yahu böyle konularda genelde okurum ve takip ederim, pek yorum yapmam, civiğide oldum olası severim, eski arabam 1.6 ies di, ama şu 234 km olayı beni koparttı

hemşerim diyeyim kacaman arkadaşıma,birbirimizi tanıyoruz forumdan, yıllardır yazar okuruz, ama eğer sen düz yolda standart bir civicle 234 km hız yaptıysan fizik kurallarını alt-üst etmişsin, bakın bende gerçekten honda severim, hatta 1 ay olmadı babama 2012 CR-V aldım, gittik adana tekbaştan 1 hafta önce sıfır civic aldık dayıma, bende CR-V planlıyorum en kısa zamanda, ama yapmayın gözünüzü seveyim, chipli dizel focus diyorsunuz, standartı bile kafaya giderken siz hangi devirden bahsediyorsunuz, ben chipli dizel bir bravo kullandım, orjinali 120 beygir, chiple 146 beygirdi, ne civic tanır,ne corolla, ne astra, uçuyor uçuyor, isteyen anahtarı koysun ortaya, focusun chipliside 145 beygir olacağını düşünürsek, bu araç 3900-3950 devirde 200 km hız yapıyor, bu aracın red line çizgisi 4500 devir, yahu 4250 devir çevirse, ki rahat rahat çevirir 215 yapar, 4500 çevirse 230 yapar, ve bunu cidden yapar, bravo yapıyor, bu araç bir vti değil, s2000 değil, standart civic, güzel araba, hoş araba, konforlu,dertsiz araba, ama bu kadar, o paraya alınacak en iyi alternatiflerden bir tanesi, o kadar, benim t-jet lineaya 200 e kadar yetişen civic daha olmadı, en az 15 kere denedim heralde otobanda 3,5 yılda, bu yorumumu kimseyi kırmak, gücendirmek yada laf atmak için yazmıyorum, şimdiden yanlış anlayan forumdaşım olursa özürlerimi kabul etsin, espriyle karışık meramımı anlatmaya çalıştım