Gönderen Konu: objektif olmak gerekirse, civic 45.000 tl edermi?  (Okunma sayısı 33179 defa)

rotasızKAPTAN

Ynt: objektif olmak gerekirse, civic 45.000 tl edermi?
« Yanıtla #75 : Eylül 03, 2010, 10:44:35 ÖÖ »
ben anlamıyorum ya civici konforsuz diyenlere.tüm testlerde konforlu oldugu yazıyor ki banada oyle gelıyor.allah aşkına 45000tl lık bana sıfır bı arac soyleyın.sıfır corolla trıptonıc şanzuman vsc xeonon la beraber 50.000tl.vw tsı 122 bg cıvıc degerındekı donanımlarıyla beraber 53.000 tl.kimsenin beğenmedıgı tıpsız astra sedan bile115 HP Easytronic 48.000tl.focusa  100ps lık motora civictekı opsıyonları ekle  50.000tl yapıyor..sıfır arac fıyatlarını bılmeden karsılastırma yapmayın.herkes kendı aracına gore kıyaslıyor.kullanılmıs eskı kasalarla karsılastırmayın.saygılar.

fth3382

« Yanıtla #76 : Eylül 03, 2010, 12:10:30 ÖS »
eğer megane focus golf jetta toyota 45000-50000 tl ediyorsa cıvıcte eder fazlası olur eksiği olmaz

ramco 06

« Yanıtla #77 : Eylül 03, 2010, 01:26:59 ÖS »
ben anlamıyorum ya civici konforsuz diyenlere.tüm testlerde konforlu oldugu yazıyor ki banada oyle gelıyor.allah aşkına 45000tl lık bana sıfır bı arac soyleyın.sıfır corolla trıptonıc şanzuman vsc xeonon la beraber 50.000tl.vw tsı 122 bg cıvıc degerındekı donanımlarıyla beraber 53.000 tl.kimsenin beğenmedıgı tıpsız astra sedan bile115 HP Easytronic 48.000tl.focusa  100ps lık motora civictekı opsıyonları ekle  50.000tl yapıyor..sıfır arac fıyatlarını bılmeden karsılastırma yapmayın.herkes kendı aracına gore kıyaslıyor.kullanılmıs eskı kasalarla karsılastırmayın.saygılar.
50,000tl lik focusa civicin iki katı donanım yuklenır,,bence sen fıyat arastırmalısın

canguder

« Yanıtla #78 : Eylül 03, 2010, 01:32:58 ÖS »
flunece megane gibi talihsizlik sayılabilecek araçlar 45 bin lira ediyorsa. civic kanımca 60 bin lirada eder.

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #79 : Eylül 03, 2010, 01:36:12 ÖS »
50,000tl lik focusa civicin iki katı donanım yuklenır,,bence sen fıyat arastırmalısın
sayarmısın ıkı katı donanım dedıklerını.burda kafadan fıyat yazmıyoruz

ramco 06

« Yanıtla #80 : Eylül 03, 2010, 01:49:52 ÖS »
sen yazdınmı kı bana soruyosun

ramco 06

« Yanıtla #81 : Eylül 03, 2010, 01:56:16 ÖS »
titanyum x paketın özelliklerıni arastır bırde fıyatını,ıkı katı özelliği görürsün ok

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #82 : Eylül 03, 2010, 01:58:30 ÖS »
arkadasım ben bakıpta yazdım.evet 1 2 tane donanım var fazlalık.sayım katlanır aynalar,yagmur ve far sensörü.şunuda unutma civic +15bg fazlalık motor kalitesi 6 yıl garantı ve yaklasık 4-5 bin tl daha ucuz.bakmak ıstersen fordun sıtesınden bakabılırsın

egc

« Yanıtla #83 : Eylül 03, 2010, 02:00:35 ÖS »
ya yorumları okuyorummda burası  hondateam mi yoksa antihondateam mi anlamadım.
 etmez diyenlere cevabım.. kardeşim direksiyonun başına geçtiğinizde 'off yaaa varmı böyle bir ön konsol' diye iç geçirdiğinizi görmiyim ...ya adamlar canavar gibi tasarım yapmışlar... ben 45bin değil 70 binde olsa verirdim arkadaş...
hem şunuda ayrıca belirtiyim bu araç net 26 bin tl iken vergi ile birlikte 45bin tl oluyo ve birazda olaya böle bakın.... 26 bin tl yaklaşık 17 bin dolar eder ki bu değerde  avrupa piyasasında olan araçlarla söyle bir karşılaştırın varmı civic gibi fiyakalı bir araç....
antisi filan yok burası forum paylasım herkes gonlunden gecenı paylasır,bende vtec2 var satınca makyajlı civic 2010 alcam ayrı konu,,sadece göğüstenmi ibarettier arac,konfor yok insan içine bınınce kendını bir alman içindekı gibi  guvende hıssetmıyor mesela hondada,,
ramco06;neden 2010 makyajlı civic o zaman??

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #84 : Eylül 03, 2010, 02:28:28 ÖS »
yeni kasa Civic için değmez tabiki :)
eski kasa için değer o para..

ramco 06

« Yanıtla #85 : Eylül 03, 2010, 02:28:59 ÖS »
arkadasım ben bakıpta yazdım.evet 1 2 tane donanım var fazlalık.sayım katlanır aynalar,yagmur ve far sensörü.şunuda unutma civic +15bg fazlalık motor kalitesi 6 yıl garantı ve yaklasık 4-5 bin tl daha ucuz.bakmak ıstersen fordun sıtesınden bakabılırsın
mercekli far var,,rezistanslı ön cam müzik sistemi yanı daha sayılması geren bir ton özellik var,,focusta

ramco 06

« Yanıtla #86 : Eylül 03, 2010, 02:30:25 ÖS »
ya yorumları okuyorummda burası  hondateam mi yoksa antihondateam mi anlamadım.
 etmez diyenlere cevabım.. kardeşim direksiyonun başına geçtiğinizde 'off yaaa varmı böyle bir ön konsol' diye iç geçirdiğinizi görmiyim ...ya adamlar canavar gibi tasarım yapmışlar... ben 45bin değil 70 binde olsa verirdim arkadaş...
hem şunuda ayrıca belirtiyim bu araç net 26 bin tl iken vergi ile birlikte 45bin tl oluyo ve birazda olaya böle bakın.... 26 bin tl yaklaşık 17 bin dolar eder ki bu değerde  avrupa piyasasında olan araçlarla söyle bir karşılaştırın varmı civic gibi fiyakalı bir araç....
antisi filan yok burası forum paylasım herkes gonlunden gecenı paylasır,bende vtec2 var satınca makyajlı civic 2010 alcam ayrı konu,,sadece göğüstenmi ibarettier arac,konfor yok insan içine bınınce kendını bir alman içindekı gibi  guvende hıssetmıyor mesela hondada,,
ramco06;neden 2010 makyajlı civic o zaman??
sorunsuz ve yakışıklı ben bu nedenle sevıyorum,,konfor dersen focusta,yol tutus dersen focusta,donanım dersen focusta ama yınede ben honda alıcam tabı sıfır değil 5000,50,000km arası ;)

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #87 : Eylül 03, 2010, 02:34:41 ÖS »
mercekli far var,,rezistanslı ön cam müzik sistemi yanı daha sayılması geren bir ton özellik var,,focusta
hala bi ton özellik diyor ya.kardes ben yanlıslıkla mercedes fılan yazmadım dımı.neyse uzatmaya gerek yok.herkesın kendı tercıhı ısteyen focus alır muzık sıstemıyle keyıf yapar ısteyen cıvıc alır vtec sesıyle keyıf yapar tamamen tercıh meselesı

ramco 06

« Yanıtla #88 : Eylül 03, 2010, 02:36:49 ÖS »
hala bi ton özellik diyor ya.kardes ben yanlıslıkla mercedes fılan yazmadım dımı.neyse uzatmaya gerek yok.herkesın kendı tercıhı ısteyen focus alır muzık sıstemıyle keyıf yapar ısteyen cıvıc alır vtec sesıyle keyıf yapar tamamen tercıh meselesı
vtec sesi mi hehe sanki b16 yada k20 var altında,,

metoza

« Yanıtla #89 : Eylül 03, 2010, 02:44:33 ÖS »
arkadaşalr lütfen focus la civic karşılaştırması yapmayalım. Hiç focusu yakından incelediniz mi? En donanımlı modelinde bile plastik aksamları düşücekmiş gibi. Hele kapı içlerindeki malzameye bi dokunun en adi arabada bile öyle iğrenç malzeme göremezsiniz. Göysü tutup bi sarsın her tarafından çatır çutur sesler gelmeye başlıyor. tittanyun x paketinide inceledim sürdüm gezdim civic in yanına yaklaşamaz hiç bir konuda focus...

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #90 : Eylül 03, 2010, 02:46:27 ÖS »
vtec sesi mi hehe sanki b16 yada k20 var altında,,
evet o konuda haklısın safkan vtec gıbı degıl.ama yınede 5000 devırden sonra gayet guzel ses verıyor.ben bu sesı 2003 cıvıcgımden alamamıstım

panoromeo

« Yanıtla #91 : Eylül 03, 2010, 10:29:48 ÖS »
focusun motoru i-vtec motorun teknolojisinin, yanından geçemez,ister performans ister ekonomi
ister sorunsuzluk olsun her isteğimizi tatmin ediyor.ekonomik kullanımda 210kuruş yakıyordu ama ben abarttım
zavoli lpg taktım,şimdi uzun yolda 140 kuruş yakıyorum.motor garantiside umurumda değil dünyada en sorunsuz
motoru kullanmanın rahatlığı içerisindeyim.
2008 subatta aldım aracımı, bu benim 12. arabam.Almadan önce bütün marka ve modelleri araştırdım.Bunu alırken hiç tereddütüm yoktu.
Sene 2010 eylül ve 2.5 senedir büyük bir zevkle kullanıyorum.Ben bir arabaya en fazla 3 yıl bindim ama bunu yeni kasası çıkana kadar satmaya
niyetim yok.Fren sorunu yaşamadım,sağından solundan tıkırtı gelmiyor,yalıtımıysa diğer C segmentlerinden pek farklı değil,zaten motor sesi
sanki elektrik motoru gibi az(düşük devirlerde).5.000devirden sonraysa tatmin edici,hele birde açık hava filtresi,daha da olmadı spor bir son susturucuyla
tadından yinmez :emo
Otomatik vitesiyse anlatılmaz yaşanır cinsten >=ok
helal olsun sunrooflu,ot.vites,6lı cd changerlı,VSA lı,125hp motorlu; elegance civicimize verdiğimiz 45.000TL ye  >=ok

jaggalagalaga

« Yanıtla #92 : Eylül 04, 2010, 01:57:03 ÖÖ »
araba çok ii hatta baya ii yani o paraya alınıcak arabaların en ıyısı bencede muhteşem motor.... ancak 70 bın tl olsa mercedes alır dı arkdaş :):):) onuda belırtıyım 70 bın verrm demıs :D:D

drms

« Yanıtla #93 : Eylül 04, 2010, 02:11:47 ÖÖ »
araba çok ii hatta baya ii yani o paraya alınıcak arabaların en ıyısı bencede muhteşem motor.... ancak 70 bın tl olsa mercedes alır dı arkdaş :):):) onuda belırtıyım 70 bın verrm demıs :D:D

söz gelimi 70bn dedik ya yani çok değerli bir araç anlamında yoksa mercedes le hondayı karşılaştırmayacak kadar arabadan anlarım..

jaggalagalaga

« Yanıtla #94 : Eylül 04, 2010, 02:38:24 ÖÖ »
yok kardeşim biraz mizahi yaklaştım alınma :)

nadirgoktan

« Yanıtla #95 : Eylül 04, 2010, 02:46:43 ÖÖ »
arkadaşalr lütfen focus la civic karşılaştırması yapmayalım. Hiç focusu yakından incelediniz mi? En donanımlı modelinde bile plastik aksamları düşücekmiş gibi. Hele kapı içlerindeki malzameye bi dokunun en adi arabada bile öyle iğrenç malzeme göremezsiniz. Göysü tutup bi sarsın her tarafından çatır çutur sesler gelmeye başlıyor. tittanyun x paketinide inceledim sürdüm gezdim civic in yanına yaklaşamaz hiç bir konuda focus...

metoza hocam şimdi şöyle bir durum var focusta plastik aksam düşecek gibi duruyor ama honda da o plastik aksam hakkaten düşüyor haberin olsun :)

ramco 06

« Yanıtla #96 : Eylül 04, 2010, 03:50:05 ÖÖ »

metoza hocam şimdi şöyle bir durum var focusta plastik aksam düşecek gibi duruyor ama honda da o plastik aksam hakkaten düşüyor haberin olsun :)
objektiflik bu olsa gerek ;)

canguder

« Yanıtla #97 : Eylül 04, 2010, 08:39:13 ÖÖ »
japon arabalarından malzeme kalitesi beklemeyin. focusun malzeme kalitesi japonlardanda beter içler acısı. Hondalar taş gibi araba benim suudi arabistanda yaşayan arkadaşımda 2.4 accord var , o ortamda sıcakta  arabaya yapmadığımı bırakmıyorum diyor tık dememiş. 3 senedir biniyor. En soğuk bölgeden en sıcağa kadar honda dayanıklılığını gösteriyor.

doan

« Yanıtla #98 : Eylül 04, 2010, 11:33:25 ÖÖ »

çok güzel bir yorumdu :D :D

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #99 : Eylül 04, 2010, 11:44:52 ÖÖ »
ya arkadaslar benım aracta ne bır plastık sesı ne o dedıgınız aksamın düşmesi gibi bir ses gelmıyor.ustune aracıma bınenler ne kadar sessız bır arac oldugunu soyluyor.dayımda e 200 var o bıle hayran araca.koltuklarının cok rahat oldgunu kavradıgını soyluyor.arkasının kendı mercedesınden bıle daha genıs oldgunu soyluyor.ama herkesın farkettgı ve hepızın bıldıgı amortısorler cok seslı  yumusak oldugu ıcın hemen pat dıye vuruyor.tek bu konuda şikayetcıyım.ayrıca focustakı yol sesı cıvıcten daha fazla