mantık şudur bass hiç bir zaman arabanın içine dogru bakmaz bakar oda arka koltukları iptal edersin 2 tanel l7 koyarsın geçtin her yer oynar 7 katın vitrinleri oynayabiliyor öle diyim içerde nefes alamıyon şimdi şöyle diyim saga sola anfiler gelicek bir anfinin yanında dik bir şekildi kapasitör koyucan alt zemini mdf yaptırp istepne yerine bir akü koyucan yaptırdıgım mdf üzerine bir tane dagıtıcı koyucaksın alt ve yanlar bitiyor bagajın kaç litre oldufnu bilmiyom ama yanlara mdf gelince alt zeminde hazır olunca ortalam 180 litre kalır 60-60 120 130 litrelik bir kutu baslarda duruma göre biraz megil vericen bagaja dogru bakıcan şimdi ordan biri atlar kalan 50 litre ne olucak diye bu bass vurdugunda ses içerdinden bir sirkilasyon yapıcak ve dışarı çıkmak için yer arayacak buda arja panzidota açıcgın deliklerden geçip dagılacak... he birde 2 tane l7 demek montaş işçilik mdf hariç 600$ masraf demek izalasyon için hiç on sag sol kapı arka sag sol kapı arka bagaj kapası arka sag sol çamuluk TAVAN kople izalasyon ve sünger kaplanması gerekiyor zıngırdamaması için
birde izmirde bu kadar saglam işçilik dizay yapabilecek bir yer varmı bilmiyom
İzmirde 2 dükkanı olan bi arkadaşım var,isimli,fuarlara falan şov arabaları yapıyor.onunlada bugün görüştüm aynen senin dediğin gibi dedi,öylede yapıcaz ama pandizottan yol gerekirse bakar veririz dedi.peki akü konusundada şöyle dedi aynı yuvaya üzerindekini indirip amperi olabildiğince en yüksek amperli bi akü koyarız,şimdi ikinci akü illaki şartmı,2 adet 1.5 faradlık kapasitör koycam.gökhancım akü ile ilgili bana dönersen sevinirim,gerekliyse olaya müdahale edeyim,bari.daha sonrada servise gittim yarın 30.000 km, bakıma girecek.bi izolasyonu konuşayım dedim.Allahtan izolasyonu servisim yapıyor.çünki tavana veya faça verebilecek herşeyi sadece servise elletirim.neyse cihazların montajını yapacak olan arkadaşta,serviste aynı şeyi söylediler.cihaz takılsın ihtiyaç durumuna göre izolasyon yapalım dediler,bilmiyorum ama belki biliyorsun arabama neler yaptığımı,biraz titizim araba konusunda şimdi ben bu saatten sonra aynen senin dediğin gibi hertarafı ful,komple izolasyon,sonra sünger falan yaptırcam tabi,bakalım nasip...ferdiyede bir ders daha verdim çalışıyor

brembolayabilecekmiyiz arabayı bakalım..Haa birde izmirde ii ustalar var tabi,doğrultma,boya,aklına ne gelirse her türlü.İzmirden bir isteği olan arkadaşta olursa seve seve her türlü yardımcı olur yol gösteririm..Araba ile ilgili herşey..