Gönderen Konu: Accord mu yoksa İnsignia mı?  (Okunma sayısı 7098 defa)

Sınırda

Accord mu yoksa İnsignia mı?
« : Nisan 05, 2014, 03:00:20 ÖS »
Ne dersiniz arkadaşlar dizel insignia mı yoksa aynı paraya benzinli Accord mu?

KADiFE

Ynt: Accord mu yoksa İnsignia mı?
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2014, 03:14:21 ÖS »
Burda biraz aractan cok yakit cinsi secimi gibi olmus,

Yapalacak km yogunluguna gore secim yapilr

Ama diyorsaniz ki yakit bi tarafa ozaman opel secerdim.

cagatay54

« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2014, 06:04:28 ÖS »
accord her yerde sonuna kadar :)

gecetilkisi

« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2014, 06:06:16 ÖS »
Hic sevmem insignayi ben accorddan yanayim

kacaman

« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2014, 01:19:52 ÖÖ »
accord

06FAT68

« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2014, 01:26:18 ÖS »
Accord a LPG ile dizel insignia kadar yakar ve Opel sorunlarından uzaklaşmış olursunuz

mehmet zengin

« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2014, 08:09:25 ÖÖ »
İki arabayı da 100m bile kullanmadım :)
1. İkisi de şık arabalar.
2. Accord da bir makam arabası (son kasa için konuşuyorum) havası var. Sanki insigniadan bir üst sınıf gibi duruyor. Ama ikisininde sıfırını inceledim showroomda.
3.İnsignia bana biraz dar gibi geldi (dar derken ikisini karşılaştırarak söledim). Accordun iç rengi daha ferahtı. İnsignia siyahtı içi, kasfetli idi (açık renk varsa daha iyi olur sanki?).
4. Bir önceki arabam astra idi. Opel 5 sene kullandım. Bir gün bile yolda bırakmadı. Fakat çok nazlı bi araba. Hani başı ağrısa sesi düşen çocuklar gibi :) en ufak bi durumda motor sesi değişirdi. Ama yolda bırakmadı Allah var.
5. Bakım aralıkları 15bine çıkarmış opel aklıma geldi yazayım :).
6. opelin kullanım karakteri serttir. şehir içinde yorar. Ama uzun yolu iyidir. Gerçi şimdi 3 modda kullanım seçeneği sunmuşlar. Civic de uzun yolda çok keyifli sanırım Accord daha da keyiflidir?
7. Opel teknoloji manyağıdır :) Her dönemde fransızların citroeni gibi acaip acaip teknolojiler dener :) teknolojik olarak Accorddan ileri gözüküyor olabilir?
8. Opeli sıfır alırsan ikinci el kaybın daha çok olur. Ayrıca D sınıfının kronik sorunudur sıfırda değer kaybı :((
9. Yakıt tüketimine gelince, elbette 2,0benzinli 2,0dizelden fazla yakar. LPG Accord için bir seçenek.
10. SONUÇ : Test sürüşü yap derim. Hangisi hoşuna giderse onu al. Ben 3 arabamda da öle yaptım :))

Allah kaza bela vermesin ikisi de seni üzmez diye düşünüyorum.

ali eren

• eren
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2014, 10:27:00 ÖS »
opel insignianın benzinlisini kullanıyorum 1.6 180 hp olanını bi arkadaş insignia alcam diye sormuştu sitede yorum yazmıştım.makam aracı olarak kullanıyorum sana sadece şunu söyleyeyim Accord al lpg tak ve yola çık inan opel seni üzer bizim aracın garantisi mayısta bitiyor kara kara düşünüyoruz ya bi daha turbo yerse diye :D