Paylasıma devam gayet güzel
ewet son karede kendinde çıkmışsın ama o da ayrı bir hava katmış
güzel olmuş.özellikle 2.v 4.resim i beğendim..
oto katologu gibi olmuş başarılı bence....
(sizin beyaz melek daha karizmatik çıkıcaktır)sahibindende mi gördünüz yoksa yanılıyormuyum?
almanlarda en az japonlar kadar biliyorbu işi seat nerden nereye getirdiler skodada aynı tabi arabalar çok karizma
Alıntı yapılan: ctr07 - Ağustos 23, 2011, 09:07:15 ÖS(sizin beyaz melek daha karizmatik çıkıcaktır)sahibindende mi gördünüz yoksa yanılıyormuyum?sitede açtıgınız konuda görmüştüm fotolarını
Alıntı yapılan: doan - Ağustos 24, 2011, 12:46:02 ÖÖAlıntı yapılan: ctr07 - Ağustos 23, 2011, 09:07:15 ÖS(sizin beyaz melek daha karizmatik çıkıcaktır)sahibindende mi gördünüz yoksa yanılıyormuyum?sitede açtıgınız konuda görmüştüm fotolarını hım anladım dizel bi arabaya niyetlenmiştikte kıyamadım vaz geçtim...
Alıntı yapılan: ctr07 - Ağustos 24, 2011, 01:03:08 ÖSAlıntı yapılan: doan - Ağustos 24, 2011, 12:46:02 ÖÖAlıntı yapılan: ctr07 - Ağustos 23, 2011, 09:07:15 ÖS(sizin beyaz melek daha karizmatik çıkıcaktır)sahibindende mi gördünüz yoksa yanılıyormuyum?sitede açtıgınız konuda görmüştüm fotolarını hım anladım dizel bi arabaya niyetlenmiştikte kıyamadım vaz geçtim...zorunlu olmadıkça dizel işkence. tamam iyi hoş 2000den sonra bi kazı çalışması yapıyor asfaltta ama o motor sesi trafikte adamı öldürüyor. en azından bizim linea öyle
son resimde cama yansıyan pozisyon ofsayt (hacet giderir gibi) ama genel olarak bence çok başarılı tebrikler
Slknın lastikler kanberli nasıl durur acaba?çok merak ettim