arkadaslar bu araçlar yani e36 kasa bmw 3,20i ler çok hoşuma gidiyor.ancak bmw yabancı oldugum bir araç bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa sevınırım.
güzel bi araçtır heleki katalizörü orjinal bi araç alırsan arabanın içinde gazlarken duyduğun ses seni ister istemez yoldan çıkarır

yakıt hususuna gelirsek gazlarsan 50 krş gazlamassan 35 kuruşa kadar düşer şehir içi(benzinde) benim için gerekli tüm donanım e36 da bulunuyor klima,sunroof,abs,srs,deri döşeme vs vs frenleri çok iyidir,96 model ve sonrasında dijital klima bulunur,drag için çok hızlı bi araba değildir(hızlı değil dediysek çokta yavaş değildir ben bizzat ies varken kapıştım ankarada beni ezdi) fakat yanlamayı seviyorsan mükemmeldir çok rahat yanlar ve toplaması kolaydır,zaten arabanın şekli ortada,parça sıkıntısı olmayan bi araçtır istediğin anda gerek sıfır gerek çıkma her türlü parça bulunur,m paket alırsan e36 m3 ile birebir aynıdır dış görünüm olarak çok sık arıza yapmaz yağına suyuna bekıp bindikten sonra ömürlük makinedir m52 çift vanus motorlu olanları(96 model ve sonrası) daha az yakıt tüketir beygir gücü ve torku eski motorla aynıdır ''VE BENİM YILLARDIR HAYALİNİ KUDUĞUM FAKAT ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN Bİ TÜRLÜ ALAMADIĞIM Bİ ARABADIR'' daha başka öğrenmek istediğin bilgi varsa yaz açıklayayım.