|
utqu
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 24, 2008, 04:06:13 ÖÖ » |
|
ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama  nazar değmesin maşallah kazasız belasız Ankaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir  cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 24, 2008, 04:06:52 ÖÖ » |
|
kazasız belasız inş.çok gzl olmuş..
iyi dilekleriniz için tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
bugrahon
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 24, 2008, 04:59:58 ÖÖ » |
|
ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama  nazar değmesin maşallah kazasız belasız Ankaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir  cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle  amin amin cümlemize abi ilçelere daha gecmedim ama bilirim ayaşı ayaşlılar vardır bizim zewkine hayran kaldım allah nazardan saklasın o güzelim aracı  bilgilendirdiin için saol kazasız belasız cümlemize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umit_chris
Honda Integra
Honda VTEC VTİ
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 24, 2008, 08:11:37 ÖS » |
|
kardeşim kazasız cezasız sürüşler çok tatlı olmuş arabann....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 24, 2008, 10:05:14 ÖS » |
|
allah kaza bela vermesin .. acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış  benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
barısss_67
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #45 : Temmuz 25, 2008, 12:29:59 ÖÖ » |
|
kazasız belasız ... çok güsel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #46 : Temmuz 25, 2008, 05:00:45 ÖÖ » |
|
ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama  nazar değmesin maşallah kazasız belasız Ankaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir  cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle  amin amin cümlemize abi ilçelere daha gecmedim ama bilirim ayaşı ayaşlılar vardır bizim zewkine hayran kaldım allah nazardan saklasın o güzelim aracı  bilgilendirdiin için saol kazasız belasız cümlemize tesekkürler kardesim cümlemize kazasız belasız sürüşler insallah 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 25, 2008, 05:01:25 ÖÖ » |
|
kardeşim kazasız cezasız sürüşler çok tatlı olmuş arabann....
tesekekkürler cümlemize insallah 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 25, 2008, 05:06:25 ÖÖ » |
|
allah kaza bela vermesin .. acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış  benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz amin yay daha önceki yorumlardada belirttiğim gibi burdaki bir çok yolda çalışmalar var bitsin ilk işim 3.5 tein yay takmak olcak  ledli stoplar geldi ama işten güçten vakit bulup ilgilenemedim daha jant konusuna gelirsek bence çokta fena durmuo  mugenlere sizinde dediğiniz gibi fazla yorum yapmaya gerek yok 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #49 : Temmuz 25, 2008, 05:07:24 ÖÖ » |
|
kazasız belasız ... çok güsel
tesekkürler cümlemize inşallah
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #50 : Temmuz 25, 2008, 09:55:38 ÖÖ » |
|
allah kaza bela vermesin .. acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış  benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz amin yay daha önceki yorumlardada belirttiğim gibi burdaki bir çok yolda çalışmalar var bitsin ilk işim 3.5 tein yay takmak olcak  ledli stoplar geldi ama işten güçten vakit bulup ilgilenemedim daha jant konusuna gelirsek bence çokta fena durmuo  mugenlere sizinde dediğiniz gibi fazla yorum yapmaya gerek yok  tebrıkler saygılar . . .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #51 : Temmuz 26, 2008, 02:35:43 ÖÖ » |
|
allah kaza bela vermesin .. acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış  benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz amin yay daha önceki yorumlardada belirttiğim gibi burdaki bir çok yolda çalışmalar var bitsin ilk işim 3.5 tein yay takmak olcak  ledli stoplar geldi ama işten güçten vakit bulup ilgilenemedim daha jant konusuna gelirsek bence çokta fena durmuo  mugenlere sizinde dediğiniz gibi fazla yorum yapmaya gerek yok  tebrıkler saygılar . . . ricalar efendim.. 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 27, 2008, 04:31:19 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
aRas
Honda Civic Type R

The Power of Dreams <<<MoDeRaTöR>>>
|
 |
« Yanıtla #53 : Temmuz 27, 2008, 12:26:01 ÖS » |
|
kazasız belasız çok güzel duruyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 28, 2008, 02:30:54 ÖÖ » |
|
kazasız belasız çok güzel duruyor
tesekkürler
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
Onurs
Honda City
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 04, 2008, 02:20:48 ÖÖ » |
|
utgu nasılsın ben onur bi görüşemedik bu hafta müsaitsen görüşelim anıttepedeki tabanway biliyormusun salı günü arabaya koruma yaptırıcam öğleden sonra görüşelim sana uygunsa tatilde değilsen tabii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|