burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .
Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor..
Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek.
Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!!
Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda..
Saygılar..