ya sende iki dakkada agresife baglıon heee
Alıntı yapılan: poşetçay - Nisan 13, 2008, 09:16:14 ÖSya sende iki dakkada agresife baglıon heee saat 20:30 a kadar calısırsan sende agresıfe baglarsın volkancıgım emın ol
bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan[/quote
bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan
sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
Alıntı yapılan: whitehan - Nisan 13, 2008, 09:28:12 ÖSsefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..hadı canım herkez yalancı olmus bu forumda o yuzden alo deyıp nerdesın sen dıye sordunuz dımı
Alıntı yapılan: whitehan - Nisan 13, 2008, 09:28:12 ÖSsefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..ya sen ne yalancı olmaya başladın lafı bile geçmedi
ben çalışıodum bahçe belliyim ot yoluodum aramadınız mı
iyi oldu cücü macera yaşadım baya
Alıntı yapılan: poşetçay - Nisan 13, 2008, 09:52:29 ÖSiyi oldu cücü macera yaşadım bayasenın oldugun yerde maceranın yasanmaması mumkunmu volkanım..daha ıyılerı olur ınss..
iyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim
Alıntı yapılan: CaSHaReMaN - Nisan 13, 2008, 09:35:03 ÖSiyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim yoklugunun farkına bir ara vardık ama senden çok helikopteri aradık:)
Gökhan sende adamın moralini iyice bozuyon valla..Alıntı yapılan: refleks - Nisan 13, 2008, 10:00:35 ÖSAlıntı yapılan: CaSHaReMaN - Nisan 13, 2008, 09:35:03 ÖSiyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim yoklugunun farkına bir ara vardık ama senden çok helikopteri aradık:)
selam millet nabersiniz çok güzel bir buluşmaydı katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. gokart konusunda endişeye mahal yok ersin tartışmada yok günün galibi bendim