hyundai modellerine açıp bir bakın = şöyle başlıyor
getz , i10 , i20 , i30 , matrix , era , coupe fx , tucson vs vs bu arabaların içinden hangisi size performans,güven ve prestij uyandırıyor ? birde hondanın sitesini açın bakın civic sedan , civic hibrit , civic hb , type-s , type-r , city , jazz , s2000 , accord , cr-v birde bunlara bakın. en düşük sınıf honda bile hyundai modellerinin 4-5 tanesinden iyidir. zaten accord ve crv gömlek gömlek üstün hepsinden. s2000 gibi efsane spor bir aracada sahip olmayan hyundai ancak ekonomiklik ve pratiklik açısından hondaya yaklaşabilir. sadece yaklaşabilir diyorum yakalaması için 20 yıl ileriye gitmelidir. ben kesinlikle civic diyorum. hyundai araçların hiç birinin ruhu yok hepsi beni bir yerden bir yere götürsün diye üretilmiş. coupe fx ise görünüşü olmasına rağmen 1.4 clio sümbülden tokat yedikten sonra karizması sıfıra düşer. yani arabayı satmak için yapan markaları kesinlikle tavsiye etmem. bir aracı yaparken onun ruhunuda araca katmak lazım. benim eğer otomobillere karşı bir tutkum olmasaydı kesinlikle megane veya fiat albea alırdım. sonuçta 4 teker her yere götürür mantığı. dahada yazılır bu konu hakkında ama bir kitap yetmez. ben honda diyorum başka birşey demiyorum.