Yanıtla #91 : Ekim 14, 2009, 11:39:00 ÖÖ »

max konu kalkış stock ta vtec2 yer bunu sağır sultan bilio drag diyelim şuna.. şahsen yeni kasylada ies lede bi çok kez geçtim 17 jant vtec2 yi... olay burda patlak veriyorr 17 jant larda

Co Black

« Yanıtla #92 : Ekim 14, 2009, 12:15:50 ÖS »
Aslında bu konunun başlangıcı benim sizlerle paylaştığım bi konudan geliyor. (Megane ve c200 avladım konusundan :):))
Bütün sayfaları okudum, ancak fırsatım oldu.
Ben bundan önce 1 yıl kadar VtecII kullandım ve geçildiğim araba sayısını parmakla sayarım.Boş yolda bmw lere falan geçildim.
Sonra 208 Elegance aldım düz ve araç 16.000 km deydi.
Kullandığımda bana hiç keyif vermedi, çok hantal geldi.Hatta burda bi kaç kere yazdım , gerçekten hantal mı banamı öyle geliyo diye belirttim.
ama aracın motoru açılmamış.Ben son 1 aydır aracı zorluyorum ve gaza basınca artık cevap alabiliyorum.
Bir önceki aracı VTEC II olan biri olarak açık söyliyim.İki araçta stock ise yeni kasa bariz geçer, fark olarak Vtec II hızı pilota çok net hissettiriyo, yeni kasalar çok daha yumuşak ve yol tutuşu ii.
Aracıma tek yapmam gereken Spor yay uygulaması kaldı.Ondan sonra bütün Vtec II lerle deneyebilirim.
Ya ben geçerim, ya onlar dert değil :):)
Yeni kasaları geçen arkadaşlar şunu da unutmasın ki, yeni kasa sahiplerinin bir çoğu günlük kullanım gibi kullanıyorlar arabalarını ve sadece anlık katılıyolar katılımlara.

Ama benim hiç endişem yok ve gönül rahatlığıyla varım diyorum :)
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2009, 12:17:24 ÖS Gönderen: Co Black »

SONE-R

« Yanıtla #93 : Ekim 14, 2009, 12:18:30 ÖS »
Co Black keşke ankarada olsaydın...

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : Ekim 14, 2009, 12:29:36 ÖS »
co black sen hissetiğini söylemişsin ben denediğimi yazdım :)

Co Black

« Yanıtla #95 : Ekim 14, 2009, 01:01:27 ÖS »
Keşke aynı şehirde olsaydık:):):)

Ama hissettiğim değil, iki aracıda kullanan biriyim, ama şu konuda haklısın bi Vtec II ile katılımmadım, senin tecrüben daha gerçekçi.
Ama halaa iddialıyım, geçiliceğim stock bi Vtec II olduğunu düşünmüyorum :)

racing3000

« Yanıtla #96 : Ekim 14, 2009, 01:44:57 ÖS »
Co black hocam, aracın stoksa yarın itibariyle benimki de stok olacak. hangi şehirdesiniz tam olarak?

racing3000

« Yanıtla #97 : Ekim 14, 2009, 01:54:33 ÖS »
eğer stok değilse ne varsa aynından ben de koyarım, iki şehrin ortasında buluşalım, herkes aydınlansın bu konuda. bu mersin honda akbayrak plazada çalışan ve ordan ayrılıp kendine dükkan açan arkadaşlar ciddi bir plaka listesi verebileceklerini söylediler. tel numaralarını verebilirim. ne listesi diyeceksiniz, 33 B 3000 plakalı 2002 model beyaz civic LS tarafından geçilip de bu arabalara ne yapabiliriz, eskisi gelip bunu geçiyor diye yardım isteyen ve aralarında otobanda 237 km gören bir yeni kasa civic plaka listesi. he bu arada şunu da söylim, 1.8 otomatik de var aralarında. keşke herkes yanılsa ama senin gibi nazik ve keyife keder paylaşsa fikirlerini. yaw hepimiz hondacıyız. + larını saymakla bitiremeyiz. örneğin yol tutuş vs gibi şeylerde yeni kasanın vtec 2 den iyi olduğu bariz bir gerçek. ama 0-200 de GEEÇİİİLİİYOOOR , malesef. malesef çünkü 2000 model fiatla, veya 8v gibi verimsiz bir seat leon motoruyla yeni kasalara kafa tuttular gözümün önünde. o an korkmamak, honda her türlü yer demek isterdim. co black arkadaşım son yazdıklarımın hepsi genel, sen üstüne alınma ama dediğimde ciddiyim, ara bir yerde buluşmaya hazırım ben..

Vtec.II

« Yanıtla #98 : Ekim 14, 2009, 02:17:43 ÖS »
Adana-Mersin , Ankara , Bursa çağrı yapıyoruz yeni civic sahiplerine yokmu deneyecek ?

racing3000

« Yanıtla #99 : Ekim 14, 2009, 02:27:58 ÖS »
vallahi billahi