Gönderen Konu: MUGEN GU & ST YEY  (Okunma sayısı 33259 defa)

rasimcvc53

Ynt: MUGEN GU & ST YEY
« Yanıtla #50 : Nisan 28, 2008, 11:23:40 ÖS »
kazasız belasız......

Badboy®

« Yanıtla #51 : Nisan 29, 2008, 12:17:53 ÖÖ »

sen bni görmedin mi badboy baya bi selektör ytaptım korna çaldım sen ışıklarda duruyodun:):):)

Pizza hut'ın orda diyosun heralde, ya gördümde tanımadımki pardon valla :) bidahakine inş.

utqu

« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2008, 12:27:04 ÖÖ »
video kısada olsa hoş olmuş fakat o ses nerden gelio anlamadım çim makinası çalışır gibi ;D

Badboy®

« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2008, 12:39:36 ÖÖ »

video kısada olsa hoş olmuş fakat o ses nerden gelio anlamadım çim makinası çalışır gibi ;D

Alt devirde ilginç bi ses çıkarıyor bu motorlar :)

utqu

« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2008, 01:18:15 ÖÖ »

Alt devirde ilginç bi ses çıkarıyor bu motorlar :)

haklısın fakat 5500 den sonra show baslıor.. ;D

hakan

« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2008, 01:52:37 ÖÖ »
Bu GU yu bi kac kere canlı gördüm gercekten cok güzel olmus masallah. Bostancı tarafında kırmızı bi civic sport vardı. GU plaka. Onun sahibi bunu aldı sanırım.

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2008, 07:21:47 ÖÖ »

burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .

görkem

« Yanıtla #57 : Nisan 29, 2008, 12:55:26 ÖS »

sen bni görmedin mi badboy baya bi selektör ytaptım korna çaldım sen ışıklarda duruyodun:):):)

Pizza hut'ın orda diyosun heralde, ya gördümde tanımadımki pardon valla :) bidahakine inş.

heh ewet sen tam pizza hut ın önündeydin bende yukarı çıkıyodum:):):)

ferhat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : Nisan 29, 2008, 12:59:26 ÖS »

burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .
hondacıyız diye bir ayrıcalığımız olamaz bence kendimizi bişeyde zannetmemeliyiz alçak gönüllü olup diğer marka arac kullananları armızda görmekten seref duyarız diye düşünüyorum...ELZ 22

kadir EMİŞTEKİN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Nisan 29, 2008, 01:01:39 ÖS »

akıllı konus arkadasım yoq gülüyorm falan...
germe beni+ el sallarım diyosan cıkış butonu sağ üst köşede

type-RRR

« Yanıtla #60 : Nisan 29, 2008, 01:53:42 ÖS »
bence  pirana 35 tamamen haksız deil

Typerkan

« Yanıtla #61 : Nisan 29, 2008, 03:44:24 ÖS »

Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor..

Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek.

Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!!

Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda..

Saygılar..

ferhat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Nisan 29, 2008, 03:47:59 ÖS »

Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor..

Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek.

Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!!

Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda..

Saygılar..
KATILIYORUM...

fikito

« Yanıtla #63 : Nisan 29, 2008, 03:53:42 ÖS »
o zaman güncel diyelim mi :)

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 05:12:00 ÖS »

akıllı konus arkadasım yoq gülüyorm falan...
germe beni+ el sallarım diyosan cıkış butonu sağ üst köşede
gerilsen ne olacak kardeş ne var bu kadar kızacak anlamıyorum sadece sunu sölüyorum ford güzel arac tamam ama honda'nızı tanıyalım  başlığının altında baska arac görmek hoş olmuyor ne aracları yadırgamak için nede kımseyı horgördüğümden nede kendımı büyük gördüğümden değil bu sölediğim sadece etik bulmuyorum .... yıne yıne yıne asla kımse yanlıs anlamasın 7 tane aracımız var bızım 3 ü honda olmak üzere e şimdi diğer 4 aracıda burada sergılesek o zaman kımse rahatsız olmayacak mı .... eger honda harıci resim koyulacaksa buna ayrı bi topik açılmalı bence naçizane önerim kımsenın gerılmesıne falan da gerek yok . . .  s a y g ı l a r ......

Badboy®

« Yanıtla #65 : Nisan 29, 2008, 05:15:00 ÖS »
Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır.

Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu.

Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  :dil

fikito

« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2008, 05:51:59 ÖS »
bence gereksiz bir tartışma :S

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : Nisan 29, 2008, 05:52:28 ÖS »

Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır.

Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu.

Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  :dil
öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . .

ferhat

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Nisan 29, 2008, 06:34:51 ÖS »

öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . .
pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22   ( terbiyesizlğin anlamı yok )

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Nisan 29, 2008, 06:43:41 ÖS »

pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22   ( terbiyesizlğin anlamı yok )
benım sölediğim mi terbıyesızlık yoksa iki kelime yorum yapıp ardından terbıyesizliğe gerek yok dıyen birinin yaptığımı terbıyesizlik yorum sizin ...  ne anlayıssız insanlar varmıs yaaaa  Honda dıyorum millet Honda uyanın yawwwww allah allahhh yok böle bişey yaaaa.....

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : Nisan 29, 2008, 06:44:23 ÖS »

bence  pirana 35 tamamen haksız deil

eywallah saol kardeşim yaaa nıhayet ufak ta olsa bişeyler anlayan varya buda mutlu edıyor benı hayret yawwwwww

fikito

« Yanıtla #71 : Nisan 29, 2008, 07:01:27 ÖS »
arkadaşlar bence gereksiz ve çirkin bir tartışma olmaya başlamış ltf tartışmak güzeldi ama terbiye sınırları içinde bizim sitemize yakışmıyor ltf

SUNSET35

• www.goktasotolastik.com
« Yanıtla #72 : Nisan 29, 2008, 07:44:31 ÖS »
arkadaşlar konuyu daha fazla germeyin haddinizi aşmayın herkes kendıne göre haklı ama pirana ya biraz hakverin diyorum noktayı koyuyorum . . . .  :artis

buura

« Yanıtla #73 : Nisan 29, 2008, 07:50:33 ÖS »
burası HONDA sitesi HONDA nın üstüne kurulmuş bi site ama iilaki sadece HONDAlarınızı gösterceksiniz diye bişey de yok bana göre..forumu takip ettiyseniz sadece HONDA nın olmadığınızıda görceksiniz..Değerli üyelerimizin diğer araçlarınıda bizlerle paylaşmaları güzel bi olay..Benim kanatim böyle

refleks

• The Power Of Dreams
« Yanıtla #74 : Nisan 29, 2008, 09:00:26 ÖS »
Arkadaşlar 2  gündür  konuya  hakimim  bişeyler  yazıp  ortama  daha  fazla  germek    istemiyorum  3  aydır  burda  olan bir  konu ve 73  mesaj  atılmış    ortalma  2100  kere  görütülenmiş   kimseden  olumsuz  yönden bir  mesaj  atılmamış bizde  yönetim  olarak bu  tarz  şeylere   sıcak  bakıyoruz  evet    burası  honda  üzerine  kurulmuş  bilgi  paylaşım forumudur.. ama  başka  marka aracı  olan arkadaşlarımız bu  siteye  almama  gibi  bir  lüksümüz  yok   sitemizdizde  8-10  tane  başka  marka  aracı  olan arkadaşlarımız  var  gayyette    hoş neden  hoş  derseniz  bizim  bir   farkımız  var ki  burdalar ...
konuyu  daha  fazla  dagıtıp arkadaşımıza  haksızlık  etmeylim ..  bu  tarz   tartışmaları ve  sorunlarımızı   İstekler Öneriler ve Sorularınız adlı  bölümde  bizimle  paylaşırsanız  daha  hızlı  çözüm  bulabilirsizin......