İki arabayı da 100m bile kullanmadım
1. İkisi de şık arabalar.
2. Accord da bir makam arabası (son kasa için konuşuyorum) havası var. Sanki insigniadan bir üst sınıf gibi duruyor. Ama ikisininde sıfırını inceledim showroomda.
3.İnsignia bana biraz dar gibi geldi (dar derken ikisini karşılaştırarak söledim). Accordun iç rengi daha ferahtı. İnsignia siyahtı içi, kasfetli idi (açık renk varsa daha iyi olur sanki?).
4. Bir önceki arabam astra idi. Opel 5 sene kullandım. Bir gün bile yolda bırakmadı. Fakat çok nazlı bi araba. Hani başı ağrısa sesi düşen çocuklar gibi

en ufak bi durumda motor sesi değişirdi. Ama yolda bırakmadı Allah var.
5. Bakım aralıkları 15bine çıkarmış opel aklıma geldi yazayım

.
6. opelin kullanım karakteri serttir. şehir içinde yorar. Ama uzun yolu iyidir. Gerçi şimdi 3 modda kullanım seçeneği sunmuşlar. Civic de uzun yolda çok keyifli sanırım Accord daha da keyiflidir?
7. Opel teknoloji manyağıdır

Her dönemde fransızların citroeni gibi acaip acaip teknolojiler dener

teknolojik olarak Accorddan ileri gözüküyor olabilir?
8. Opeli sıfır alırsan ikinci el kaybın daha çok olur. Ayrıca D sınıfının kronik sorunudur sıfırda değer kaybı

(
9. Yakıt tüketimine gelince, elbette 2,0benzinli 2,0dizelden fazla yakar. LPG Accord için bir seçenek.
10. SONUÇ : Test sürüşü yap derim. Hangisi hoşuna giderse onu al. Ben 3 arabamda da öle yaptım
Allah kaza bela vermesin ikisi de seni üzmez diye düşünüyorum.