Eski araci aratiyorsa sahsi fikrim gidin golf alin yine. Ama şanzıman yine ses yaparsa japona geri donun. Japon arabalari saglamdir. Turkiyede 10-15bin sadece benzinli sattigi icin kıyas denildigi gibi yanlis olur. Ama amerikali neden japon ve kore tercih eder bi dusunmekte fayda var sanirim. Ha bi de araplar japon hastasi. Alman arabalari kotu demiyorum. Tekrar soliyim aratiyorsa degistirin.
dostlar her daim nete girip foruma bakamıyorum.Kimse yanlış anlamasın ki ortaya taş atıp kaçıyor diye bir düşünceniz olmasın.Amacım ortamı germe falan deil. Zevkler ve renkler tartşılmaz.Honda yı tercih etmemin tek nedeni otomatik şanzımanda çok iyi olması.Ha görselliği falan aracım güzel ama içeriye cidden çok ses alıyor.Bozuk yollarda bu çok hissediliyor.2000 yılından bu yana Alman araçları kullanıyorum cidden honda konfor bakımından Almanların gerisinde. VW nin yeni modellerinde kullanmış olduğu DSG şanzıman yerine Honda nın şanzımanı gibi sorunsuz bir şanzıman kullansaydı eminim VW alırdım.
Dostlar Alman-İtalyan-Japon araçlarına binmiş biri olarak şunu objektif olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki HONDA gerçekten sorunsuz. Motor, şanzuman, mekanik, elektrik, elektronik, egzoz vb. her yönden sorunsuz.
Ama ses sistemi kötü, yalıtım kötü, sadece şoför tarafının camı çift kademe otomatik vb. eksiklikler var.
Yalnız YALITIM olayı çok abartıldı her yerde yazıyorum kimse inanmıyor sanırım; işçilik dahil 200-300 TL civarı bir işlem vaktiniz varsa 4 kapı döşemesini söküp kendiniz bile yapabilirsiniz. Koçtaş'tan 40 TL'lik bir malzeme alıp kapı saçlarına yapıştırıyorsunuz hepsi bu kadar. Bir daha da Alman demezsiniz buraya da imzamı atıyorum