TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: ALG - Haziran 02, 2007, 01:19:17 ÖÖ
-
(http://img443.imageshack.us/img443/6926/123456899gw5copyai5.jpg)
Mangallar, kömürler, etler, içecekler, batak oynamak için iskambil destesi, futbol topu, gırgır, şamata..
Haydi arkadaşlar mangala gidiyoruz..
Tarih: 10 Haziran 2007 Pazar
Yer : Sütet Çiftliği http://www.cumhuriyetkoy.com/tesis_detay.asp?id=21
Anadolu Yakası Buluşma Noktası ve Saati : Kozyatağı Carrefoursa Saat 10:00
Avrupa Yakası Buluşma Noktası ve Saati : Florya Greens Otoparkı Saat 8:30 ( Florya MC Donalds Yanı )
menü : Sabah kahfaltısı
Öğle yemeği
* ızgara tabagı = 4 adet köfte, 2 parça sucuk, 2 parça şiş, kanat
* Alkollü alkolsuz 1 adet içecek
* yoğurt salata ekmek su vs.
Kişi başı = 35 YTL dir...
Anadolu Yakası Buluşma noktası ve güzergah
(http://img455.imageshack.us/img455/88/19533copyvq5.jpg)
(http://img61.imageshack.us/img61/5095/123456ug5.png) (http://imageshack.us)
-
:balık
-
Liste devam etsin....
1- ALG
2- yassi + 2 yada 3 arkadaşı
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
13-i-lker Bi aksilik olmassa can ile ordayım...
gülsen balık tutmak için malesef yer yok ama sen yine de oltanı getir... nostalji yaparsın :)
:balık
-
Bak sen atladın işte Yasin seni tutucam sazan olarak :dil
-
bende gelirim gerçi o gün eşim doğum yapmazsa
-
>%6rol
inşallah ya çok güzel olur sizleride aramızda görmek...
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
14-cihann
-
MEkan uygun olursa yakınında ufak bir dere var orada tutarsınız balık :) Ben henüz beceremedim ama :)
-
Çok Eğlenicez ....Kesin
-
MEkan uygun olursa yakınında ufak bir dere var orada tutarsınız balık :) Ben henüz beceremedim ama :)
Bende oltalarımı serpme ağımı dalgıç kıyafetlerimi alım ozmn :balık
-
ehueh, valla batak partisi fikri güzel olmuş, mangal falan da taşımıyacaksak süper olur da birşey sormak istiyorum ben. Etleri herkes kendisi mi alıp gelecek? Yoksa mesela oraya giderken para toplayıp yol üstünde kaliteli ve düzgün bi yerden ortak mı alacağız?? Bu konuyu da kesinleştirsek güzel olur bence.
kendi fikrimi de söyleyeyim Anadolu yakası ve Avrupa yakası bulutşuktan sonra para toplayıp herşeyi ortal almak bence daha uygun olur böylece bi seferde topluca halletmiş oluruz. Ne dersiniz arkadaşlar??
-
mutunch öyle yaparız muhtemelen..ama yol üstünde satılanların fiyatları 2 katı, bunuda düşünmek lazım..birde o gün erken hareket etmek lazım, erken buluşup, anadolu yakasındaki buluşma noktasını carrefour yada herhangi bir alışveriş merkezinde belirleriz orada alışverişi halledebiliriz..
bu arada kişi sayısına göre 2. mangala a ihtiyaç olabilir bence..
-
onca araba hepberaber malzeme almaya gitmektense aramızdan seçiceğimiz 2 arkadaşımız mangal ve malzeme işlerini halledebilir. Kişi sayısın belirlersek ona göre malzeme alımı için araştırmalar yapabiliriz.
-
Arkadaşlar Anadolu Yakasında Metro dan yapabiliriz alışverişi ve buluşmayı sanırım oranın fiyatları makul
-
Bu arada başlığa eklenmemiş sucuksuz olmaz ;D ;D ;D
-
>%6rol >%6rol >%6rol kokcas mı yaf?
-
kesinlikle katılıyorum sucuksuz olmaz, malzeme alma işini de dediğiniz gibi yapabiliriz. Bütün arabalar yola koyulduktan sonra gidip malzemeler alınabilir kişi sayısına bağlı olarak. Hatta ben de gelirim sizinle malzemeleri almaya;)
-
2. mangal hatta 3. mangal bile sorun olmaz. :) Mangal sorumlusu ALG abimiz olacak sanırsam :)
ALışveriş için bir liste çıkarıp 2. kişiyi görevlendirmek en mantıklısı
zaten beykoz tarafı olursa ufak tefek ihtiyaçlar için çok yakında market tadında yerler var.
-
Yer konusunda nereye karar verildi.
-
ALG bana 1*3 bir yazı yazarsan bende güzel bi pankart hazırlarım piknik alanında asarız.resimli yazılı fark etmez.
-
1- ALG
3- Can_DCK
4- DeeperBlack + 1
5- mutunch +1 yada 2
6-GU
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239
9-Tolga-R
10-Agent + 1 yada 2
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN
14-cihann
15-SLH
Bende geliyorum...
-
ALG bana 1*3 bir yazı yazarsan bende güzel bi pankart hazırlarım piknik alanında asarız.resimli yazılı fark etmez.
çok çok iyi olur teşekkürler...
-
vay SLH sen hayattamısın abi >=ok
-
yeni yeni dönüyorum hayata , elazığın karlı dağlarından sonra kolay değil :)
-
slvr çok güzel olur..buluşma resimlerimizi tuning dergilerine vermeyi düşünüyorum..ciddi katkın olmuş olur..
-
Kozyatağı Carrefourda Buluşup Gitmek Daha Uygun Gibi Alışveriş Orda Yapılabilir...Yolu Bilmeyen Arkadaşların Sayısı Bi Hayli Fazla...
-
ok o halde..
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI: KOZYATAĞI CARREFOUR..
-
saat 10:00 da orada olalım ozaman çnkü o saatte açılıyor orası...
-
Anadolu yakası buluşması pazar sabah 10.00 kozyatağı carrefour otoparkı.. OK..
Ama alışveriş işi hala muamma..
Bence adminlerimiz 2 kişi görevlendirsin.. Bu 2 kişi c.tesi alışverişi yapsın pazar günü çıkan mevla kişi saysına bölünür herkes ödemesini yapar..
Alışveriş listesini burda yapalım bence..
-
bence toplanıldığında alışveriş yapılsın bigün önceden olmaz sonuçta et vs alınacak. ayrıca orda talebe göre siparişler alınabilir hemen carrefourdan. ben hallederim zaten alışveriş işini toplanalımda sorun değil...
Anadolu yakası buluşması pazar sabah 10.00 kozyatağı carrefour otoparkı.. OK..
Ama alışveriş işi hala muamma..
Bence adminlerimiz 2 kişi görevlendirsin.. Bu 2 kişi c.tesi alışverişi yapsın pazar günü çıkan mevla kişi saysına bölünür herkes ödemesini yapar..
Alışveriş listesini burda yapalım bence..
-
Şuan için sayı belli olmadığı için malzeme olarak miktar belirleyemeyiz
Ancak
Ana Malzemeler
* Et çeşitleri ( Tavuk But, Kanat, goğus) + ( köfte) + ( Sucuk) + ( Şişlik ve Pirzolalık et )
* İçecekler (Fanta)+(Kola)+(Su)
* Salatalık Malzemeler ( Domates biber vs)
* 2 yada 3 adet Mangal ve ateş için gerekli odun ve kömür( Kişi sayısına göre güncellenecektir.)
* Eğlenceli olması adına Top + İskambil kağıtları + Okey vs.
* Nargile ( i-lker ) + nargile içmek isteyen varsa getirebilir.
Listedeki eksikleri güncellemek için lütfen eksik gördüğünüz birşey varsa ekleyiniz.
-
Avrupa Yakası Buluşma Noktası ve Saati : Florya Greens Otoparkı Saat 8:30 ( Florya MC Donalds Yanı )
olarak güncellenmiştir...
-
Şuan için sayı belli olmadığı için malzeme olarak miktar belirleyemeyiz
Ancak
Ana Malzemeler
* Et çeşitleri ( Tavuk But, Kanat, goğus) + ( köfte) + ( Sucuk) + ( Şişlik ve Pirzolalık et )
* 2 yada 3 adet Mangal ve ateş için gerekli odun ve kömür( Kişi sayısına göre güncellenecektir.)
Listedeki eksikleri güncellemek için lütfen eksik gördüğünüz birşey varsa ekleyiniz.
Biz bide Can la nargile dusunuyoruz,sorun olmaz sanırsam?? O:)
-
Nargileye müşteri olabilirim ;) Ne sorunu çok iyi olur :lovee
-
en iyi nargileyi ben içerim açılın bakim :) listede 1. sıraya beni yazarmısınız... hem ben ağızlığımıda kendim getirebilirim :D sorunsuz müşteri işte ;)
-
en iyi nargileyi ben içerim açılın bakim :) listede 1. sıraya beni yazarmısınız... hem ben ağızlığımıda kendim getirebilirim :D sorunsuz müşteri işte ;)
Listeye nargilede eklendi evinde mevcut olan arkadaşlarımız içmek isterlerse getirebilirler...
-
nargile işine ben de varım, ancak bence malzemeyi kaç kişinin geleceği belli olursa orada carrefour otoparkında beklerken yapabilirz gibime geliyor. Zaten yolu bilmeyenler yolu bilenlerle gider, en son alışverişi yapanlar da yolu bilenler arasında seçilir böylece tamamlanabilir gibime geliyor. Sonuç olarak min 14-15 kişi olacağız ve bu sayıya yetecek kadar içecek, et, su, salatalık, domates gibi malzemeleri soğuk olarak muhafaza etmek zor olur kanaatindeyim. Alışverişi yapan kişinin de bunların hepsini tek başına muhafaza etmesi zor gibime geliyor.
-
Ana Malzemeler
* Nargile ( i-lker ) + nargile içmek isteyen varsa getirebilir.
Listedeki eksikleri güncellemek için lütfen eksik gördüğünüz birşey varsa ekleyiniz
-
nargile işine ben de varım, ancak bence malzemeyi kaç kişinin geleceği belli olursa orada carrefour otoparkında beklerken yapabilirz gibime geliyor. Zaten yolu bilmeyenler yolu bilenlerle gider, en son alışverişi yapanlar da yolu bilenler arasında seçilir böylece tamamlanabilir gibime geliyor. Sonuç olarak min 14-15 kişi olacağız ve bu sayıya yetecek kadar içecek, et, su, salatalık, domates gibi malzemeleri soğuk olarak muhafaza etmek zor olur kanaatindeyim. Alışverişi yapan kişinin de bunların hepsini tek başına muhafaza etmesi zor gibime geliyor.
Evet mantıklı soğuk muhafazada zor olucak o halde buluşma günü yapalım alışverişi . Üstteki mesajlarıda temizliyimde milletin aklı karısmasın >=ok
-
sakalımızda var ama sözümüz neden dinlenmiyor ki....
Evet mantıklı soğuk muhafazada zor olucak o halde buluşma günü yapalım . Üstteki mesajlarıda temizliyimde milletin aklı karısmasın >=ok
-
slvr çok güzel olur..buluşma resimlerimizi tuning dergilerine vermeyi düşünüyorum..ciddi katkın olmuş olur..
Bu arada arkadaşlar ... Katılım sayısı yüksek olursa (Araç ve kişi olarak) profesyoneL ve çok keyifli bir fotoğraf çekimi yapılacak; ben konuyla ilgileniyorum şuanda >=ok
ancak katılım sayısı belli olduktan sonra netleştirebilirim ...
-
sakalımızda var ama sözümüz neden dinlenmiyor ki....
Evet mantıklı soğuk muhafazada zor olucak o halde buluşma günü yapalım . Üstteki mesajlarıda temizliyimde milletin aklı karısmasın >=ok
Yassi Konusma da Nargile bul sen <^^Seyt
-
Katlımcı Listesi
1- ALG --- Typer
2- yassi + 2 yada 3 arkadaşı --- Civic Sedan
3- Can_DCK Civic Sedan
4- DeeperBlack + 1 --- Civic Sport
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
10-Agent + 1 yada 2 --- Civic Sedan
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
14-cihann --- Civic Hatchback
15-SLH --- Civic Hatchback
16-VTEC --- VTEC
17-Kesin olmamakla birlikde Cihann ' ın Kuzeni --- s2000
Ana Malzemeler
* Eğlenceli olması adına Top + İskambil kağıtları + Okey(agent)
* Nargile ( i-lker, agent ) + nargile içmek isteyen varsa getirebilir.
* Temizlik için Selpak ıslak mendil sabun vs.
*
Listedeki eksikleri güncellemek için lütfen eksik gördüğünüz birşey varsa ekleyiniz
-
yasin bende sakal da yok, görüceksiniz haftaya :) ama oldu işte eheuheu
bi de deniz herkes nargilesini kendisi mi getiriyo ben de yok nargile. neyse artık, kısmet değilmiş
-
yaa kısmet bakalımm ayarlamaya çalışcazz artıkın nargile vs... olmadı bi kaçtane ağızlık getirilip çözülebilir... ;)
yasin bende sakal da yok, görüceksiniz haftaya :) ama oldu işte eheuheu
bi de deniz herkes nargilesini kendisi mi getiriyo ben de yok nargile. neyse artık, kısmet değilmiş
-
evet katılıyorum ağızlıkla gayet de olabilir, zaten bir nargile rahatlıkla 2 kişiye hatta daha fazlasına yetiyor >=ok
bu arada deniz listeden köfteyi çıkarsak mı acaba, çünkü eğer alışverişi sabah yapacaksak köfte yapmaya vaktimiz olmaz, ama kızlarımız veya bazılarımız diyorsa olsun orada da yapabiliriz diye bana uyar.
bir de listeye kuru mendil, ıslak mendil veya sabun (orada çeşme var ise) gibi birşeyler ekleyelim mi yoksa herkes bunları da mı kendisi getirsin???
-
Katlımcı Listesi
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
16-VTEC --- VTEC
Evet ayrıca; katılımcılar listeyi araçlarıyla birlikte günceller ve copy paste yaparsa çok iyi olur... Teşekkürler
-
ozaman bendende bir nargile >=ok
Okey takımımda var!!!
Bilmem bide ben varım yetermi???
-
kimsede portatid buzluk varmı?
-
ozaman bendende bir nargile >=ok
Okey takımımda var!!!
Bilmem bide ben varım yetermi???
Getiriceklerini listeye güncelledim...
Teşekkürler
-
maalesef gelemiyorum, İyi Eğlenceler...
-
2. mangal hatta 3. mangal bile sorun olmaz. :) Mangal sorumlusu ALG abimiz olacak sanırsam :)
kaçış yok cumhur :kurba mangal timi oluşturucaz..eli yatkın arkadaşlar mangalı organize edecekler..
-
abi ihtyiaç olursa elimden geldiğince yaparım, ama etleri düşürmekle ünlüyüm >%6rol ya mangalın altına gazete falan serelim ya d öle bişiler yapalım :) sonra kızmayın bana >%6rol
-
arklar bende katılcam , Fıeber (gursoy) la birlikte gelecez akslik cıkmazsa... evimde nargile var getirebilirm
-
abi ihtyiaç olursa elimden geldiğince yaparım, ama etleri düşürmekle ünlüyüm >%6rol ya mangalın altına gazete falan serelim ya d öle bişiler yapalım :) sonra kızmayın bana >%6rol
mangalcılar belli zaten..kilo avantajlı arkadaşlarımız ön planda olacak tabi..cumhur ve ben başı çekeriz, madem sakarlık var sen batak timini organize edersin >=ok
-
Katlımcı Listesi
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
16-VTEC --- VTEC
18-Fieber
19-Mert2002vtec
-
mangalcılar belli zaten..kilo avantajlı arkadaşlarımız ön planda olacak tabi..cumhur ve ben başı çekeriz, madem sakarlık var sen batak timini organize edersin >=ok
tamam o zaman batak uyar bana, hatta eşli ihale yapalım bi de tadından yenmez valla >=ok
-
WAlla mangalda hertürlü kapışırım herkezle... Son buluşmada yediğim eklerden anlamış olmanız lazımdı >%6rol
-
Foruma Üye 2099 Kişiden SAdece 19 u Geliyor Haydi Canlanın....
-
yemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt :dil
WAlla mangalda hertürlü kapışırım herkezle... Son buluşmada yediğim eklerden anlamış olmanız lazımdı >%6rol
-
Can DCK emin ol bu 19 dan bile fire verilecek..ismini yazdırıp gelmeyen en az 3-5 kişi çıkar..
-
Can DCK emin ol bu 19 dan bile fire verilecek..ismini yazdırıp gelmeyen en az 3-5 kişi çıkar..
>%Sakin >%Sakin >%Sakin
-
yemek konusunda mı pişirme konusunda mı... nerde o pişirme işini ben yaparım diyecek babayiğitt :dil
yemezler dostummm.. BEnım araba ara gazı almıyoo. yemezler derkende gazı >%6rol
angalın alayını yicem yoksa :emo
-
Gelmeyeni evinden aldırırm walla ... Nöbetçiler!!!! >%6rol
-
ya ben yemeye de pişirmeye de varım ama ALG abim beni batağa aldı, gelin oynayalım :emo :emo :emo
-
ya ben yemeye de pişirmeye de varım ama ALG abim beni batağa aldı, gelin oynayalım :emo :emo :emo
walla yere dökerim deyince mangal mundar olmasın dedim :kurba
-
Ben ne olursa olsun oradayım , çizgili pijamalarım , plastik topum ve atlamak için ipimle...
-
Bukadar nargile severin oldugunuda bilmiyordum dogrusu >%6rol
-
mangalın başında dururken tırtıklamicak birilerini bulmak lasım >%6rol
-
gulsen işte o yüzden o işe ben yaparım demiyorum huyum kurusun pişirdim mi mangalın başında doyarım ben zaten... amaaa şunu da sölim mi üzerime pişiren tanımam yaniii :emo
mangalın başında dururken tırtıklamicak birilerini bulmak lasım >%6rol
-
arkadaşlar yeri net öğrenelim??bende gelecegim zaten muhtemelen bana yakın bir yerler olacak ben sizi bulurum >=ok
-
:con
olarak güncellenmiştir...
-
walla yere dökerim deyince mangal mundar olmasın dedim :kurba
ya abi dökerim dedim ama her zaman değil, arada sırada oluyo. ama artık o konuyu da aştım, gazete seriyorum, düşürdüğüm etler mundar olmuyooo :emo
-
iki gün evde duramadık forum almış başını gitmiş :) okudum yazılanları da süper olcak buluşma Allah izin verirse...
top, okey, iskambil, mangal, vs elime ne geçerse doldurayim arabaya :kurba
bide halatımla makarımı alayım. belki eğimli bir yer buluruz >%6rol
-
Buluşma noktalarına gecikilmemesi önemle rica olunur..
Katlımcı Listesi
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
16-VTEC --- VTEC
18-Fieber
19-Mert2002vtec
20-civicex
-
iki gün evde duramadık forum almış başını gitmiş :) okudum yazılanları da süper olcak buluşma Allah izin verirse...
Oyuncak arabanıda al ersin oynarsın orda :P
-
Katlımcı Listesi
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
16-VTEC --- VTEC
18-Fieber
19-Mert2002vtec
20-civicex
21-Seat Murat - Seat Cupra R
-
araba dediniz de aklıma geldi. Keşke benim kumandalı nikko burda olsa da getirsem düzgün bi zemin olsaydı, sizin arabalarla kaldırırdık. Ne de olsa hız motoruyla 30 km ye çıkıyo >%6rol >%6rol
-
i-lker Arkadaşım İzninizi İstemek Zorunda . Kardeşinin O Gün Sınavı Oldugundan Aramızda Olamayacak .
-
daha erken değilmi ya fireler için.... :seytani :seytani
-
<783^2 Yanında Olmasının Gerekli Oldugunu Belirtti.
-
gelme ihtimalim artıoooooooo :gitar :rc
-
Ne Demek O Gelmiyormuydun??
-
ben çalışıorumm normalde pazarlarııı bu hafta yani mangal haftası çalışmıyabilirizz belki :ağlaa
-
Bi Pazardan Birşey Olmaz...
-
oldu tabiii
-
sen zaten hele bi gelmee pikniğe o gün Kurtlar Vadisinin bölümlerini izleyip direk sizin büroya gelicem. Artık sonrasında kimin ayaklarına sıkarım şans işi iştee... :artis
ben çalışıorumm normalde pazarlarııı bu hafta yani mangal haftası çalışmıyabilirizz belki :ağlaa
-
>%6rol >%6rol >%6rol aliden snr bi başrol oyuncusu daha >%6rol >%6rol güldürdünn beni ilahi yasinnn naapiim çalışıo olcamm keyfi diilll
-
Ben de İzmir'de oluyorum pazarları biliyosun çip hanım :emo Ama bu hafta yani mangal haftası olmayabilirim....
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
13-cihann --- Civic Hatchback
14-SLH --- Civic Hatchback
15-VTEC --- VTEC
16-Kesin olmamakla birlikde Cihann ' ın Kuzeni --- s2000
17-Fieber
18-Mert2002vtec
19-civicex
20-Seat Murat - Seat Cupra R
-
tamam o zaman şöyle yaparıs güselim, ben müşteri gibi gelirim sendee ev göstermek için çıkarsın sonra doğru pikniğe... :dil
>%6rol aliden snr bi başrol oyuncusu daha >%6rol >%6rol güldürdünn beni ilahi yasinnn naapiim çalışıo olcamm keyfi diilll
-
tamam o zaman şöyle yaparıs güselim, ben müşteri gibi gelirim sendee ev göstermek için çıkarsın sonra doğru pikniğe... :dil
>%6rol aliden snr bi başrol oyuncusu daha >%6rol >%6rol güldürdünn beni ilahi yasinnn naapiim çalışıo olcamm keyfi diilll
Kıyak Fikir >=ok
-
kulaklarıma inanamıyorum... ney burcu :)
Ben de İzmir'de oluyorum pazarları biliyosun çip hanım :emo Ama bu hafta yani mangal haftası olmayabilirim....
-
anaaaa ciddenmiiiiii warya içime oturur gelemezsemm busefer sen canlı yayın yaparsın :ağlaa
-
gelirsin nilay yaa, izin alıver sen de bi pazar ;)
-
anaaaa ciddenmiiiiii warya içime oturur gelemezsemm busefer sen canlı yayın yaparsın :ağlaa
Kesin olmamakla beraber ben de aranızda olacağım kısmetse =) :girls
-
cizgili pijama atlet kosele ayakkabım ve plastik topum ile bende mangala hazırım >=ok :emo
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
18-Mert2002vtec
19-civicex
21-EpHe
ekledim listeye... gel ne olursan nasıl olursan yine gel :D
-
-
ya bu buluşma noktalarını ayarladınız ama benim o saatte oraya gitmem çok zor, hem Florya'ya da hiç gelmedim önceden. Beni yol üstünde uygun bi yerden kim alabilir? Hangi köprüden geçecekseniz ben uyarım. Zaten ev FSM köprüsünün yakınında????
-
Gelmeyen arkadaşlar cidden güzel bi organizasyonu kaçırmış olacaklar benden söylemesi :P
-
tam olarak mevkii veya semt söyle mutunch... >=ok
ya bu buluşma noktalarını ayarladınız ama benim o saatte oraya gitmem çok zor, hem Florya'ya da hiç gelmedim önceden. Beni yol üstünde uygun bi yerden kim alabilir? Hangi köprüden geçecekseniz ben uyarım. Zaten ev FSM köprüsünün yakınında????
-
ya ben Rumelihisarüstünde oturuyorum, siz hangi yoldan gelecekseniz ben oraya çıkarım. misal 4. levent olur, köprü girişinde gişelerin hemen öncesi olur, ne biliyim zincirlikuyu olur. Her yer yakın sayılır bana.
-
ok o zaman cuma günü kesin olarak anlaşılır ve işlem yapılır >=ok
ya ben Rumelihisarüstünde oturuyorum, siz hangi yoldan gelecekseniz ben oraya çıkarım. misal 4. levent olur, köprü girişinde gişelerin hemen öncesi olur, ne biliyim zincirlikuyu olur. Her yer yakın sayılır bana.
-
eyvallah yasincim, çok sağolasın cumaya kadar kesin belli olur >=ok >=ok
-
arkadaşlar ben kız arkadaşım ile geleceğim ailesi ile gelen arkadaşlar varmış listeyi ona gore güncelleyelim..siz buluşun edin
muhtemelende 11 gibi kavacıktan geçeceksiniz ben orda takılırım peşinize..söyle 15-20 honda bi arada olacagız inş..
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
18-Mert2002vtec
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe
-
slm arkadaşlar beni 2 kişi olarak eklerseniz listeye sevinirim
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
18-Mert2002vtec - 2002 VTEC
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
-
Ben sonradan gelicem zaten,bi kere gelirim dedim artık hemde nargileyide attık ortaya...>%6rol
-
Liste Güncel
Nargile tütünlerinide almayı unutmayınız lütfen :lovee
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
24-)vtimania
En günceli burada :)
-
-
inanmıyorum Osman <^^Seyt kandırdınmı beni :ağlaa
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
10-Agent + NArgilesi ve ıvır zıvırları
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
24-)vtimania
Hayır burda >=ok
-
Oyuncak arabanıda al ersin oynarsın orda :P
deniz benim oyunçakım yokki >ag muratın var
-
Liste Güncel
Nargile tütünlerinide almayı unutmayınız lütfen :lovee
Zaten ben soradan ugriyacagım icin can size yardımcı olacaktır,bize anca tutunun sapları kalır >%6rol
-
estafurullah ayırırız sizede :artis
-
inanmıyorum Osman <^^Seyt kandırdınmı beni :ağlaa
neyi kandırmısım :)
-
dersler var gelemiycem demiştinde
-
arkadaslar benim 2002 vtec in bagajında nargile de olcak ekleyelim lütfen >=ok
-
dersler var gelemiycem demiştinde
dersler var ama gelıcem dedım kanka..yanlıs anladın sen onu ..ahaha
-
bu arada bulusma saati biras erkenmis :şaşır
-
Arkadaşalar önemli bişeyi atlıyorsunuz nerede piknik yapılacak.Yer konusunda nereye karar verildi.Şu bakımdan Polonezde pazar günü yer problemi var.Başka keşif yapacak arkadaşlar varsa gidip bir baksınlar.Benden son uyarı
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
10-Agent --- Civic Sedan + NArgilesi ve ıvır zıvırları
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
18-Mert2002vtec - 2002 VTEC + Nargilesi
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
24-)vtimania
-
Bişeyler söylerseniz ben gidip piyasa araştırması yapabilirim ...
-
Arkadaşalar önemli bişeyi atlıyorsunuz nerede piknik yapılacak.Yer konusunda nereye karar verildi.Şu bakımdan Polonezde pazar günü yer problemi var.Başka keşif yapacak arkadaşlar varsa gidip bir baksınlar.Benden son uyarı
arkadaşlar Gulsen ile bugun için anlaşmıştık buluşup kaymak donduran \ polenez \ cumhuriyet köy vs.araştırp siteyede resim atacaktık ama hafta sonu foruma giremedim sonra olay almış başını gitmiş...ben bugun oğleden sonraya kadar boşum ( beykozdayım araştırma vs.için bişiler yapmak isteyen varsa gidelim )
-
Beykoz için Deeperblack den haber bekliyoruz...
İllaki buluruz biyer ;) olmadı en kötü ihtimalle belgrat olur.
-
Araştırma yapmak isteyen arkadaşlarımızda yapailirler. Resimleride buradan paylaşırsanız hepbirlikte karar vermiş oluruz.
-
Ben 2-3 saat uyuyup giderim...
-
ok'dir.olmassa bagajda yaparıs püknüğü >%6rol =====> beykoza gelinirde yer bulunmazmı taşı toprağı mesire yeri >=ok
-
ı cant wait the weekend..!!! >=ok
-
Güncel Liste
1- ALG --- Typer
2- yassi + 2 yada 3 arkadaşı --- Civic Sedan + Nargilesi
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
10-Agent --- Civic Sedan + NArgilesi ve ıvır zıvırları
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC + nargilesi
17-Fieber
18-Mert2002vtec - 2002 VTEC + Nargilesi
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
24-)vtimania
Ana Malzemeler
-
Arkadaşlar mekan sahibine ancak bu sabah ulaşabildim. 1 ay kadar öncesinden rezerve edilmiş. Aşşırı kalabalık değil dediler ama pek rahat edebileceğimizi düşünmüyorum.
Diğer mekan önerilerini değerlendirmeye alalım derim.
Gün içinde müsait olan arkadaşlar yer bakabilirlerse iyi olur.
-
Beykoz için mi???
-
http://www.kaymakdonduran.com/
Gün içerisinde bu mekanla gidip konuşacağım...
-
gulsen bu yer güzele benziyor...
http://www.kaymakdonduran.com/
Gün içerisinde bu mekanla gidip konuşacağım...
-
ben geçen sene çok gittim gerçekten çok güzel 1 yer ama pazar günü umarım kalabalık olmas :ağlaa
-
Ben Beğendim Burayı...
-
guzele benziyor gidip görüşülürse belki yer konusunda sorun çıkmaz...
-
:ağlaa heryeri doluymuş Kaymakdonduranın yumurta kapıya dayanınca böle oluyo...
-
Acil Karar Vermemiz Lazım...
-
Alternatıf bulamazsak Belgrat mı ? yapsak
-
Polenezköyde 2 yer baktım biri dışarıdan yemek kabul etmiyo biride Restaurant tarzı bi yer aklımda 2 yer daha var oralarıda olmazsa mecbur belgrat...
-
kaymakdonduran güzeldi ama geç kaldık... :ağlaa
-
:ağlaa Bir zamanlar orada bi arkadaşım çalışıyordu o olsaydı her halükarda hallederdim ben orayı ama ayrıldı oradan , aklımdaki yerlere bi ulaşayım artık b planına yani belgrata eğiliriz,birazdan döneceğim...
-
http://www.istanbul.gov.tr/Default.aspx?pid=2991
buraya ne dersiniz?
-
gidip bakmak gerekli burada resimler pek faydalı değil yollarıda çok önemli
-
:ağlaa şile yolu biraz uzak kalıyor bana ama gidip bakmaya çalışırım
-
polanezköy ve beykoz iptal geriye belgrat ve Çatalca kaldı <783^2
-
Acele etmeyin son 1 yer daha var Beykozda orayla gidip konuşacağım bugün...
-
GU Sen Bitanesin :)
-
belgratta kene var diye bir söylenti dolaşıyor ama... >%6rol >%6rol >%6rol
-
Can sululuğun lüzumu yok >%Sakin
Arkadaşlar araştırdım ancak baktığım yerlerin hepsi dolu ve Cumhur arkadaşımla konuştum onun önerdiği yerde Karadenizliler olacakmış ancak bizim açımızdan sabah erken gidip yer kaparsak bi problem olacağını sanmıyorum ama bu durumda alışverişi 1 gün önceden yapmak gerek ve buluşma saatlerini erkene almak gerek
-
Buluşma saati avrupa yakası 8:30, Anadolu Yakası için 10:00 zaten daha erkene almak zor olacak. Alışveriş olayı en az yarım saatimizi alacaktır. Ona göre plan yapalım...
-
Şuan yer problemi yaşandığımız için en sağlıklı olana karar vermeye çalışıyoruz,erkenden gidip yer kapmak bizim açımızdan daha iyi olacaktır,heryer çok kalabalık 1 Pazar günü herkes uykusundan 1 saat fedakarlık edebilir diye düşünüyorum,insanlar saat 07:00 de Piknik alanında oluyorlar...
-
arkadişler gördüğüm kadarıyla yer sıkıntısı çekiomuşuzz sahile gidelimm sonrada tht nin enleri kısmında en ameleleri seçilelimm gelenler olarak >%6rol
-
arkadişler gördüğüm kadarıyla yer sıkıntısı çekiomuşuzz sahile gidelimm sonrada tht nin enleri kısmında en ameleleri seçilelimm gelenler olarak >%6rol
Dimiiii o gece adam ailesini almış gelmişti ne güzel >%6rol bostancı sahil rulaaaazzz :dil
-
>%6rol
-
Eğer acilen bi yer beğenilmezse gerçekten çok zor olcak..
Arkadaşlar eğer alışveriş son güne bırakılcaksa tabi herkes uykusundan feragat edcek biraz..
Ve oranın yolu buranın trafiği dersek evde kalcaz bence..
-
Bu durumda gidilecek yer bulamaz isek buluşmayı Brunch çevirebiliriz...
-
Bu durumda gidilecek yer bulamaz isek buluşmayı Brunch çevirebiliriz...
Bence çok mantıksız.. Öğleden sonra heryer daha beter olcak!!
Yani şimdi burdan sat 9da çıkıp polenezköye doğru yola konulsa 1-2 yere bakılsa herkesin içine sinen beğenilen biyere oturulsa çokmu zor?? Anadolu yakası buluşma noktası saat 9olsa.. )da carrefour açılır.. Alışveriş yapılır, en geç 10da yola çıkılır 11de orda olunur.. Yanlışsam yanlışım deyin..İnsanlar 1 haftadır pazar gününü bekliyo ona göre plan yaptılar vs.. Şimdi mangal olmadı brunch olsun..Olmadı bence...
-
kızıcaksın ama 30 kişiyle yer bulamayıp ortada kalırsak bunun hesabını kimse ödeyemez...
Tek tatil günü ve insanlardan birer saat daha erken gelmelerini de steyemeyiz...
İlla mangal isteniyorsa belgrat gidebilirz...
Belgratta karşılaşabileceğimiz olumsuzluklar;
Masa bulamayız
Rahat edemeyebiliriz...
bunun dışında Öğleden sonra heryer daha beter olucaktan kastınız nedir onuda çözemedim
-
kızıcaksın ama 30 kişiyle yer bulamayıp ortada kalırsak bunun hesabını kimse ödeyemez...
Tek tatil günü ve insanlardan birer saat daha erken gelmelerini de steyemeyiz...
İlla mangal isteniyorsa belgrat gidebilirz...
Belgratta karşılaşabileceğimiz olumsuzluklar;
Masa bulamayız
Rahat edemeyebiliriz...
Kızmank diye bişey olamaz tabikide, sadece içimden geçenleri belirtti. Peki sdminim nasıl isterseniz..
-
Sözlerimde kabalık varsada çok özürdilerim.. Sadece düşüncelerimni belirtmek istemiştim.. Güncel..
-
Arkadaşlar üzülmeyin boş bi otopark bulalım olmadı maksat birlikte olmak NLY dediği gibi sahile inelim hatta yüzmeye gidelim ama illaki eglenceli bişeylr buluruz yapıcak
-
http://www.cumhuriyetkoy.com/tesisler.asp
-
mangal mangal diyip milletin ağzını sulandırdınız, caymak yok... koskoca istanbulda yer mi bitti yaa...
-
http://www.cumhuriyetkoy.com/tesis_detay.asp?id=21
arkadaşlar inceleyin ben her ihtimale karsı rezarvasyonumuzu yaptırdım...
Beyenir iseniz güzel bi tesis sadece malzemelerımızı verıcez Servis mangalın hazırlanması pısırılmesı otoparkı tum ucretler ıcınde kısı bası 15 YTL taleplrı var pazarlık edersek belkı ındırım alabılırız...
İlcelemenizi rica ediyorum...
-
Bence daha fazla uzatmadan burayı okliyelim yoksa bunuda yapamıcaz arkadaşlar.. yer çok güzel biyere benziyo ve fiyatta gayet uygun..
-
30 YTL de ise alışverişe gerek kalmadan
* ızgara tabagı = 4 adet köfte, 2 parça sucuk, 2 parça şiş, kanat
* Alkollü alkolsuz 1 adet içecek
* yoğurt salata ekmek su vs.
menuyu de sunabileceklerini söylediler...
Bilgilerinize sunulur
-
Bence hiç alışveriş ve pişirme derdi yaşamadan hazır fix menü gayet uygun.. Zaten orda sohbetten vs. yemek fazla önemsenceğni sanmıyorum.. Hem alışveriş için erkenden buluşmayada gerek kalmaz..
Anadolu yakası Pazar sabah 10:00da Kozyatağı Carrefourda buluşuruz. Rhat rahat gideriz. Şile otobanında ömerli çıkışından gittikmi yollar dümdüz ve geniş sorun yaşamayız arkadaşlar..
Ayrıca konuştuğum adam bana fiyatlarının hiç pahalı olmadığı büfe fiyatlarıyla aynı olduğunu belirtti. yani extra alıncak 2.5lt cola orda 3ytl falan arkadaşlar..
-
Son güncel listeyi alalım arkadaşlar.. Kesin sayı belirlemek amacıyla
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi
5- Gu
aynen devam edelim arkadaşlar.. Yanında eşi dostu misafiri olanlar +1 +2 şeklinde not düşsünler lütfen
-
bence de burası gayet güzel alışveriş falan da uğraşmadan o paraya çok iyi gibime geldi. ekstradan kola falan alırız gideriz. mangal tabağı da hoş gayet, ben degelirim ama yanımda birisini getirir miyim ilerleyen günlerde sylerim.
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi
5- Gu
6- Mutunch
Güncel
-
http://www.polonezkoy.com/sutet.html
-
bence cumhuriyet köyü uygundur ben beğendim
-
güzel yer bencede. belgradın kenelerinden iyidir >%6rol
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
-
yer konusunda hemen karar vermeyelim..deniz iyi yapmışsın rezv. yapmakla..
biraz daha arastiralim..gelecek olan kadro belli nasıl olsa..guncel liste eksilmiş baya, iptal edenmi olduki?
-
Listenin güncellendiğinden kimsenin haberi yok sanırım bence açılışa koysak herkesin dikkatini çeker böylece yine liste eski halini alır,bence tam tersi acele etmeliyiz gerçekten heryer tıklım tıklım biraz daha beklersek gerçektende sahilde mangal yapmak zorunda kalacağız...
-
R-13239
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi + 2 kişi + nargileleri ;)
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
-
Sütet Çiftliği "BARBECUE LAND"
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
4- Yassi + 2 kişi + nargileleri
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
12- ysnyldz + 34 EKE 30 misafiri...
upp...
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
Hadi beyler!! up!
-
Arkadaşlar bende ailemle birlikte izmitten buluşmaya gelmeyi düşünüyorum,altarnatif yer olarak şile yolu üzerinde çok güzel yeşillik alanda rest var arabaların yanında mangal yapma fırsatı var.bir altarnatif olarak öne sürdüm >=ok
-
fieber le ben herseye varız yeterki birlikte olalim bizide ekleyin listeye :)
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
-
Ya arkadaşlar ben cumadan beri poloneziköyü gezip taradım.Pazar günü sadece benim boş bulduğum bir yer vardı.Hatta tanıdık çıktı.Yazdıklarımı okumadınız mı bu konuda Denizle yazıştık.Polonezköyde Yeşilçam diye bir yer hatta yer mangal servis 8:00 YTL DEDİ.Ama bu konuda hiç bana dönüşüm olmadı.Şimdi yer telaşına düşüldü.
-
Bence Cumhuriyet Köyü iyidir,en temizi orada uğraşmadan alışveriş telaşı olmadan güzelce yemeğimizi yiyip hoşça vakit geçirmek yoksa hem kalabalığız hemde karışık olacak gibi geliyor bana...
-
Gu doğru söylüyor. Birdaha plan bozmaya gerek yok.. Yer burasıdır. Buranın hem yolu hem otoparkı herşeyibize çok güzel uyuyor..Fiyatlarıda kimsenin veremeyeceği kadar pahalı değil.. Bugün bi starbucksda oturduğunda 20ytl veriosun.. 3çeşit ızgara, salata, içecek 30ytl gayet güzel..
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
Güncel arkadaşlar!!! Lütfen TeamHondaTurkey'in 1.senesini doldurduğumuz şu günlerde katılımın en üst seviyede olmasına çalışalım..
-
edit : 2. senemiz Ali
-
+1903... Teamhondaturkey 2. senesinde... >=ok
edit : 2. senemiz Ali
-
Upppssss sorryyy.. >=ok Arkadaşlar 2.senemiz ama 1.senemizmiş gibi heyecanlıyım >%6rol
-
Arkadaşlar Alışveriş yapmamıza gerek yok bence herşeyi orda ayarlatalım derim...
-
(http://www.cumhuriyetkoy.com/TESIS2_dosyalar/19533.jpg)
-
arkadaşlar beykozda oturuyorum sonuçta toplu halde beykoza gelinecek otobandan ve burda birleşme yeri olarak kavacık BP olabilir 2grup birleştirkten sonra toplu halde konvoyla piknik alanına gidilir >=ok
yanlız tam olarak nerde yapacağımızı itrak edemedim :gulegule
Hayır beykoza flaan gidilmicek direk şile otobanından devam edilcek... Vtec (deniz) koydu gideceğimiz yerin link'inide ve izleyeceğimiz güzergahda belli orda.. bence anadolu yakası buluşma yeri kozyatağı carrefour saat 10:00
da ol >=ok
-
Anadolu Yakası Buluşma noktası ve güzergah
(http://img455.imageshack.us/img455/88/19533copyvq5.jpg)
-
SÜTET ÇİFTLİĞİ : http://www.cumhuriyetkoy.com/tesis_detay.asp?id=21
-
Etleri alacakmıyız ? Rezervasyon Yapıldı mı ?
-
bi karar vermemiz gerekmekte herşey orayamı ait olsun alışverişi yapalımmı benim şahsi düşüncem 5-10 lira için onca uğraşa hamallığa gerek yok...
Zaten farklı birşey istersek orada mevcut ;)
-
şimdi sorum şu olacak;
kendi alışverişimizi yapıp aynı yerdemi beraber olacağız yoksa başka yerde mi...
ya da herkes ok derse menü olayını mı isticez...
bi karar vermemiz gerekmekte herşey orayamı ait olsun alışverişi yapalımmı benim şahsi düşüncem 5-10 lira için onca uğraşa hamallığa gerek yok...
-
ilk Şık Etleri Biz Götürüp Onlar Pişirecekler
İkinci Şık Biz Birşeye Dokunmayacağız Siparişimizi Vereceğiz
Doğrumudur?
-
Arkadaşlar orada futbol valeybol sahaları ve ekstradan Pantball Sevenler için Paintbol sahasıda vardır. Bilgilernize sunulur...
-
şimdi sorum şu olacak;
kendi alışverişimizi yapıp aynı yerdemi beraber olacağız yoksa başka yerde mi...
ya da herkes ok derse menü olayını mı isticez...
Hep beraber olacağız masalar birleştirilecek ve bir aile ortamı oluşturulacaktır.
Ekstra sormak istediğiniz şeyler varsa lütfen çekinmeden sorunuz...
-
ilk Şık Etleri Biz Götürüp Onlar Pişirecekler
İkinci Şık Biz Birşeye Dokunmayacağız Siparişimizi Vereceğiz
Doğrumudur?
:con
-
evet dogrudur
ilk Şık Etleri Biz Götürüp Onlar Pişirecekler = kişi bası 15 YTL
İkinci Şık Biz Birşeye Dokunmayacağız Siparişimizi Vereceğiz kişi bası 30 YTL
-
O gün aramızda Sanatçı arkadasım Gokhan( www.gokhan7er.com) da olucak Gitarı ve en güzel Sarkılarıyla günümüze eğlence ve müzik katacaktır...
-
BENCE MALZEMELERİ BİZ ALALIM PİŞİRME SALATA VE SERVİS İŞLERİNİ ONLAR HALLETSİNLER.EXTRA BİRŞEY OLURSADA ORADAN TEMİN EDERİZ.
-
VTEC Pankart için bana o yazınız digital ortamdaki metnini gönderebilir misin.Tiff olarak.
-
Arkadaşlar benim şahsi fikrim zaten çok iştahlı biri değilim; ancak bütün gün açık havada oradayız ve ilerleyen saatlerde acıkacağız .... Bana kalırsa menudekiler bizlere yeterli olmayacaktır. Yarım saatimizi ayırıp alışveriş yaparsak verilen menudeki malzemelerden ızgara tabagı = 4 adet köfte, 2 parça sucuk, 2 parça şiş, kanat * Alkollü alkolsuz 1 adet içecek çok daha fazlasını alabiliriz;
-
Bence alışveriş yapmadan oranın bize sunduğu menüden yararlanmak en akıllıcası ve bence kendimiz alışveriş yapsak belki oradaki menü fiyatından pahalıya patlicak 30 liraya misler gibi orada yemeğimizi yiyelim alışverişle hiç uğraşmayalım derim ben...
-
Arkadaşlar benim şahsi fikrim zaten çok iştahlı biri değilim; ancak bütün gün açık havada oradayız ve ilerleyen saatlerde acıkacağız .... Bana kalırsa menudekiler bizlere yeterli olmayacaktır. Yarım saatimizi ayırıp alışveriş yaparsak verilen menudeki malzemelerden ızgara tabagı = 4 adet köfte, 2 parça sucuk, 2 parça şiş, kanat * Alkollü alkolsuz 1 adet içecek çok daha fazlasını alabiliriz;
Evet acıkacagımızı dusunmemiştim...
Alışveriş yapmamız daha iyi olacak ozmn
-
Evet çok daha fazlasını alabiliriz ama herzamanki görüntü ile karşılaşacağız arkadaşlar.
Alışverişle uğraşılmaz sabah sabah..Kimin ne istediğini nerden bilcez? 20 kişi için 20 parça mı alcaz??
Ayrıca oraya muhabbet etmeye eğlenmeye gidiyoruz yemek 2.planda kalcak ve o sıcakda kimse şuan düşündüğü kadar yiyemeyecek..
Son resmi size açıklıymmı saat 4-5 olmuş, aldığımız herşeyin katılımı orda kalmış, yediklerimizin katılımı çok pişmiş katılımı az pişmiş vs.. insanlar oraya sohbete muhabbete geliyo, kimse bütün gün mangalın başında olmak istemez bence o sıcakta..
Dolayısıyla 30 liramızı verelim azıcık aşım belasız başım, en azından eğlencemiz bozulmaz.
-
Evet çok daha fazlasını alabiliriz ama herzamanki görüntü ile karşılaşacağız arkadaşlar.
Alışverişle uğraşılmaz sabah sabah..Kimin ne istediğini nerden bilcez? 20 kişi için 20 parça mı alcaz??
Ayrıca oraya muhabbet etmeye eğlenmeye gidiyoruz yemek 2.planda kalcak ve o sıcakda kimse şuan düşündüğü kadar yiyemeyecek..
Son resmi size açıklıymmı saat 4-5 olmuş, aldığımız herşeyin katılımı orda kalmış, yediklerimizin katılımı çok pişmiş katılımı az pişmiş vs.. insanlar oraya sohbete muhabbete geliyo, kimse bütün gün mangalın başında olmak istemez bence o sıcakta..
Dolayısıyla 30 liramızı verelim azıcık aşım belasız başım, en azından eğlencemiz bozulmaz.
Bencede Ali haklı sabah sabah alışverişle uğraşılmaz artı bu sıcakta çok fazlada yemek yenilmez bence en güzeli paramızı verip oradaki menülerden faydalanmak
-
Benim acımdan sakınca yok,zaten gunde 1 ögün yiyorum :)
Doğrudur arkadaşlar; karmaşa olabilir. Yeterli olacaktır diyorsanız zaten no prob. >=ok >=ok
-
Şimdiden karnım açıktı walla..
-
Şimdiden karnım açıktı walla..
Sabret abi >%6rol
-
Etleri Kendimiz Alalım . Ben Cok Yerim :)
-
tekil değil çoğul düşünelim arkadaşlar >=ok
-
yaa arkasaşlar sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıcam ve bir öğün yemekle o günü geçiremem açıkcası. yani saat sabah 8den akşam en az 6ya kadar 1 ögün yemekle dökülürüz ordaa :)
-
tekil değil çoğul düşünelim arkadaşlar >=ok
Ben Yersem Çoğu Kişi Yer Bütün Gün Ordayız...
-
İşte bunu diyorum... yeterli olacaktır diyorsanız problem yok ama Genellikle baylar daha iştahlı oluyorlar malum; üstelik açık havada...
yaa arkasaşlar sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıcam ve bir öğün yemekle o günü geçiremem açıkcası. yani saat sabah 8den akşam en az 6ya kadar 1 ögün yemekle dökülürüz ordaa :)
-
Malzemeleri kendimiz alır isek servis pişirme dahil kişi başı 15 YTL ödeme yapıcaz bilgilerinize...
İster alışverişi yapın 15YTL ödeyin
ister malzemeler ordan 30 YTL;)
-
peki şöyle yapsak. sabah et alışverişi falan filan yerine, güzelce bi pastaneden bolca kahvaltılık alsak poğaça börek vs gibi. sonra oraya gidicen oradan bi kaç demlik çay istesek ve mis gibin bir kahvaltı yapsak, sonra da oranın menüsünden faydalansak en iyisi olacak gibime geliyor. tamam acıkırız illa ama kahvaltı edersek eğer, mesela yemeği saat 2 yerine 4te yeriz ve daha uygun olur bence. ne dersiniz uygun olmaz mı?
-
Alışveriş yap para topla taşı akşama kadar mangalın başında takıl zor işler arkadaşlar Olmadı orda kahvaltı ederiz ;)
fiyat görüşmesi yapıyoruz şuan
-
kahvalltı ücreti 5 ytl olup genel olarak sayının fazla olduğu göz önünde bulundurularak Herşeyimizi oradan temin edicez...
Alışveriş yap para topla taşı akşama kadar mangalın başında takıl zor işler arkadaşlar
Kahvaltı + yemek şeklinde kişi başı = 35 YTL
Buluşmanın Son hali aşağıdaki gibidir...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/tht_1mangal_partisi_10_haziran_2007_pazar-t8158.0.html;msg107599#msg107599
-
Evvettt arkadaşlar, güncel diyelim ozaman..
Görüldüğü üzere, isteyen kahvaltısınıda orda yapabilcek 5ytl karışılığında. Poğaça, simit, peynir vs..
Mangalımızıda anlar yapıcak soframızı onlar kurucak servisimizi onlar yapıcak.. Bize sadece yemeğimizi yemek sohbetimizi etmek keyfimize bakmak kalıyor..
-
kahvalltı ücreti 5 ytl olup genel olarak sayının fazla olduğu göz önünde bulundurularak Herşeyimizi oradan temin edicez...
Alışveriş yap para topla taşı akşama kadar mangalın başında takıl zor işler arkadaşlar
Kahvaltı + yemek şeklinde kişi başı = 35 YTL
Buluşmanın Son hali aşağıdaki gibidir...
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/tht_1mangal_partisi_10_haziran_2007_pazar-t8158.0.html;msg107599#msg107599
Gayet mantıklı Denizim, eline sağlık..kahvaltıda çay limitsizdir inş :kurba
-
en son liste...
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA :lovee
-
evet ALg abime katılıyorum ben de çay limitsizdir umarım :), angellla da geliyormuş hoşgelsin o zaman :)
-
benim de evdeki nargile kesmedi bizim takıldıgımz cafeden istedim onlarınki boy olarak daha buyuk.. doya doya içeriz team honda :) tütün işi onemli yalnız
kim ne getirio onu bi paylastirsak fena olmaz..
kendin pişir kendin ye tarzı olmaması iyi olmus gercekten , paylasıma agırık verebilirz >=ok arabalarıda incelemem lazim yakından :)
-
yere yeni baktım gercekten hoş fakat , cimen üstü drift 35 ytl ye dahil mi :emo
-
Organizasyon boyunca elfrenini Kullanmak tehlikeli ve yasaktır >%Sakin
-
Organizasyon boyunca elfrenini Kullanmak tehlikeli ve yasaktır >%Sakin
>=ok >=ok
-
ben gelemiyeceğim büyük ihtimalle gelmeyi çok istiyorum ama <783^2 <783^2
-
arkadaşlar konuyu muhabbet ortamına döndürmeyin... Çünkü uzadıkça uzuyor ve gerçek amacını kaybediyor... >%Sakin
Lütfen forum cafeyi kullanın...
güncel liste...
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
4- Yassi + 1 kişi + nargileleri
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA
up. gelecek arkadaşların artmasını bekliyorz...
-
yasin abi arklar ilk sefer adını yazdırdı işleri cıktı heralde yoksa sayı simdiye kadar artardı die dusunuyorum
-
Eski Liste
1- ALG --- Typer
3- Can_DCK Civic Sedan
5- mutunch +1 yada 2
6-GU --- Civic Hatchback
7-SLVR ve ailesi
8-R-13239 --- Typer
9-Tolga-R --- Typer
11-delsolemrah - DelSol
12-CaSHaReMaN --- Accord
15-VTEC --- VTEC
17-Fieber
19-civicex + MRS.civicex
21-EpHe Civic HB
22-yunussanli +1
23-İ-lker + Nargilesi
24-)vtimania
--------------------------------------
güncel liste...
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA
up. gelecek arkadaşların artmasını bekliyorz...
-
daha belli değil ama benim bi arkadaş da gelebilir, son ana kadar belli değil ama ne yazık ki iş durumundan dolayı
yasincim pardon bu arada, haklısın muhabbete dönmemesi lazımdı ;)
listeyi ben arkadaşın durumu belli olduktan sona güncellerim ;)
-
güncel liste...
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA
17-SLH
18-vtimania
19
-
Geçen buluşmada toplu halde gokart pistine giderken yolda kaybolanlar oldu , önden gidenler gaza gelip bastılar :)
-
Arkadaşlar,
El freni çekmek gibi bir apaçiliği aramızdan kimse yapmaz diye düşünüorum..Ama hakkını vererek yan veren olursa onuda alkışlarız tabii :dil
-
ewet millet ben gelemiorumm bgn kesinleştii işetende çıkıcamm oda bgn kesinleşti kimse bilmioooooooo
-
sizlere iyi eğlencelerr bensizz :ağlaa
-
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA
17-SLH
18-vtimania
19
eğer bu liste 20leri geçmezse THT benden çekeceğin var >%6rol uppp!!
-
Ali şu kahvaltı işi için sen görüşmüşsün, içeriği neler? simit-peynir-açma falanmı?
-
Ali şu kahvaltı işi için sen görüşmüşsün, içeriği neler? simit-peynir-açma falanmı?
Aynen öyle poğaça-simit-peynir çay vs.. açıkbüfe dediler
-
sizlere iyi eğlencelerr bensizz :ağlaa
Sağlık olsun NLY daha sonra inş. üzülme
-
evet arkadaşlar güncel
bukadar az ilgi açıkcası şaşırttı İzmir ve Gebzeden gelicek arkadaşlarımız varken İstangul içinde oturan arkadaşlarımız gelmiyor...
THT üyelerine yakışmıyor >%Sakin
-
evet arkadaşlar güncel
bukadar az ilgi açıkcası şaşırttı İzmir ve Gebzeden gelicek arkadaşlarımız varken İstangul içinde oturan arkadaşlarımız gelmiyor...
Hemde hiç yakışmıyor!! Büyük organizasyok diyoruz.. yıldönümü diyoruz ama tık yok.. Forum üyeliği demek sadece sabahdan akşama kadar bilgisayarın önünde oturup yazışmak değildir..Aktif oalalım lütfen!!
NOT: Eğer arabası olmadığı için gelemeyen arkadaşlar varsa belirtsinler, ben ve benım gibi arabada tek olacak arkadaşlar seve seve yardımcı olacağızdır..
-
ismini yazdıran arkadaşlar gelsede iyi derim ben..
-
Abi sağlam olalım 5kişi olalım, sağlam çürük çıkar piyasaya >=ok
-
Abi sağlam olalım 5kişi olalım, sağlam çürük çıkar piyasaya >=ok
aynen öyle >=ok
-
ya bende araba yok, Avrupa yakasında buluşma noktasından sonra hangi güzergahtan gideceksiniz? Beni de yol üstünde bi yere çıksam alacak birisi var mı acaba??
-
evet arkadaşlar güncel
İzmir ve izmit diyecektin sanırım kanka :) bizi örnek alamaları lazım arkadaşların
-
bunlar fos hondaci sanirim , bende arabasi olmayan arkadaslara yardımcı olabilirm hatta gursoy da gelirse arti 8 kişi alabilirz sorun degil , tabi milleti zorla dolusturacak halimizde yok , içinden gelen zaten rica ederdi di mi arklar?
-
mutunch telefonunu verirsen ulaşalımm sana buluşmadan sonra...
ya bende araba yok, Avrupa yakasında buluşma noktasından sonra hangi güzergahtan gideceksiniz? Beni de yol üstünde bi yere çıksam alacak birisi var mı acaba??
-
Arkadaşlar Avrupa yakasında toplanıp Anadolu yakası Carrefour geçicez lütfen herkez saatinde orada olsun...
-
anlaşıldı kaptaan şapkamı güneş gözlüümü ve bilimum manga leşyalarımı çekip yola çıkmaya hazırım :D
bu florya mc dediiniz e-5 in üstündeki mcdonals dimi yanlış olmasın
-
Az önce sütet'i aradım izmitten nasıl gelicem diye.walla elaman bı saydı abi sanki afganistana gicecez ordan sola burdan sağa şurdan aşağı >%6rol inşallah kaybolmadan geliriz
ben yine notlarımı ve gps mi hazırladım....
-
Bende arabama benzini aldım, nargilemi koydum ve magalıma hazırım. Yarın 10:00 Kozyatağı carreforuda görüşmek üzere >=ok
-
yarın bulusma noktasinda gorusmek uzere >=ok
-
hadi bakalım görüşrüz
-
ali abi agırlık yapmasin , ağlama sonra >%6rol
-
mert nargilede yeni marakaniz olcak inş :gitar
-
Site Yarın Saat 09.55 de Carrefour Otoparktayım :) Geç Kalmayalım Ltfen
-
gelmek çok istiyorum ama finallerim var ve 4.sınıfın son sınavları vermem gerek..kaçmaz bu buluşma eminim çok da güzel olacak..bi mucize olursa gelirim belki sabah :) keyifli gezmeler dostlar..
-
10 da Kozyatağı Carrefour dayız Bekleriz :)
-
gelmek çok istiyorum ama finallerim var ve 4.sınıfın son sınavları vermem gerek..kaçmaz bu buluşma eminim çok da güzel olacak..bi mucize olursa gelirim belki sabah :) keyifli gezmeler dostlar..
Sinan gecenin bu saatine kadar oturacağına erken yat sabah gel buluşmaya.
Yessariii yi kim söylicek bize ??? Muciz falan anlamam bekliyorum yarın...
-
anlaşıldı kaptaan şapkamı güneş gözlüümü ve bilimum manga leşyalarımı çekip yola çıkmaya hazırım :D
bu florya mc dediiniz e-5 in üstündeki mcdonals dimi yanlış olmasın
evet e-5 ustundekı
-
enn güncel liste...
1- ALG
2- VTEC
3- Agent + Nargilesi
5- Gu
6- Mutunch
7- CaSHaReMaN
8- ZaMPaRa
9- Deeperblack +2 yada 3
10- R-13239
11- Can_DCK
13- Fieber
14- mert2002vtec
15- Kutlu + Ailesi
16-AngelllA
17-poison*CİVİC*-ta kendisi :)
görüşmek üzere
-
Evet arkadaşlar saat 18:00 itibariyle evimdeyim 1 saatte gelebildim yollar gayet güzeldi. Tek sorunum heryerim feci ağrıyo >%6rol anladınız siz onu boşuna ezmiyelim kendimizi şimdi.. Gerçekten gayet güzel bi buluşmaydı katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
Artık bu bizim bi miladımız olsun ve bundan sonra belirli aralıklarla buluşmalaraımızı gerçekleştirelim bence.. Arayı çok açmamak lazım >=ok
-
kesinlikle haklısın Ali buluşmaları sıklaştırmak lazım...Çok güzeldi herşey,temiz hava hepimizi çarptı sanırım...
-
Bu arada sayın adminlerimiz eğer bi Konu açarlarsa resimleri koymak için sabırsızlıkla bekliyoruz >=ok
-
spor,gırgır,kaynaşma,rekabet ..(vw) ,katılımmalar,nefis kahvaltı ,mangal ,, e daha ne olsun....
emeği gecen admin arkdaslara ve gelen arkadaslara cok tesekkurler. ,çok hoş bir gündğ
-
spor,gırgır,kaynaşma,rekabet ..(vw) ,katılımmalar,nefis kahvaltı ,mangal ,, e daha ne olsun....
emeği gecen admin arkdaslara ve gelen arkadaslara cok tesekkurler. ,çok hoş bir gündğ
İsim kullanma isim kullanmaa >%6rol maffettin bizi, anladın sen onu >=ok
-
Diğer buluşmalardan çok farklı oldu gerçekten, herkes birbirini tanıyınca gruplaşma olmaması iyiydi, açık havanın etkisi, geçde olsa güzel bir kahvaltı herşeyi daha güzel yaptı. (İlerleyen saatlerde Ali'nin koskoca 5 varlığa tek başına kafa tutuşunada şahit olmadık değil :))
organizasyonu düzenleyen, emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler...
büyük bir heyecanla resimleri bekliyoruz
-
Çok eğlenceli bir organizasyon oldu. Mekan gerçekten güzeldi.
Emeği geçen ve bizi kırmayıp gelen tüm arkadaşlara teşekür ederiz.
THT organizasyonları tam gaz devam edecek :)
Salih yaktın bizi :( Alamancıların yüzüne bakamicas :P
-
biz o adamlarla başka katılımmalarda yapmalıydık bence.. Öle devasa 5tane adama biz napabiliriz halat çekmede >%6rol
Okeye tavlaya falan çağarsaydık yaa >%6rol
-
Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler... Gülmekten Çenem Ağrıdı Artık =)
Biz Onları Yolda Geçerdik :) Anladınız .... >=ok
-
Emeğe Geçen Herkese Teşekkürler... Gülmekten Çenem Ağrıdı Artık =)
Biz Onları Yolda Geçerdik :) Anladınız .... >=ok
Abi o adamların bindiği hangi araba yürürkii?? Adamlar direk 100++ >%6rol
-
arkadaşlar adamları halatta yenemememiz normaldi çünkü adamlar 5 x120kğ idi biz ise 5x 80kğ ancak vardır. sonuc olarak adil olmayan bir katılımtı adil olan her katılımta onları yenebilecegimize inanıyorum .ayrıca güzel bir gündü gelen herkese teşekkürler
-
Arkadaşlar Alman Fizikli Bizde Japon Fizikliydik Doğal Olarak :)
-
süper ötesi bir buluşmaydı..her tarafım ağrıyor (oksijen çarptı sanırım) ama böyle güzel bir güne değerdi..
aliye kahvaltı oganizasyonu için çok çok tşkr...5 ytl ye öyle kral kahvaltıya şapka çıkartılır...mutunchla zeytinyağına ekmek bandıra bandıra bir hal olduk ..bide alinin arkadaşıyla 40 a yakın zeyTin yedik >%6rol
her şey süperdi, her bir arkadaşımızın katılımı buluşmayı inanılmaz keyifli yaptı...bir teşekkürde cumhuruma...o muhteşem pankartı yapıp getirmesi, gönlünün zenginliği, bomba esprileri(bugün koptuk walla) , herşey 10 numaraydı..
iyiki varsınız diyorum...
-
Bu arada sayın adminlerimiz eğer bi Konu açarlarsa resimleri koymak için sabırsızlıkla bekliyoruz >=ok
Ali kardeşim sen açsana konuyu, beklemene gerek yok biliosun.. >=ok
-
Hepinize çok teşekkürler,hayatımda hiç bu kadar birbirine yabancı olupta bu kadar sıcak olabilen bir başka ortamda daha bulunmadım,gerçi ben artık herkesi tanıyorum ama gün geçtikçe yeni arkadaşların katılımlarıyla daha bi güzel oluyor herşey...Emeği geçen herkese çok teşekkürler
-
Ali kardeşim sen açsana konuyu, beklemene gerek yok biliosun.. >=ok
Eyw abi ozaman konumuz günceldir..
http://www.teamhondaturkey.com/forum/organizasyonlar_bulusmalar_yarismalar_ve_yayinlar/10062007_tht_1_mangal_bulusmasi_fotograflari-t8427.0.html
-
valla rkadaşlar böyle bir organizasyonu yorumsuz bırakmak yanlış olur
o herkesin içindeki honda ateşini geçtim içtenlik ve samimiyet süperdi cumhur abinin geride bıraktığı bass sesiyle günü bitirdik ama olsn
sağolsun agentin kahvaltı organizasyonu etleri yemeğe fırsat vermedi o neydi öyle ya haala bi tuhafım :D
herkese herşey için teşekkürlerimi sunuyorum umarım daha sık görüşür hem arabalarımız hemde hayat görüşlerimizi paylaşmanın yeni şeyler öğrenmenin dibine vururuz
mesela rakibini görmeden iddalaşmamak :D
-
neydi o 5 tane mutant kılıklı adam ,ayakkabılarım yerı tutsaydı belki şansımız olurdu arkdslar:)
-
>%6rol Sizi çok üzmüş bu halat çekme katılımması,adamların boyutlarını görüpte bile bile lades demeseydiniz keşke...
-
Önden yolladıkları elçi bizim mert kadar bişeydi, sonra gelenler maşallah altınerabiX2 hepsi yaa.. Adam misinayı sallamış istavrit gibi çekti bizi walla >%6rol
-
çok başarılı olmuşlar >%6rol >%6rol
-
ilerleyen saatleri kaçırdım ama eminim çok güzel ve eğlenceli geçmiştir..bir mucize oldu ve ben de geldim..emeği geçen,yorulan,paylaşan,gelen,hoplayan,zıplayan herkese teşekkürler :) 2'ye kadar da olsa çok güzeldi sırılsıklam olmuştum arabaya bindiğimde,unutulmayacak bir gündü..daha güzel günlere inşallah :)
-
ilerleyen saatleri kaçırdım ama eminim çok güzel ve eğlenceli geçmiştir..bir mucize oldu ve ben de geldim..emeği geçen,yorulan,paylaşan,gelen,hoplayan,zıplayan herkese teşekkürler :) 2'ye kadar da olsa çok güzeldi sırılsıklam olmuştum arabaya bindiğimde,unutulmayacak bir gündü..daha güzel günlere inşallah :)
Beni kırmayığ geldiğin için çok sağol Sinanım ... Umarım sınavların çok iyi geçer. Allah yardımcın olsun kardeşim.
-
Beni kırmayığ geldiğin için çok sağol Sinanım ... Umarım sınavların çok iyi geçer. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Sinan sen bizim herşeyimizsin.. Allah kolaylık versin sinan, inş umduğun sonuçları alırsın.
-
ne demek Cumhur üstadım :) iyi ki de gelmişim,bu birliktelik daim olur umarım..sağol Ali'cim maçımız kopmalarımız harikaydı..atlatıcaz sınavları inşallah,daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki :)
-
gelelim bana... , benim isim kafa tutmak aliye veliye tutarim farkmaz , bundan sonra daha bilincli tutucam , silahlarımı da modifye etcem sadece zaman lazim ( wait and see ) , sizlerle birseyler paylasmak güzeldi , hayat paylastıkca güzel lafı birkez daha dogrulandi... ben işin acıkcasi paylasim ve gır gır tarafındayım , bişiler ogrenmek aynı zamanda eğlenmek kadar güzel bişi olmasa gerek dünyada , bi de birsey farkettim bu forumdaki insanlar cok cabuk gaza gelio , dart gelio hadi darta almancilar gelio hadi halata top gelio hadi maca , bu cok hosuma gitti acıkcasi , aramıza oglunu getirenlerde vardi ve herkes brbryle bisiler pylasti ve konustu tabiki ortak notamız [( 1 HONDA 2 nargile 3 kafa tutma 4 gaza gelme 5 biraz sanssiz olma(gecmis olsun olur o kdr deniz abi)] ozetle umarım bu birliktelik devam eder team honda!!
-
Bizim Ayakkabılar Düz Olmasaydı biz Halatta Alırdık Kesin .
-
abi sen spor geldin ypma simdi hazırlıklıydın >=ok
-
ayakkabı bizi terse yatırdı... havayı gördm kaç kere :) ayakta duramadık
-
abi bot giyip gidelim oraya bundan sonra
-
Rövanşı Elbet Mutlaka Olur :) >%6rol
-
dicek bişeyim yok yaa keşke gelebilseydim <783^2 <783^2 sizin orda eğlenmeniz beni mutlu etti umarım bidahaki sefere
-
birkaç kere yere düştüğüm için olsa gerek her tarafım ağrıyor ...
-
birkaç kere yere düştüğüm için olsa gerek her tarafım ağrıyor ...
Ben bide işteyim şuan kaçıcak yer arıyorum nediyosun yaaw >%6rol
-
çok güzel bi buluşma olduğu kesin keşke bende gelebilseydim.. >ag inşallah önümüzdeki buluşmalarda görüşmek üzere.. >=ok
-
Biraz geç oldu ama
http://www.youtube.com/watch?v=Yb10wdxprA4
-
En Sonda Alırmışız :)
-
Süper yaa, arabalarla giderken kimse video çekmedimi ?
-
Biraz geç oldu ama
http://www.youtube.com/watch?v=Yb10wdxprA4
sadece benim rakiplerimi çekmişsin be abi tabi vtec açmışım dayanamamışlar :P :P :P Alemde tek vtec
Paaylaşım için teşekkürler
-
çok güldüm yaa >%6rol >%6rol >%6rol
-
Amaneeeennnn dergiyede çıkmışız bea yaaw.. Süparnzi ultralegrera harika walla >=ok