Yani Fiat Hyundai gibi bir tenekeden kesinlikle Daha iyi bir marka
Fiat Çok güzel Başarılara imza attı Motor olsun konfor olsun Güvenlik olsun Şu doğancı mantığından kurtulun artık.Doğanlar yıllarca milletin kahrını çekti ha olay bu ya türke iyilik yapan yaranamaz
Fiat Gine kötü marka oldu 
Heralde yaa,ben hergün bu araçların içlerindeyim.Kaçbinde araçlar geldiğini bilseler böyle yorum yapanların dudakları uçuklar galiba.Bence Fiat çok iyi araba yapıyorlar.Koç'un bünyesinde olduqundan sonra herşey daha güzel olmaya başladı.Sağlam araç yapıyorlar düzgün kullanıldıqı süreçte hiç bi arıza vermeyeceğine garanti veririm
kesinlikle Katılıyorum Gerek Albealar Olsun Taksicilerin benzinlisini bile kullandığı araçlar.Ve motor Ömrü ve sağlıklılığı Bakımlara dikkat ederseniz çok uzun süreler Kullanılabilecek araçlar.
Albealar çok iyi,düşük beygirli araçlar ama tork eğirileri çok yüksek.Hatta Linea'lar bile Type-R'ın verdiği torktan daha yüksek bi torka sahip. (Bahsettiğim Linea T-JET

) İyi yürüyen araçlar,ayaqını yerden kesiyor. 1.3 motorlarında bile eğer araç temiz ise,debimetrede pislik vs yoksa gaza yüklendiğinizde o torkun tadına varıyorsunuz

Ama VTEC ile karşılaştırabilirmisin dersen; ASLA

O bende bi hastalık ve ap ayrı bişey VTEC

Benim için bi yaşam tarzı oldu

xD
Paliıo 2000 Model hakkında Bir fikrim Ve bilgim yok ama yeni araçları punto Olsun Çok güzel araçlar Bravo olsun.1.6 kendi dizel Sınıfında en güçlü tork'a Sahip Araç Yeni nesil multijetler oldu Hafife almayalım Fiat'ı arkadaşlar .Zamanında İlk nesil Punto 1.3 70 hp meultijet kullanıcısı olarak Tork Konusunda O kadar 2 000 motor araca bindim ancak hiçbirinde Bu derece kanınız çekilmemiştir.Çok güzel Bir motor Şasi ergonomisi vardı araçta kendisi ile aynı motora sahip 1.3Cdti Corsalar la Kalkış yaptığınızda Anlıyorsunuz Fiat ın farkını Saygılar.
+1