Gönderen Konu: MUGEN GU & ST YEY  (Okunma sayısı 33258 defa)

yassi

• TeamHondaTurkey
Ynt: MUGEN GU & ST YEY
« Yanıtla #75 : Mayıs 01, 2008, 10:58:20 ÖÖ »
Arkadaşlar,

Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...

THT YÖNETİM

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #76 : Mayıs 01, 2008, 10:58:47 ÖÖ »
konu ile  alakasız  mesajlar  silinmiştir   ortama  germek  tartışma  çıkarmak için  atılacak  mesajlar  yönetim tarafından  silenecektir  ortada  bir  sorun  bir  magduriyet  var ise İstekler Öneriler ve Sorularınız adı  bölümde  sonuç  aramınızı  gerekmektedir ..

karamel

« Yanıtla #77 : Mayıs 01, 2008, 11:04:49 ÖÖ »
mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : Mayıs 01, 2008, 11:56:20 ÖÖ »

Arkadaşlar,

Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...

THT YÖNETİM

tek duymak istediğim buydu T E B R I K L E R ....BENIM AÇIMDAN KONU KAPANMISTIR ...saygılar .

Badboy®

« Yanıtla #79 : Mayıs 01, 2008, 06:18:51 ÖS »

mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?

Valla body-kit'i sonradan takmadağımız için bilemiyorum fakat yay ve orjinal jant ile tabi ki haddinden fazla yere yakın oluyor..Aslında aracın altı pek vurmuyor ama marşpiyel ve ön tampon altı yere çok yakın.Onlar 18 jantla bile sürtüyor zaten..Orjinal jant ve mugen-kit tercih edecekseniz h&r yay çok düşürüyor...

karamel

« Yanıtla #80 : Mayıs 01, 2008, 06:33:07 ÖS »
teşekkürler.
ben yay düşünmüyorum. ama altınıda vurmak istemiyorum.

Badboy®

« Yanıtla #81 : Mayıs 01, 2008, 06:54:53 ÖS »
yay yoksa sorun yok :) zaten off-road aracı kadar yüksek neredeyse :P

bayburtlu69

• Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : Mayıs 05, 2008, 10:15:09 ÖÖ »

Arkadaşlar,

THT YÖNETİM

tek duymak istediğim buydu T E B R I K L E R ....BENIM AÇIMDAN KONU KAPANMISTIR ...saygılar .
:)

Badgirl®

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : Mayıs 05, 2008, 10:25:13 ÖÖ »
Bence bu konu gereğinden fazla uzadı,erkek arkadaşımın üye olduğu Ford ağırlıklı foruma(lara) bazen bende üye oluyorum ve hiçbir zamanda bana kalkıpta niye arabanı burda tanıttın git başka yere burası Ford forumu denmedi sonuçta herkes ''istisna'' olduğunun farkında,bu konuya bu kadar tepki gösteren arkadaşlarında bu durumun bir ''istisna'' olduğunun farkına varmaları gerekliydi,farkına varamadılar yönetimden 2 arkadaş ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldı bence bu tür konular sanal ortamda gerginliğe girmeye değmeyecek kadar küçük ve basit konular,hepimizin birbirimize karşı anlayışlı olmasını diliyorum...

MUSICIAN-CEM

« Yanıtla #84 : Mayıs 05, 2008, 11:47:34 ÖS »
yurekten katılyorum  >=ok

utqu

« Yanıtla #85 : Mayıs 06, 2008, 01:53:16 ÖÖ »

Bence bu konu gereğinden fazla uzadı,erkek arkadaşımın üye olduğu Ford ağırlıklı foruma(lara) bazen bende üye oluyorum ve hiçbir zamanda bana kalkıpta niye arabanı burda tanıttın git başka yere burası Ford forumu denmedi sonuçta herkes ''istisna'' olduğunun farkında,bu konuya bu kadar tepki gösteren arkadaşlarında bu durumun bir ''istisna'' olduğunun farkına varmaları gerekliydi,farkına varamadılar yönetimden 2 arkadaş ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldı bence bu tür konular sanal ortamda gerginliğe girmeye değmeyecek kadar küçük ve basit konular,hepimizin birbirimize karşı anlayışlı olmasını diliyorum...

o kadar ;D

AR_159

« Yanıtla #86 : Mayıs 08, 2008, 12:47:59 ÖÖ »
civic çok güzel.body kit spoiler hariç 1.000ytl olandan sanırım.mugen spoiler'ı ne kadara taktırdınız öğrenebilirmiyim.kazasız belasız sürüşler dilerim.
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 12:49:47 ÖÖ Gönderen: AR_159 »

AR_159

« Yanıtla #87 : Mayıs 08, 2008, 12:56:24 ÖÖ »
üstteki msj yanlış oldu kusura bakmayın.araba komple mugen body kitliymiş.arka ek tampon,yan marşpiyeller,ön ek tampon,ön panjur ve arka spoiler size ne kadara mal oldu.bide tek spoiler ne kadar öğrenebilirmiyim.kazasız belasız sürüşler dilerim.

Badgirl®

• Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : Mayıs 08, 2008, 01:00:02 ÖÖ »
Normalde liste fiyatı hepsinin toplam 4600 liraydı

Ben arabayı bu şekilde aldım yani komple Body-Kit li.Sıfır araca taktırdığım için indirim yapıldı ve bana 3.300 liraya geldi.Arabamı geçen yıl Temmuz ayında aldım şimdi fiyatlar tam aklımda değil ama sadece spoiler 950 lira olması gerek,tabii yanlış hatırlamıyorsam...

utqu

« Yanıtla #89 : Mayıs 08, 2008, 01:18:37 ÖÖ »

Normalde liste fiyatı hepsinin toplam 4600 liraydı

Ben arabayı bu şekilde aldım yani komple Body-Kit li.Sıfır araca taktırdığım için indirim yapıldı ve bana 3.300 liraya geldi.Arabamı geçen yıl Temmuz ayında aldım şimdi fiyatlar tam aklımda değil ama sadece spoiler 950 lira olması gerek,tabii yanlış hatırlamıyorsam...

4600 ytl suan ki fiyatı spolier 850 ytl

SUNSET35

• www.goktasotolastik.com
« Yanıtla #90 : Mayıs 10, 2008, 09:08:31 ÖÖ »
Bu jantlar tft demi

Badboy®

« Yanıtla #91 : Mayıs 10, 2008, 01:17:35 ÖS »

Bu jantlar tft demi

Evet fiestadaki tft, civicteki tsw marka jantlar Sunset :)

SUNSET35

• www.goktasotolastik.com
« Yanıtla #92 : Mayıs 12, 2008, 07:52:48 ÖÖ »

Bu jantlar tft demi

Kazasız belasız kullanman dileğiyle

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : Mayıs 12, 2008, 09:16:02 ÖÖ »

kazasız blasız ilk defa bu kdr gzl bi ford gryrum daha dün arkadaşlar arasında fordun mustangından başkası yalan diodum ama grçktn arabn çok güzel
>%6rol  >%6rol  >%6rol   >%6rol  

Badboy®

« Yanıtla #94 : Mayıs 12, 2008, 12:19:48 ÖS »

Bu jantlar tft demi

Kazasız belasız kullanman dileğiyle

Cümleten kazasız belasız.Sağol.

kazasız blasız ilk defa bu kdr gzl bi ford gryrum daha dün arkadaşlar arasında fordun mustangından başkası yalan diodum ama grçktn arabn çok güzel
>%6rol  >%6rol  >%6rol   >%6rol  

Komik olan ne pardon ?

DeViL_CiViC_1

• Ziyaretçi
« Yanıtla #95 : Mayıs 16, 2008, 01:15:29 ÖÖ »
gülsen jantların çok güzel çok yakışmış

tekrar kazasız belasız kullan diyorum

fiestada çok tatlı olmuş gerçekten göze çok hoş geliyor

ikinizede kazasız belasız sürüşler dilerim

fiestanın avatarındaki foto çok güzel

fotoların çogu açılmadı imzandaki havus basındaki ve avatarındakini koyabilirmisin tekrar...

mustafa_typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #96 : Mayıs 16, 2008, 08:43:18 ÖÖ »
 Kazasız belasız

Badboy®

« Yanıtla #97 : Mayıs 21, 2008, 09:09:29 ÖS »
Yorumlar için teşekkürler resimleri kontrol ettim ama problem yok bende  >=ok

DeViL_CiViC_1

• Ziyaretçi
« Yanıtla #98 : Mayıs 21, 2008, 10:33:12 ÖS »
enim pc de sorun var o zaman ;)

benimkinde ne yaparsam yapım bu şekil çıkıyor kimi resim

neyse tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim ;)

MUSICIAN-CEM

« Yanıtla #99 : Mayıs 22, 2008, 01:11:17 ÖÖ »

enim pc de sorun var o zaman ;)

benimkinde ne yaparsam yapım bu şekil çıkıyor kimi resim

neyse tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim ;)
KIMLERI GORUYORUZ :D