2. mangal hatta 3. mangal bile sorun olmaz. Mangal sorumlusu ALG abimiz olacak sanırsam
abi ihtyiaç olursa elimden geldiğince yaparım, ama etleri düşürmekle ünlüyüm ya mangalın altına gazete falan serelim ya d öle bişiler yapalım sonra kızmayın bana
Alıntı yapılan: mutunch - Haziran 02, 2007, 11:07:05 ÖSabi ihtyiaç olursa elimden geldiğince yaparım, ama etleri düşürmekle ünlüyüm ya mangalın altına gazete falan serelim ya d öle bişiler yapalım sonra kızmayın bana mangalcılar belli zaten..kilo avantajlı arkadaşlarımız ön planda olacak tabi..cumhur ve ben başı çekeriz, madem sakarlık var sen batak timini organize edersin
WAlla mangalda hertürlü kapışırım herkezle... Son buluşmada yediğim eklerden anlamış olmanız lazımdı
Can DCK emin ol bu 19 dan bile fire verilecek..ismini yazdırıp gelmeyen en az 3-5 kişi çıkar..
yemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt Alıntı yapılan: Agent - Haziran 02, 2007, 11:35:08 ÖSWAlla mangalda hertürlü kapışırım herkezle... Son buluşmada yediğim eklerden anlamış olmanız lazımdı
ya ben yemeye de pişirmeye de varım ama ALG abim beni batağa aldı, gelin oynayalım
Alıntı yapılan: yassi - Haziran 02, 2007, 11:37:25 ÖSyemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt mangalın başında dururken tırtıklamicak birilerini bulmak lasım
yemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt
Alıntı yapılan: Agent - Haziran 02, 2007, 11:40:58 ÖSAlıntı yapılan: yassi - Haziran 02, 2007, 11:37:25 ÖSyemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt mangalın başında dururken tırtıklamicak birilerini bulmak lasım
Anadolu Yakası Buluşma Noktası ve Saati : Kozyatağı Carrefoursa Saat 10:00Avrupa Yakası Buluşma Noktası ve Saati : Florya Greens Otoparkı Saat 8:30 ( Florya MC Donalds Yanı )olarak güncellenmiştir...
Alıntı yapılan: mutunch - Haziran 02, 2007, 11:52:39 ÖSya ben yemeye de pişirmeye de varım ama ALG abim beni batağa aldı, gelin oynayalım walla yere dökerim deyince mangal mundar olmasın dedim