Tsi da benzin enjektoru direkt silindirin icine benzini puskurtuyor ve plastik turevi bir malzeme.
Ancak ayni ekjektor lpg puskurttugunde lpg yuksek oktani sebebiyle silindir daha fazla isiniyor bu da bu plastik alasimi bozuyor. Bu sorunu nasil cozmusler merak ettim dogrusu 
o kadar derınlemesıne bılmıyorum fakat adamlar çözmüs sonuçta
En son ki durum bahsettigim gibi idi ve en buyuk handikap enjektoru sogutmak icin belli devirlerde lpg ile beraber enjektorden benzin puskutmek idi. Bu da atiyorum olusacak %30-35 lik maliyet kazancini %15-20 lere dusuruyordu. O yuzden lpg donusumunu pek mantikli kilmiyordu.
Asil soruya gelirsek DSG hakketen surus konforunu cok artiyor kesintisiz guc sagliyor.
Ancak kesinlikle Honda nin sanzumani kadr guvenemezsin. Tamam yenilik getirmis hizli vites degisimi sagliyor ancak ucuz etin yahnisi hesabi audi deki bmw deki sistemler muhtemelen DSG den daha sofistike, saglam bu yuzden de pahali. VW bunu halka indirgemis ancak dusuk maliyetten oturu pek cok handikapi var sistemin...
Son soz cok param olsa kesin DSG yi tercih edebilirdim sonucta daha konforlu ve hizli ancak olasi arizalar icin cebimde de param olurdu. Ariza oldugunda da zoruma gitmeden harcardim. Uzun yolda vs de kalsam arac kiralar yoluma devam eder gocumazdim.
Ancak butce kisitli o yuzden honda kadar guvenip binemem su an icin