Şu sabit sinyal uygulamasını bende yapıcam önlere ye çok tatlı duruyor...
Ya birşey soramk istiyorum 3.resimdeki mavi si türkiyeye gelmedi biliyorum ama hiç yok mu türkiyede?varsa resim koyabilir misiniz veya satılıksa linkini..
Alıntı yapılan: sSPAM - Nisan 07, 2007, 02:48:04 ÖSYa birşey soramk istiyorum 3.resimdeki mavi si türkiyeye gelmedi biliyorum ama hiç yok mu türkiyede?varsa resim koyabilir misiniz veya satılıksa linkini.. satılık sanmıyorum ama tr de EX olanlarından var 2-3 tane.105 hp yane resım suan yok yanlız:D
Alıntı yapılan: zubia - Nisan 07, 2007, 03:03:41 ÖSAlıntı yapılan: sSPAM - Nisan 07, 2007, 02:48:04 ÖSYa birşey soramk istiyorum 3.resimdeki mavi si türkiyeye gelmedi biliyorum ama hiç yok mu türkiyede?varsa resim koyabilir misiniz veya satılıksa linkini.. satılık sanmıyorum ama tr de EX olanlarından var 2-3 tane.105 hp yane resım suan yok yanlız:D+5500 , Ayrıca "96-00'ların coupe'^lerinde hiç yok..sadece 1 tane İzmir'de vardı sanırım yeşil..o da 105'lik ti Zübeyir'in dediği gibi...Ama "93 coupe var sanırım 3-5 tane...Ama uçuk rakamları isterler genelde...Temiz VTİ almak daha mantıklı bence