TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: yassi - Nisan 10, 2008, 10:37:49 ÖS
-
Arkadaşlar,
Pazar günkü dragların iptal edilmesi ile buluşmamızı iptal etmeyi istemedik. O yüzden buluşup keyifli bir hafta sonu geçirelim diyoruz. Zaten Anadolu yakasında da bayadır buluşma yapmadık güzel olur ordaki üyeler içinde...
İlk Önce Maltepe' de Go Kart yapıcaz ve sonrasında da Aydos' ta mangal keyfi...
Buluşma yerleri ve saatlerini aramızda kararlaştırıp öyle yazacağım buraya.
Herkesi bekliyoruz. Draglara gelecek olanlar umarım katılırlar. Sonuçta organizasyonda bir arada keyifli vakit geçirmekte güzel olacaktır. Alın eşinizi, dostunuzu, sevgilinizi güzel bir bahar havasında soluklanın biraz :)
Ayrıca; PİLAV' DAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN :)
Hareket saatimiz greens otoparkı 11.30 buluşup ordan kozyatagı careefor geçicez 12.00 gibi diger buluşma noktasında arkadaşlarımıza katılıcaz ordandan Aydos' a geçip mangalımızı yapıcaz menuyü gelicek kişi sayısına göre kozyatıgı careeforda aramızda konuşup kararlaştırırız arkadaşlar 16.30 gibi maltepe de bulunan İstanbul Karting Park geçip kim ne yapıyormuş görücez:)
-
1- ZafeR (mangal olurda ben olmamı :) )
-
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
-
İyi eğlenceler abilerim kardeşlerim ve site hanımefendileri ..
-
Bazı arkadaşlarımın bildiği üzere bazı sorunlardan dolayı siteye bile arada bakabiliyorum...
C.Tesi aksamı işlerim var ve Pazar ise kursum ama süprizde yapabilirim...
-
Bensiz ilk buluşma olucak belki, biliyorum yokluğumu arayacaksınız :) ama verilmiş sözüm var
-
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. )
-
Nan iki dakkada nereye söz verdiniz adamı hasta etmeyin. Geleceksin Ersin o kadar... :D
BU BULUŞMAYA KATILMAYAN ARKADAŞLARI TEHDİT EDİYORUM. :D ONA GÖRE...
Bensiz ilk buluşma olucak belki, biliyorum yokluğumu arayacaksınız :) ama verilmiş sözüm var
-
Nan iki dakkada nereye söz verdiniz adamı hasta etmeyin. Geleceksin Ersin o kadar... :D
+1905 <^^Seyt
-
ersin gelmen gerekiyor asıl söz verilen yer burası karşı olduğundan zorunamı gitti
gelmezsen kırılırım buna emin ol
-
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
4- RaMsEs ( Dragda tekim ama mangal olayına benim kızın durumuna göre eşimle gelebilirim. )
5- refleks
-
Gökhanım sorun yok sen mesajı aldıysan :)
GünceL arkadaşlar...
-
whıtehan +1
-
güncel... ee bukadarmı pilavdan dönmeyenler nerde ??
-
bn belki gelebilirim ama belki...yani derslerin ve babacığımın durumuna bağlı :D :D
-
belki yok arkadaşlar yarına kadar herkez netleştirsin ona göre yiyecek alınacak
et vs. gelecek olanlar isimlerini yarına kadar yazsın
-
peki tamm murat abim bn bu akşam kararlaştırırım..
-
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
-
belki yok arkadaşlar yarına kadar herkez netleştirsin ona göre yiyecek alınacak
et vs. gelecek olanlar isimlerini yarına kadar yazsın
murat abi beni göz önünde bulundurmayı unutma..sonra et yetmedi demeyin bana :)
-
abiler buluşma yerleri ve saati kaç?? ( tabi benide aranıza kabul ederseniz ) :) tabi dershane saatinede baglı malasef <783^2
-
bana bu pazar için teklif geldi, draglar var dedim. iptal olduğunu duyunca bende arayıp geleceğimi bildirdim. sözümden döndüğümü gören olmamıştır. ben söz verdim gitmek zorundayım...
-
abi karşı marşı mevzusunu açmayalım yine. bugüne kadar karşı buluşmalarına benim kadar katılan olmamıştır hepsinde vardım, her buluşmamız karşıda olsa yinede katılırım. ayrıca karşıyı mevzu etseydim kendi arabamla izmite kadar gelicem demezdim iptal olan buluşma için. katılamama sebebimi bir önceki mesajımda belirttim. pazartesi gel de sadece senin için geliyim karşıya gerekirse ama pazar gelemicem bunun için hepinizden özür dilerim
ersin gelmen gerekiyor asıl söz verilen yer burası karşı olduğundan zorunamı gitti
gelmezsen kırılırım buna emin ol
-
Benimde C.tesi Öğleden sonra belli olucak inş. gelebilirim.
Saygılar
-
Buluşma yerleri her zamanki gibi bu yakadakiler için Greens Otopark. Karşıdakiler için ise güzergahın üzerinde bir yer olabilir...
-
ah be bi ehliyetim olsa. abilerim arabayı kaçır arabayı kaçır diye teşvik var burda haa :D :D
-
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
-
ben kesin geliyorum.... ferhat abiyede bi sorıyımm beraber geliriz .... buluşma saati 12 veya 1 çok gzl olur ...
-
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
-
Hareket saatimiz greens otoparkı 11.30 buluşup ordan kozyatagı careefor geçicez 12.00 gibi diger buluşma noktasında arkadaşlarımıza katılıcaz ordandan Aydos' a geçip mangalımızı yapıcaz menuyü gelicek kişi sayısına göre kozyatıgı careeforda aramızda konuşup kararlaştırırız arkadaşlar 16.30 gibi maltepe de bulunan İstanbul Karting Park geçip kim ne yapıyormuş görücez:)
-
ortalama saat kaç gibi biter mangal...
-
ortalama saat kaç gibi biter mangal...
buğra saat 6 gibi herşey biter.
-
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
-
İnşallah bende geliyorum arkadaşlar...
-
Akşam ilerleyen saatlerde kesin bir şey yazıcam arkadaşlar gelmeyi istiyorum ayarlamaya çalışıyorum yarın pazar ama benim işin pazarı yok...
-
Yengeler Gelmiyorlarmı ? ? ?
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
9-merburvehan
10-vtec + 1
11-Rusher Racer
-
bnede akşama doğru yazcam
-
Benim ilk karşı taraftaki buluşmam olacak inş.
Ben+1 arkadaş geliyorum.
Bu arada biri Allah için tam olarak saatleri yazarsa sevinirim. Yassi organizatör olarak senden bekliyorum..
Bide yassi önce go-kart demiş sonra biri önce mangal sonra go-kart demiş hangisi doğru?..
Geçe kalamayacaklar için yazarsanız sevinirim Çünkü biz karşıdan gelcez köprü trafik falan....
-
Yengeler Gelmiyorlarmı ? ? ?
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
9-merburvehan
10-vtec + 1
11-Rusher Racer+1
-
Benim ilk karşı taraftaki buluşmam olacak inş.
Ben+1 arkadaş geliyorum.
Bu arada biri Allah için tam olarak saatleri yazarsa sevinirim. Yassi organizatör olarak senden bekliyorum..
Bide yassi önce go-kart demiş sonra biri önce mangal sonra go-kart demiş hangisi doğru?..
Geçe kalamayacaklar için yazarsanız sevinirim Çünkü biz karşıdan gelcez köprü trafik falan....
11.30 greente haraket edicez 12 gibi kozyatagı carefordayız ordan önce mangalımızı yapıcaz sonra kartinge gidicez..
-
Merburvehan arkadaşlar kesin geliyorum Merburvehan+2
-
Güncel Liste
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
9-merburvehan
10-vtec + 1
11-Rusher Racer+1
12-Merburvehan+2
13-FATOŞ ( bu sefer hiç bişeye itiraz etmeden geliyor ilerleme var)
-
:D :D hatırlat go-kartta ezim seni... bu arada bana çarpmak yasak yine boyunuma biişi olursa emekliliğimi isticem :)
-
ayrıca drag katılımlarına gidiyosunuz die itiras ettim durumu darg yönetimine bildirdim onlarda piste bakım yapılacak diyerekten sağolsunlar kırmadılar beni... koskooca drag yönetimi bak nasıl kabul ediyo itiraslarımı....:P
-
tamam sana kimse çarpmaz sen öle kendi kendine dolaşırsın go kart pistinde
-
ayrıca drag katılımlarına gidiyosunuz die itiras ettim durumu darg yönetimine bildirdim onlarda piste bakım yapılacak diyerekten sağolsunlar kırmadılar beni... koskooca drag yönetimi bak nasıl kabul ediyo itiraslarımı....:P
adamlar pistin asfaltını yeniliyeceklermiş beni arayıp izin aldılar:)
-
mangal kafama yattı. bide aydos kurtlar vardı orda eskiden hatta öle bi ismi vardı.ihtiyar varmı gelen olursa gelirim ben 50 oldum galiba 1958 haaa mangal sizden dimii
fb 6758
-
1- GhostRider+1
2- CrazyRüzgar
3- Zafer
5- refleks
6- whitehan + 1
7- yassi
8-bayburtlu69
9-merburvehan
10-vtec + 1
11-Rusher Racer+1
12-Merburvehan+2
13-FATOŞ ( bu sefer hiç bişeye itiraz etmeden geliyor ilerleme var)
14-GÖRKEM
15-FERHAT
-
nly11 + infaztim + nly11 in zoruyla Beach :) ama sanırım bu saatte kalktıımız için sadece go-Kart....
-
vazgeçtik :D yetişebiliyormuşuz..önce piknik sonra go-kart >=ok
-
Tek kelimeyle harika bir gündü..Buluşma - mangal - carting hepsi ayrı bir zevkliydi..İlk grubun sonuçlarını birileri çaldı galiba nedense....... >%6rol :dil
-
gelen herkese binlerce teşekkür arkadaşlar.. >=ok >=ok
-
sonuçları sölersiniz kim kazandı yarın bakarım.
-
kimse bişey kazanmadı :)
-
gününüzün güzel geçmesine sevindim :)
-
heheheheh :D iyi düşün yarın tarayıcıdan scan edip foruma koyacağım arkadaslar hızlı şöförler acemiler keskin bir çizgiyle ayrılıyor o tabloda :) (hafife almayın dedik diimi bu forumun kızlarından korkun derim ben artık)
-
go-kartcılar ve mangalcılar hoşgeldiniz
-
fatoş anlaşılan geçtin herkezi :D
-
son zamanlardaki buluşmalar arasında en çok eglendigimiz buluşma buydu sanırım katılım oranınında yüksek olması buluşmaya ayrı bir güzelllik kattı gelen herkeze çok teşşekkürler (go karta beni saga sola çarptıran şahıslar yazdım bunu kenara geçerken bana dokunma deyipte beni bariyerlere atan kişileri kınıyorum) murat abiyede gösterdigi ilgiden dolayı tht adına ayrıca teşekkür ederim
-
fatoş anlaşılan geçtin herkezi :D
herkesi değil :)
-
heheheheh :D iyi düşün yarın tarayıcıdan scan edip foruma koyacağım arkadaslar hızlı şöförler acemiler keskin bir çizgiyle ayrılıyor o tabloda :) (hafife almayın dedik diimi bu forumun kızlarından korkun derim ben artık)
bırak yaw senle go karta yappılmaz hem aglıyon hem sıkıştırıyon
-
abi sende gerçek arabayla onları yolun dışına at >%6rol
-
fatoş hiç yakıştıramadım :P hem aglayıp hem vurmak olmaz :D
-
abi sende gerçek arabayla onları yolun dışına at >%6rol
sorma yaw geçerken ne olur çarpa diyor sonra bana sipin attırıyor
-
heheh >%6rol aynen cnm :D sonuçları bekliyoruz >=ok
-
sonuçları istiyenler anlaşılan kazanalar :D
-
sonuçları istiyenler anlaşılan kazanalar :D
hehe :D bakıcaz artık
-
ya ne bulusmaydı valla su an her yerım agrıyoo..ama cok guzel gectıı gelen beraber oldugumuz tum arkadaslarıma tesekkur edıyorumm..go cart ta harıkaydıı...daha ne olsun...
-
şu gokarta bilende binio bilmiyenda düz yolda bira yerlere vurunlar viraj alamayıp dubalara vuranlar şişkolar yazık o gokartlara
-
ya ne bulusmaydı valla su an her yerım agrıyoo..ama cok guzel gectıı gelen beraber oldugumuz tum arkadaslarıma tesekkur edıyorumm..go cart ta harıkaydıı...daha ne olsun...
efet çok güzeldi :D belim halaaa ağrıyo yaa çarpıcak başka birini bulamadın dime >%6rol
-
efet çok güzeldi :D belim halaaa ağrıyo yaa çarpıcak başka birini bulamadın dime >%6rol
ya tekarr ozur...en az 5 tur onumdeydınn..carpmadan gecemedımm..bu arada fatosun barıyerlere
-
vurup vurp gıtmesı bana shumaher ı hatırlattı...
-
banada lunaparktaki çarpışan arabaları ama cücü sportmenlik dışı hareketten diskalifiye olman lazımdı
-
ya tekarr ozur...en az 5 tur onumdeydınn..carpmadan gecemedımm..bu arada fatosun barıyerlere
sorun deil yaa 5 tur hee :D saydın demek hiç farkında deilim >%6rol
-
banada lunaparktaki çarpışan arabaları ama cücü sportmenlik dışı hareketten diskalifiye olman lazımdı
yahu saka volkanım ısteyerek olurmuu valla ıstemedenn..
-
şu gokarta bilende binio bilmiyenda düz yolda bira yerlere vurunlar viraj alamayıp dubalara vuranlar şişkolar yazık o gokartlara
öle yukardan seyretmekle olmuyor gokart pistinde seni de görmek isterdik
-
gelirken paralı yoldan geldim herşey çok güzeldi ama polise çarpıldım adam yolun ortasına doğu koştu beni durdurdu çok kötü oldu moralim sıfır...
-
ben yeterince adrenalin yaşadım :)
-
yaaa ne guzel eglenmıssınız ben calısırken fecı kıskandım ben yıne :(
-
şefika bu kadar parayı nereye koycaksıın çalış çalış nereye kadar :)
-
hehehehehehehehe hıc sorma bende onu dusunuyorum
-
yaaa ne guzel eglenmıssınız ben calısırken fecı kıskandım ben yıne :(
cnm bnm senin yokluun saten belliydi :) keşke sende yanımızda olsaydın..inş.bidahaki buluşmaya :girls
-
ver bize gökhanla itinayla yeriz nie gelmedin
-
yalancı senıııııı :)
-
ver bize gökhanla itinayla yeriz nie gelmedin
yok ben o paraları THT nın kızlarıyla yıyecegım :P
-
yedirmezlerrrrrr
-
kimm benmi :D şakacı şey seni :P
-
herkez baya eglenmiş :) bir tek polise çarpılan abimiz hariç onada geçmiş olsun
-
zafer nerede suratına vti açılan arkadaş :)
-
yedirmezlerrrrrr
kım yedırmez :)
yedırmeyenı var yaa :):):)
-
Sağol nasıl olduysa arabayı kurtardık ama polisle yanımdaki arkadaşım itişme derecesine kadar tartıştı ona üzüldüm...
-
yedirmezlerrrrrr
eeeee cnm waryaaa
-
Sağol nasıl olduysa arabayı kurtardık ama polisle yanımdaki arkadaşım itişme derecesine kadar tartıştı ona üzüldüm...
abi neden durdurdu peki polis
-
yedirmezlerrrrrr
eeeee cnm waryaaa
efendım volkancıgım :)
-
abi polislerde bazen kıllıgına yapıyo bende ehliyet yok sürekli çeviriyolar allaha şükürler olsun dhaa ceza yemedik :D :emo
-
ya sende iki dakkada agresife baglıon heee
-
Dudullunun orda izmite giderken geçilen gişelerde...
-
zafer nerede suratına vti açılan arkadaş :)
abi o ses nedir yaa...ben yarın hemen kredi çekiyorum hemen bi ep3 alıyorum :) yeter artık tak dedi canımaa :)
buluşma çok güzeldi..mangaldı falan güzeldii...sonrada go cart yaparak yediklerimizi erittik :) ilk defa go catta bindim çok zevkliydi...ama benim bindiğim araç kalkarken biraz zorlanıyodu..o kadar kiloyu kaldıramadı zavallı :) bi ara arkadan duman çıkıyodu :)
-
abi üzülme bu polisler böle hele daha yeni meslege girenler adamı katil eder :seytani
-
çek sen krediyi wereyi vb yi
200km yol geldim sonuna yetiştim ama yinede keyifliydi özellikle carting pistindeki bazı arkadaşlar hani ilk gruptakiler :):)
-
çek sen krediyi werelim vb yi
200km yol geldim sonuna yetiştim ama yinede keyifliydi özellikle carting pistindeki bazı arkadaşlar hani ilk gruptakiler :):)
-
saat 20:30 a kadar calısırsan sende agresıfe baglarsın volkancıgım emın ol
-
bi seni biliom yetkili serviste bu kadar çalışan
-
saat 20:30 a kadar calısırsan sende agresıfe baglarsın volkancıgım emın ol
ben 2 saat ders çalıştıktan sonra bile 3 saat boyunca herkezi tersliyorum :D >=ok
-
arkadaşlar şu resimleride atıverin artık da bizde bakalım
-
abi satışta oldugu için çok çalışıyolar :)
[/quote
-
valla bende :)
-
sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
-
iyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık :P ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim :)
-
sefıka nasılsın valla sen yoktun ya keske olsaydın...gozlerımız senı aradı gercekten..
hadı canım herkez yalancı olmus bu forumda :)
o yuzden alo deyıp nerdesın sen dıye sordunuz dımı :)
-
ya sen ne yalancı olmaya başladın lafı bile geçmedi
-
hadı canım herkez yalancı olmus bu forumda :)
o yuzden alo deyıp nerdesın sen dıye sordunuz dımı :)
nerde oldugunu bılıyordum calıstıgınıda...ordan aramak pek ıyı bı fıkır deıldı bence cunku bız eglenırken sen calısıyosun ve ben arayıp senle konusuyorum...yok..olmaz..
ya sen ne yalancı olmaya başladın lafı bile geçmedi
volkanım lafı cok gectı ama sen yoktun...
-
:) pekı anlayısın ıcın sagol cuneyt
-
ben çalışıodum bahçe belliyim ot yoluodum aramadınız mı :):)
-
ılk kez aranızda oldum guzel gundu ıns dahada guzel olur bundan sonrakı bulusmalar
-
ben çalışıodum bahçe belliyim ot yoluodum aramadınız mı :):)
valla ben aramadım volkanım..ama senıde sordumm gelmenede sevındımm..
-
iyi oldu cücü macera yaşadım baya
-
senın oldugun yerde maceranın yasanmaması mumkunmu volkanım..daha ıyılerı olur ınss..
-
typer macerası..oda şaşırdı ne olduğunu :)
-
senın oldugun yerde maceranın yasanmaması mumkunmu volkanım..daha ıyılerı olur ınss..
inanmadılar bana gelio diyince gokartta gören şaşırdı silivride bahçe bellerken maltepede gokarttayım insan kuş misali
-
iyi geceler THT. süper bir buluşmayı daha geride bırakmışsınız, bensiz ne kadar süper olabilirse artık :P ayrıca go-karta katılan arkadaşlarım tartışıyorlar ne güzel, ben gelseydim kimse konuşamayacaktı o yüzden gelmedim :)
yoklugunun farkına bir ara vardık ama senden çok helikopteri aradık:)
-
Gökhan sende adamın moralini iyice bozuyon valla..
-
selam millet nabersiniz çok güzel bir buluşmaydı katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. gokart konusunda endişeye mahal yok ersin tartışmada yok günün galibi bendim :):)
-
Gökhan sende adamın moralini iyice bozuyon valla..
ben sevdigimden diyorum öle yoksam 3 günde bir görmesesem bu çocugu işim rast gitmiyor:=)
-
selam millet nabersiniz çok güzel bir buluşmaydı katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. gokart konusunda endişeye mahal yok ersin tartışmada yok günün galibi bendim :):)
ya nerde sensin cücü galip toplam zamana bakıcaksın yemezler
-
sen listenin altına bak gün boyu katılımların toplamında 22. yim bizim katılımtada birinci. toplam zaman değil en iyi zaman için katılımılıyor volki:):):)
-
sen listenin altına bak gün boyu katılımların toplamında 22. yim bizim katılımtada birinci. toplam zaman değil en iyi zaman için katılımılıyor volki:):):)
adamlar senin tanıdın die ayarlatmışsındır yaparsın sen
-
al buda ıspatı :)
(http://img89.imageshack.us/img89/9546/sonuczc8.jpg) (http://imageshack.us)
-
bide becerebilse :)
-
(http://img396.imageshack.us/img396/4067/sonucea5.jpg) (http://imageshack.us)
-
ulan bu resim niye yapışmıyo :)
-
tmm dur heyecan yapma murat abi derin nefees al we bida dene :):):)
-
(http://img89.imageshack.us/img89/4007/sonuc11xq1.jpg) (http://imageshack.us)
amaaan olmuyor bilenler bilir gerçi ıspata gerek yok :):)
-
PUHAHAHA hiç gülecegim yoktu ya..Murat abi alem adamsın ha..
-
PUHAHAHA hiç gülecegim yoktu ya..Murat abi alem adamsın ha..
:):):)
-
slm mıllet evet bulusma cok zevklı ve eylencelı gectı ama bıraz gec pıknık yaptık ceşke daha erken olsaydı ara vermeden bıdakı hafta bırdaha bulusma duzenlıyelım halısaha rovansmızda duruyo unutmayın:D
-
yakar top rövanşıda var :D
-
zuhahahah yakar topta rakip arıyoruz kendimize zaten :D var mı güvenen :D
yakar top rövanşıda var :D
-
seni taşısın diye büyüğünü getirtiyorum bu hafta, bir dahaki buluşmaya inşallah
-
:) işte ben gelebilseydim galip değişicekti (her zamanki gibi) onu diyorum :D