Bu proflar ayrı bi güzel olmuş arabanın gerçek yüzünü ortaya koymuş sonuç: çekici,güçlü,hızlı ve Honda Maşallah nazar değmesin ama plaka biraz kötü duruyor gibi... Araçta ses sistemi varsa onlarıdı atarsanız güzel olur
kazsız belsız güzel günlerde kullanma dileğiyle
utgu nasılsın kardeşim resimler çok güzel çıkmış maşallah hayırlı olsun ben 23de ank gelicem gelince bi buluşalım görüşelim ayaş taki gölmü orası nasılsın nasıl keyifler tatildemisin benim arabada bitti abimin civic yakında çekicem resimleri
evet ya bune yolları yeniden yapıyorlar sanki
ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama nazar değmesin maşallah kazasız belasız
kazasız belasız inş.çok gzl olmuş..
Alıntı yapılan: bugrahon - Temmuz 23, 2008, 01:17:50 ÖÖne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama nazar değmesin maşallah kazasız belasızAnkaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle
Alıntı yapılan: utqu - Temmuz 24, 2008, 02:06:13 ÖÖAlıntı yapılan: bugrahon - Temmuz 23, 2008, 01:17:50 ÖÖne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama nazar değmesin maşallah kazasız belasızAnkaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle amin amin cümlemize abi ilçelere daha gecmedim ama bilirim ayaşı ayaşlılar vardır bizim zewkine hayran kaldım allah nazardan saklasın o güzelim aracı bilgilendirdiin için saol kazasız belasız cümlemize
kardeşim kazasız cezasız sürüşler çok tatlı olmuş arabann....
allah kaza bela vermesin ..acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz
kazasız belasız ... çok güsel