Gönderen Konu: Değişmenin zamanı geldi sanırım?  (Okunma sayısı 2721 defa)

kral_civic_25

Değişmenin zamanı geldi sanırım?
« : Ağustos 04, 2009, 11:44:29 ÖÖ »
Arkadaşlar 2008 civic premium sahibiyim.Arabamı gerçekten çok seviyorum.Ama disklerden gelen sorun yüzünden ve direksiyondaki sıkıntılardan dolayı satmaya karar verdim.Diskler ve balatalar 2 sefer değişti ama bi türlü sorun bitmedi gene aynı ses gelio.Buda beni civiclerden çok soğuttu.Şimdi belki bazılarınız bana kızabilir ama honda aşkından vazmıgeçmeliyim???2 güne içinde inşallah satıyoruz.düşündüğümüz araba ise passat tsı veya super b tsı ikisinin arasında kaldım sizce hangisini aliim arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.

mali

Ynt: Değişmenin zamanı geldi sanırım?
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2009, 05:32:49 ÖS »
Ben yinede Honda derim makyajlı cıvıc alsan onlarda güzel ama illa vazgeçiceksen passat tsi :)

mehmet1971

« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2009, 12:42:02 ÖÖ »
Çok pişman olursun Jetta TSİ mi yeni sattım. Benzer problemler her araçta var.Makyajllı civic gümüş siparişi verdim. civic 98-civic 05 - jetta FSi - siyah 07 elagance(boya renginden dolayı sattım) - 07 Jetta TSİ siyah ( boya renginde, kalitesiz koltuklar, çok dar arka oturum ve Turbo arızası korkusu, servis ilgisizliği,civici özlediğim için sattım) gümüş civicimi bekliyorum. Bir daha inşallah çok büyük bir problem olmadığı taktirde( Allah esirgesin kaza gibi ) kesinlikle kısa sürede satmayacağım. Honda nın bütün modellerine binmiş olan biri olarak en az hatta boya hariç hiç bir sorun yaşamamaış biri olarak söylüyorum civic orta sınıfta bir numara

REALHondacı

« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2009, 10:14:05 ÖS »
bende pişman olursun diyorum.Çünkü hantal araba vw.hondadan şaşma benim tavsiyem yine honda olucak sana >=ok

vTec_DB0492

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2009, 07:02:03 ÖS »
Vw Daha Sorunlu Bi Araba Çok Kullandım Sürekli Garantiden Biyerleri Değiştirdim (Baskı Balata Merkezi,Turbo,Disk,Klima Vb.)Sattım Şimdi Vtec 2 Var Böyük Konuşmak Gb Olmasın Bundan Sonrada HONDA dan Başka Arabayada Binmicem. Honda Al Bence.

mali

« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2009, 10:25:10 ÖS »
hondada çıkan sonunlar hatta çok daha fazlası başka arabalardada var. bencede arkadaşımız hondada kalsa daha iyi olur. :)

honda121

« Yanıtla #6 : Ağustos 07, 2009, 12:12:26 ÖÖ »
düşündüğümüz araba ise passat tsı veya super b tsı ikisinin arasında kaldım sizce hangisini aliim arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaş hangi araç diyor, herkez Honda diyor :) , arkadaşım bu iki aracın arasında kaldıysan sana tavsiyem passat. Hem passat superb den daha iyidir. Hatta passat çoğu yönden civic ten daha iyidir. Zaten bir üst segmentin arabası. Konfor, donanım, motor ( tsi ise eğer ) olarak civic ten iyidir.

frrh

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 07, 2009, 02:45:34 ÖÖ »
Merhaba ben uluslar arası bir otel zincirinde çalışıyorum fakat TR.deki patron doğuş geçenlerde otele çek motor mühendisler geldi doğuş oto tarafından getirilmişler biraz arabalar(passat-superb)hakkında muhabbet ettik scoda hakkında hiç bilmediğim şeyler anlattılar ben scodayı wv.üretiyor sanıyodum alakasız hatta scodanın vw.ne teknoloji ürettiğini ve işçilik kullanılan malzemenin çokdaha kaliteli olduğunu söylediler( tabii bu konuştuklarımız passat ve superb için geçerli)zaten superb'in içi falan passattan çok çok daha güzel ve alımlı.BENCE SUPERB.