Çok güzel hayırlı olsun
ersinim cuk un maşallahı var valla günden güne yapıyosun bişeyler kazasız belasız ii günlerde kullan izmir'e geldiğimde alırım elinden
Alıntı yapılan: deniz - Aralık 06, 2011, 08:59:44 ÖÖersinim cuk un maşallahı var valla günden güne yapıyosun bişeyler kazasız belasız ii günlerde kullan izmir'e geldiğimde alırım elinden Sagol denizcan ayıp ediyosun araba senin olsun yeterki sen iste bizim malımız seninki gibi kıymetli degil
ersın maşallah hersey gercekten CUK dıye yakışmış kazasız belasız inşallah
Alıntı yapılan: ersinguzen - Aralık 06, 2011, 09:02:13 ÖÖAlıntı yapılan: deniz - Aralık 06, 2011, 08:59:44 ÖÖersinim cuk un maşallahı var valla günden güne yapıyosun bişeyler kazasız belasız ii günlerde kullan izmir'e geldiğimde alırım elinden Sagol denizcan ayıp ediyosun araba senin olsun yeterki sen iste bizim malımız seninki gibi kıymetli degil benim oğlum kıymetlidir yok beaaaa ne zaman istedinde vermedim
Alıntı yapılan: deniz - Aralık 06, 2011, 09:06:25 ÖÖAlıntı yapılan: ersinguzen - Aralık 06, 2011, 09:02:13 ÖÖAlıntı yapılan: deniz - Aralık 06, 2011, 08:59:44 ÖÖersinim cuk un maşallahı var valla günden güne yapıyosun bişeyler kazasız belasız ii günlerde kullan izmir'e geldiğimde alırım elinden Sagol denizcan ayıp ediyosun araba senin olsun yeterki sen iste bizim malımız seninki gibi kıymetli degil benim oğlum kıymetlidir yok beaaaa ne zaman istedinde vermedim Ayıp ediyosun iste arabayı yollayım burdan sana
Üstad Plakanı Özel mi Aldın ?
maşallah Ersin abi "CUK" diye oturmuş Allah kaza bela vermesin..
Kuzen ne bak ya hava dan helikopterle bile çekim yapmışş;) helal saana,,on numara,,jantlar on numara duruyo inat ediyon değiştiricem diye,,al boyat bari çook değişiklik istiyosan,,kazasız belasız,,aksiyonsuz kullan şu arabayı,
Bende Özel Plaka Almayı Düşünüyorum Sadece 80 FBI 80 Pahalya Patlar Diye Uğraşmıyorum
Çok güzel olmuş ersin maşallhı var plakaya hasta oldum bende böyle cak cug cak lı plaka istiyorumstoplar değişmeli bence onun harici herşey güzel.
Abicim Jantlar 16 mı ?
Hıım Tamam Abi.Meraktan Sordum