heLLWeapOn
Honda City
|
 |
« : Kasım 26, 2007, 05:25:32 ÖS » |
|
Arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum fakat bu sitede özel mesajlaşma yok mu?
|
|
|
|
|
|
By ioRi yaGami
|
|
|
|
deeperblack
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2007, 05:28:59 ÖS » |
|
Aramıza hoşgeldiniz
Özel mesajlaşma var tabiki
mesaj göndermek istediğiniz kişinin üzerine tıkladığınızda açılan sayfada alt tarafta Ek bilgi şeridinin alt satırında özel mesaj gönder bölümü var.Buradan ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 Aşık olacaksan değecek birşeye ol. Bir insana değil...
|
|
|
heLLWeapOn
Honda City
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2007, 07:14:27 ÖS » |
|
Bir hata meydana geldi! Bu profili görüntüleyebilme yetkiniz yok. diye bir hata veriyor o yüzden göremiyorum 
|
|
|
|
|
|
By ioRi yaGami
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2007, 07:22:48 ÖS » |
|
kişi resminin (avatar) altında im ikonuna tıklarsan özel mesaj atabilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2007, 07:36:21 ÖS » |
|
Bir hata meydana geldi! Bu profili görüntüleyebilme yetkiniz yok. diye bir hata veriyor o yüzden göremiyorum  Aynı hatayı bende de veriyor... bilgilerinize sunulur... saygılarımla.... 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2007, 09:03:47 ÖS » |
|
bildiğim kadarıyla profil görüntüleme seçeneği kaldırılmış kullanıcılarda ngelen istekler doğrultusunda. herkesin avatarının altından mesaj atılabiliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heLLWeapOn
Honda City
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2007, 01:28:52 ÖÖ » |
|
Öylede ben o zaman adamın nereye cevap yazdığını bulacam ondan sonra özel mesaj çekicem.Ne kadar acayip site yöneticisi arkadaşımızın buna bir çözüm bulması gerekiyor bence.Bir kısa yol olmaz mı yaw özel mesaj atmak için falan 
|
|
|
|
|
|
By ioRi yaGami
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2007, 03:16:31 ÖÖ » |
|
özel mesaj atmak için kullanıcının adını zaten yazman gerekecek ve de bu çoğu zaman zor olabilir. bu sebeple kullanıcıyı gödüğün bi yerde direk üzerine gelip seçmen bence daha mantıklı ki site yönteciliri de buna karar vermiş sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2007, 03:32:59 ÖÖ » |
|
Öylede ben o zaman adamın nereye cevap yazdığını bulacam ondan sonra özel mesaj çekicem.Ne kadar acayip site yöneticisi arkadaşımızın buna bir çözüm bulması gerekiyor bence.Bir kısa yol olmaz mı yaw özel mesaj atmak için falan  özel mesaj atmak için kullanıcının adını zaten yazman gerekecek ve de bu çoğu zaman zor olabilir. bu sebeple kullanıcıyı gödüğün bi yerde direk üzerine gelip seçmen bence daha mantıklı ki site yönteciliri de buna karar vermiş sanırım  Çözümü Mutunch arkadaşımız açıklamış. Şimdilik böyle özel mesaj gönderebilirsiniz. İyi Forumlar
|
|
|
|
|
|
  click on the image
|
|
|
ali
Honda City
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 03, 2008, 01:30:16 ÖÖ » |
|
özel mesaj atamıyorum kimseye, ve kimsenin profilinede bakamıyorum, acaba herhangi bi kısıtlamamı var (mesaj sayısı gibi) ?
Bir hata meydana geldi! Bu profili görüntüleyebilme yetkiniz yok.
gibi hatalar bende de veriyor, yardımcı olursanız sevinirim...
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 03, 2008, 02:29:10 ÖS » |
|
Özel mesaj yönetim kararı ile bir süre iptal edildi arkadaşlar, çok mantıklı bir sebebi var, sizlerden anlayış rica ediyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Typerkan
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2008, 04:13:58 ÖS » |
|
Özel mesaj yönetim kararı ile bir süre iptal edildi arkadaşlar, çok mantıklı bir sebebi var, sizlerden anlayış rica ediyoruz..
Bence iyi olmamış ..!!!! Önce profiller engellendi şimdide Özel mesaj..!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2008, 04:24:51 ÖS » |
|
Forum Sitelerinin genel amacı olan bilgi paylaşımının forum geneline yapılarak kalıcı olmasını sağlayacaktır. Başka bir kişinin profilindeki adı soyadı- adresi ve benzeri kişisel bilgilerin diğer üyeleri pek fazla ilgilendirdiğini düşünmüyoruz. Buranın Honda Bilgi Playlaşım Forumu olduğunu unutmayalım lütfen. Forumu amacı dışına saptırmayalım. Sitede bulamadığınız herhangi bir bilgi için iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz www.teamhondaturkey.com/forum/iletisim.phpteşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 04:27:17 ÖS Gönderen: VTEC »
|
|
  click on the image
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 06, 2008, 12:47:05 ÖÖ » |
|
arkadaşlar özel mesaj konusunda farklı bir durum var, amacının dışına çıkarak kullanan arkadaşlar oldu, iyi niyet suistimal edildi, ltd bir süre anlayışla karşılamanızı rica ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|