Nisan 2011BY TONY Quiroga
2012 Honda Civic Si ilk sürücü burada okuyun.
Honda araba, bir marka olarak sayılır olsaydı, Amerika Birleşik Devletleri 12. büyük olacağını o kadar çok Yurttaşlık satıyor. Volkswagens veya mazdas fazla Yurttaşlık geçen yıl ABD'de yeni evlerine gitti. Böyle satış rakamları ile, Honda redesigned 2012 Civic muhafazakar bir yandan oynamaya olduğunu çok fazla bir sürpriz değil.
Önceki nesil Civic 2006 yılında geldiğinde, süpürüldü geri ön cam ve fütüristik bir stil bir şok biraz. Bu bize bakmaya alışmış büyümeye neredeyse otomobilin tüm yaşam döngüsü almıştır. Honda tasarımcıları yine aynı tür şans almayan. 2012 için gördüğümüz, geçmişte Civic dikkatli bir evrim. Aslında, uygun doğru bir adım, bir gerileme neredeyse. Tüm ince değişiklikler uzun bir kaput, heykel tamponlar, ve daha büyük öncekinden daha Civic görünümü daha geleneksel taillights-. Ayrıca aerodinamik geliştirmek. Honda, ama aynı zamanda, çünkü küçük bir ızgara açılması ve düz underbody stil revizyonlar parçası sayesinde, daha düşük bir sürtünme katsayısı iddia ediyor.
İçinde Hala Alien
İçeride, sivil toplum analog takometre üzerinde dijital hız koyar iki katmanlı bir gösterge tablosu tutar. Dış gibi, iç hemen tanıdık henüz yeni. Plastik kalitesi biraz daha geliştirilmiş ve ilginç kapı panelleri Graining pirinç kağıdı ve benzeri yoktur. Tiner A-sütunları ileri yardım görünürlük, yeni koltuklar, daha az destekleyici-şükürler olsun, onlar daha az müdahaleci bir bel desteği var hissediyorum. Yeni beş-inç ekran, en temel DX Döşeme seviyesinden tüm modellerde standarttır. Dubbed "akıllı Çoklu Bilgi Ekranı" ekranı, hız göstergesi sağ oturur ve yol bilgisayarı, ses, saat, ve (böylece donatılmış arabalar) navigasyon bilgilerini verir.
Sedan 105.1-inç dingil açıklığı, 1.2 inç daha kısa olmasına rağmen, arka diz mesafesi 1.6 inç artar. Toplam uzunluk, yükseklik ve genişlik değişmeden kalır, ancak sivil toplum, daha geniş ve daha ferah bir iç hisseder. Honda, omuz odası, yaklaşık üç santim arttı iddia ediyor. Ön yolcu kesinlikle eskisinden daha uzağa hissediyor. EPA göre, yeni Civic Hatchback'in 94,7 kübik feet alanı içinde bulunmaktadır. Yani geçen yılki araba göre yaklaşık dört çalışır.
Civic kupalar giden modeli 1.1 inç daha kısa hatta çok daha kısa bir 103,2 inçlik dingil mesafesi var. İç mekan tavan 83,7 kübik feet 83.2 veya 82.6 biraz düşer. Ön koltuk, coupe, sedan gibi geniş hissediyor. Kübik feet azalma pahasına tırmanmaya deneyin vermedi arka koltukta, gelmiş olmalıdır. Misiniz?
Aynı Boyut ama Sürücüler Büyük
Bir kere biz artan boyutu ve daha önemli hissediyorum devam eden bir izlenim, yol altında. Amortisörlü ön ve çok noktadan bağlı arka süspansiyon Tweaks daha fazla seyahat ve biraz daha yumuşak bir sürüş verim. Büyük etkileri öncekinden daha uzak görünüyor ve biraz daha sert bir yekpare yapı tarafından emilir. Sadece daha sert, ama öncesine göre biraz daha hafif. En büyük kilo kaybı, £ 58, EX-L sedan oluşur. Diğer sürümler geçen yıl 20 ila 55 pound daha hafif.
Elektrikli hidrolik direksiyon Değişiklikler daha yavaş bir oran ve daha katı bir şekilde monte edilmiş bir raf içerir. Otomobilin büyük bir his katıyor az otorite, köşeleri içine selefi, yeni Civic dönüşler ile karşılaştırıldığında. Elektrikli hidrolik direksiyon, öncesine göre daha az geri bildirim sağlayan çok uyuşmuş. Genel olarak, otomobilin daha sert bir vücut, ses yalıtımı arttı sleepier direksiyon oyunculuk daha olgunluk hakkında daha fazla. Yol izolasyonu daha büyük bir anlam ve lüks ile izolasyon eşit sürücüleri değişiklikleri takdir edecektir. Relished küçük araba neredeyse spor araba gibi kişilik sivil toplum düş kırıklığına uğrayabilirler. Sürücülerin
Biliyor musunuz? Siz mi?
Performans Si modeli ve yakıt yudumlarken melez istisna ile, her Civic sedan ve coupe (DX, LX, EX ve EX-L), 140 hp ve 128 lb-ft ile 1.8-litre dört silindirli motor olacak tork. (Doğal gaz yanma GX 1.8 kullanır.) Esasen bir taşıma üzerine önceki nesil, motor aşağı düşük biraz daha fazla tork ve iç sürtünmeyi azaltmak birkaç değişiklik zevk yok. Dört silindirli hala mutlu spin, ama daha az gürültü kabin girer. O gürültü olmadan, motor '11 Civic olduğu gibi sabit olarak çalışıyor gibi görünmüyor.
Başka bir taşıma parçası üzerinde Honda'nın beş vitesli otomatik şanzıman, tüm diğerleri alt iki Döşeme seviyeleri 800 $ seçenek, DX ve LX, ve standart. 28 mpg şehir ve otomatik modelleri için 39 karayolu düşük sürtünme ve daha istekli tork konvertör-tıkanabilir programlama yardım artışı yakıt ekonomisi gibi bir kaç günceller. (Geçen yıl otomatik olarak 25 şehir ve 36 karayolu döndü.) Bu arada, biraz titiz sadece beş-ileri manuel kadar 26/34, 28 şehir ve 36 karayolu görememesi olduğunu hayal kırıklığına uğrayacaktır.