Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 288756 defa)

timucintt

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #150 : Aralık 23, 2009, 06:49:27 ÖS »
timu beni hatırlıyormusun.:) sen teg ini satıyorsun bir ara yanlış hatırlamıyorsan sanırım satmamışın memnun oldum.

benim sorunum hani kontağı ikinci kademede cevirdiğinde tık diye bir ses geliyor sanırım benzin rölesinden motora benzin gönderiyor sonra çalıştırıyorsun.

fakat bazen buşekilde yapmama rağmen çalışır gibi yapıyor istop ediyor ve daha sonra o tık sesi gelmiyor ve motor çalışmıyor ancak 5-10 denemedn sonra çalışıyor.

çok can sıkıcı bir durum işini bilen bir usta var sanaide geçengün gittim yerinde bulamadım normal elektrikçiyede elletmiyorum. olay bu..

dün aracıma pasta, hata giderici, teflon koruma ve cila yaptırdım boya baya bir canlandı. ve bu işilemi bi eleman kapımda yaptı iki arabama 90.tl ye. tavsiye ederim.

evet abi hatırlıyorum merak etme bu camiadaki bütün tegleri biliyorum :) ayrıca sattılığa çıkardığıma bakma öylesine koyuyorum arada fark olsun diye onca yıkıntı integra arasında diye zaten görüyorsun 100 adet ilan varsa ortada integraya benzeyen 5 adet integra ancak çıkıyor... Ayrıca merak etme integrasını bu ülkede en son satacak kişi benim :)  benim integra sevdam 2 günlük değil ömürlük ;)  üstleik o ilanı veridğimde sadece yürüyene o aralar komple sıfırlamıştım viraj demirlerinden tutda burçlarına rotillerinden akson porya ve disklerine kadar 4500 lira parça aldım sadece yürüyene.... ve şu anda arabamın yoldaki gidişini sana anlatamam mercedesten farkı kalmadı ;) üstünden çıkan rotillerimde hepsi orijinaldi yamaşitadan tutda nok markasına kadar :D  sırada boya var boyayada parçalarla beraber 3000 lira harcıyacağız gibi gözüküyor :)  ondan öncede yaptığım çalışmaları hondamda görmüşüsndür zaten arabanın komple ses izolasyon ve göğüslük yenileme çalışmalarını :)  neyse bu kadar konuştuğum yeter :D

Gelelim senin derdine senin en büyük derdin bu olsun derdinin çözümü kolay derdin sadece o olsun ;) "TegB20VTEC" nikli arkadaşımın dediği gibi direksiyon altındaki sigorta ve rolelerin orda "mitsuba"nın PGM-FI rolesi bulunmaktadır.... konumuda fotolardaki gibidir....

o röleyi söküp içini aç yılların sarsıntısı hava sıcaklıkları ve metal yorgunluğundan lehimleri çatlıyor ve eskiyor bu meretin iyi bir elektonikcide yada ince lehimi iyi olan birine lehimlerini yaptır sorunun hallolur ;)

4g_civic

« Yanıtla #151 : Aralık 24, 2009, 12:52:00 ÖÖ »
timu beni hatırlıyormusun.:) sen teg ini satıyorsun bir ara yanlış hatırlamıyorsan sanırım satmamışın memnun oldum.

benim sorunum hani kontağı ikinci kademede cevirdiğinde tık diye bir ses geliyor sanırım benzin rölesinden motora benzin gönderiyor sonra çalıştırıyorsun.

fakat bazen buşekilde yapmama rağmen çalışır gibi yapıyor istop ediyor ve daha sonra o tık sesi gelmiyor ve motor çalışmıyor ancak 5-10 denemedn sonra çalışıyor.

çok can sıkıcı bir durum işini bilen bir usta var sanaide geçengün gittim yerinde bulamadım normal elektrikçiyede elletmiyorum. olay bu..

dün aracıma pasta, hata giderici, teflon koruma ve cila yaptırdım boya baya bir canlandı. ve bu işilemi bi eleman kapımda yaptı iki arabama 90.tl ye. tavsiye ederim.

aynı sorun bendede vardı. araba çalışıyor sonra tak diye stop ediyordu. pgm-f1 rölesiymiş o. onu söktüler. yenisi 125 TL. içini açtılar lehimleri çatlamış. lehimlerini tazelediler. şimdi her türlü hava koşullarında tek marşta alıyor araba hiçte stop etmiyor.

4g_civic

« Yanıtla #152 : Aralık 24, 2009, 12:53:02 ÖÖ »
daha önce aramıştım ama bulamamıştım. dün gece bulabildim  :emo
isteyen arkadaşlar buradan çekebilir. bütün honda modelleri var.

http://www.spoonertuner.com/manuals?SID=f7abcbde1159cb710fae3efb443bfdc1

problemin ne tam olarak. bendede bir sorun varda.

silecekler 1.konumda çalışmıo. farlar açıkken kapıyı açınca hoparlörden ikaz sesi duyulmuyor. service manuel de hepsi yer alıyor onlara bakıcam.

silecek kolun bozuktur....
Ayrıca kapıyı açtığında farların açıkca hoparlörlerden kapı ikaz sesi gelmez o ses teybin arkasındaki buzzerden gelir... ya kablosu çıkmıştır yada bozuktur...

teşk. ederim bunları benimle paylaştığın için. çok saol yarın bakıcam tekrar. birde ses izalasyonundan bahsetmişsin. sanki araç motor sesini biraz fazla alıyor içeriye? bunu nasıl önleyebiliriz? izalasyonu nereye yaptırmalı faydası olur mu? birde arabayı stop edince "Condenser Fan" çalışıyor. stop etmiş arabada neyi soğutuyor. karbirotör fanıda değil yani klimanın fanı? normal mi? aküyü yicek diye korkuyorum
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2009, 12:56:52 ÖÖ Gönderen: 4g_civic »

timucintt

« Yanıtla #153 : Aralık 24, 2009, 02:30:05 ÖÖ »
daha önce aramıştım ama bulamamıştım. dün gece bulabildim  :emo
isteyen arkadaşlar buradan çekebilir. bütün honda modelleri var.

http://www.spoonertuner.com/manuals?SID=f7abcbde1159cb710fae3efb443bfdc1

problemin ne tam olarak. bendede bir sorun varda.

silecekler 1.konumda çalışmıo. farlar açıkken kapıyı açınca hoparlörden ikaz sesi duyulmuyor. service manuel de hepsi yer alıyor onlara bakıcam.

silecek kolun bozuktur....
Ayrıca kapıyı açtığında farların açıkca hoparlörlerden kapı ikaz sesi gelmez o ses teybin arkasındaki buzzerden gelir... ya kablosu çıkmıştır yada bozuktur...

teşk. ederim bunları benimle paylaştığın için. çok saol yarın bakıcam tekrar. birde ses izalasyonundan bahsetmişsin. sanki araç motor sesini biraz fazla alıyor içeriye? bunu nasıl önleyebiliriz? izalasyonu nereye yaptırmalı faydası olur mu? birde arabayı stop edince "Condenser Fan" çalışıyor. stop etmiş arabada neyi soğutuyor. karbirotör fanıda değil yani klimanın fanı? normal mi? aküyü yicek diye korkuyorum

motor içeriye gerçekten çok ses alıyor heleki otomatik kullanıyorsanız dahada fazla ses alıyor çünkü dişli mekanizması çok sesli.... ve malum integralarında silindir üst kapakları çok sesli çalışır ben insulatörün yani göğüsün önünde hem ısı kalkanı hemde ses yalıtımı sağlayan bir kauçuk var onu söküp önüne würthün ısı yalıtım ve ısıya dayanıklı yarım santim kalınlığındaki kaucuk giydirme halısından döşedim.... metresi 50 lira felandı ama mükemmel tafsiye ederim kesip biçip yerleştirmiştim şu anda şükür çok ses yok ama göğüsüğü komple sökmek ve dirksiyon kutusunuda sökemeden o işi yapmak hem çok zaman hemde sabır isteyen bir iş... tabanda ince olan koçtaşta satılan izolasyon köpüklerinden aldım onlar ucuz ama iş görüyor tafsiye ederim en azından koltuk altlarından gelen gıcırtı ve tıkırtılar gidiyor :)

klima fanına gelince... o fanın bazen kendi kendine çalışması sorun değil bağımsız çalışıyor fan nedenini araştırmadım kendiliğinden 1 2 dakika kendiliğinden söndüğü için... ama aküyü bitirecek bir gücü yok onun sorun etme bence ;)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #154 : Aralık 24, 2009, 02:19:02 ÖS »

evet abi hatırlıyorum merak etme bu camiadaki bütün tegleri biliyorum :) ayrıca sattılığa çıkardığıma bakma öylesine koyuyorum arada fark olsun diye onca yıkıntı integra arasında diye zaten görüyorsun 100 adet ilan varsa ortada integraya benzeyen 5 adet integra ancak çıkıyor... Ayrıca merak etme integrasını bu ülkede en son satacak kişi benim :)  benim integra sevdam 2 günlük değil ömürlük ;)  üstleik o ilanı veridğimde sadece yürüyene o aralar komple sıfırlamıştım viraj demirlerinden tutda burçlarına rotillerinden akson porya ve disklerine kadar 4500 lira parça aldım sadece yürüyene.... ve şu anda arabamın yoldaki gidişini sana anlatamam mercedesten farkı kalmadı ;) üstünden çıkan rotillerimde hepsi orijinaldi yamaşitadan tutda nok markasına kadar :D  sırada boya var boyayada parçalarla beraber 3000 lira harcıyacağız gibi gözüküyor :)  ondan öncede yaptığım çalışmaları hondamda görmüşüsndür zaten arabanın komple ses izolasyon ve göğüslük yenileme çalışmalarını :)  neyse bu kadar konuştuğum yeter :D

Gelelim senin derdine senin en büyük derdin bu olsun derdinin çözümü kolay derdin sadece o olsun ;) "TegB20VTEC" nikli arkadaşımın dediği gibi direksiyon altındaki sigorta ve rolelerin orda "mitsuba"nın PGM-FI rolesi bulunmaktadır.... konumuda fotolardaki gibidir....

o röleyi söküp içini aç yılların sarsıntısı hava sıcaklıkları ve metal yorgunluğundan lehimleri çatlıyor ve eskiyor bu meretin iyi bir elektonikcide yada ince lehimi iyi olan birine lehimlerini yaptır sorunun hallolur ;)

EYW arkadaşlar bu konuyu iyiki açmışım ne güzel teg sevdalıları burda ve timu seninde buraya dahil olmana çok sevindim bu araclar üzerindeki birikimin çok fazla. iyiyki geldin kardeşim.:)

benim arızayla ilgili tek ve hep söylenen olay sizinde dediğiniz röle idi burdada teyit etmiş oldum şimdi içim daha rahat dediğiniz gibi kolay iş. teg'imin yaptırmadığım yeri kalmamışken olup olmadık yerde çalışmaması çok sinir ve morel bozucuydu sağolun.

apollo52

« Yanıtla #155 : Aralık 24, 2009, 04:25:51 ÖS »
millet en ideal buji hangisi teg için
91 integra 1.8     tüplü sıralı değil ne önerirsiniz...

TegB20VTec

« Yanıtla #156 : Aralık 24, 2009, 04:35:03 ÖS »
ben 4 tırnak BOSCH kullanıyorum, fakat B20 motor en çok verimi ondan aldım. Deneye bilirsin.

timucintt

« Yanıtla #157 : Aralık 24, 2009, 04:50:23 ÖS »
millet en ideal buji hangisi teg için
91 integra 1.8     tüplü sıralı değil ne önerirsiniz...

Tüplüyse

NGK ZFR6F-11

Benzinli

NGK BCPR6E-11 / ZFR6K-11

@ HEKTOR ; ABi ben fazla girmem THT'ye arada bir girer çıkarım.... yani fazla görülmem haberiniz olsun :D
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2009, 04:52:04 ÖS Gönderen: timucintt »

apollo52

« Yanıtla #158 : Aralık 24, 2009, 05:36:49 ÖS »
sağolun tegciler...
bugün aklıma takılmıştı bi bakayım dedim
champion RC7YCC takılı  merak ettim bi de kafam karıştı biraz, diyolar ki işte tırnak farkı falan...
bi bilene sorayım dedim.sanırıım en uygunu NGK

timucintt

« Yanıtla #159 : Aralık 24, 2009, 06:38:50 ÖS »
NGK tek geçerim ;) orijinal japon nede olsa... bide fransız üretimi olanlar var onlardan uzak durun :)

apollo52

« Yanıtla #160 : Aralık 24, 2009, 07:08:02 ÖS »
Eyvallah timucn kardeş sağol...ben de tek geçecem ngk yi:)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #161 : Aralık 25, 2009, 12:40:03 ÖS »

Bu paneli daha önce söken var mı? Yanlış bişey yapmak istemiyorum panel elimde kalmasın.

arkadaşım senin istediğin dosyayı buldum fakat .doc formatında pc de microsoft world açıyor buraya yüklemeyi beceremedim. nasıl yükleneceğini bilen biri varsa söylesin ön paneli dağıtmak istiyen herkesin işine yaricak bir dosya.

ayretten ben bi ara bosh çift tırnak buji taktırmıştım arac alt devirlerde tekliyordu niyedir derken buji olduğunu anladık ve ngk taktık ama her ngk da olmuyor kodu vardı şuan hatırlamıyorum. ondan sonra hiçbir sorun kalmadı.

timucintt

« Yanıtla #162 : Aralık 25, 2009, 04:28:33 ÖS »

Bu paneli daha önce söken var mı? Yanlış bişey yapmak istemiyorum panel elimde kalmasın.

arkadaşım senin istediğin dosyayı buldum fakat .doc formatında pc de microsoft world açıyor buraya yüklemeyi beceremedim. nasıl yükleneceğini bilen biri varsa söylesin ön paneli dağıtmak istiyen herkesin işine yaricak bir dosya.

ayretten ben bi ara bosh çift tırnak buji taktırmıştım arac alt devirlerde tekliyordu niyedir derken buji olduğunu anladık ve ngk taktık ama her ngk da olmuyor kodu vardı şuan hatırlamıyorum. ondan sonra hiçbir sorun kalmadı.

buji kodunu bir önceki sayfada yazdık ;)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #163 : Aralık 28, 2009, 12:31:40 ÖS »

buji kodunu bir önceki sayfada yazdık ;)

tamamdır ozaman yazdıklarınızdan biri bendekide.

apollo52

« Yanıtla #164 : Ocak 06, 2010, 03:59:32 ÖS »
tegciler,malum kış mevsimindeyiz,benim bulunduğum yerde her sabah don olayı oluyor geçen arabanın kilidi açılmadı o derece yani
bizim kapı camları direkt kapı fitillerinde.onların donduğunda yapışmaması için ne önerirsiniz.çünkü yapışırsa koparma ihtimali var.bu konuda fikri olan arkadaşlar paylaşırsa hepimiz aydınlanırız.
mesela bana çocuk pudrası sür dediler kapı lastiklerine ben de zaten direkt cama sürdüm bu sabah yapışmamıştı fazla don olmamıştı.başka fikri olan

INTEGRA_M

« Yanıtla #165 : Ocak 08, 2010, 11:30:15 ÖÖ »
merhabalar arkadaşlar,
uzun süredir uzaktaydım herkese yeni yılın saglık mutluluk ve kazanç getirmesi dilegiyle

TegB20VTec

« Yanıtla #166 : Ocak 08, 2010, 11:51:08 ÖÖ »
hERKESE İYİ YILLAR KEYİFLİ PROBLEMSİZ SÜRÜŞLER

timucintt

« Yanıtla #167 : Ocak 08, 2010, 01:37:16 ÖS »
herkeze yeni yıllar :D

apollo52 ; sonaxın cam fitilleri için özel bir malzemesi var... fitilleri sürüyorsun hem plastiğini onarıyor hemde kışın donup çatlamamasını sağlıyor ;) bir bakıver çevrene...

INTEGRA_M

« Yanıtla #168 : Ocak 08, 2010, 03:04:39 ÖS »
arkadaşlar merhaba,

teg ler için iridyum buji ngk  kodunu bilen var mı?  nasıl temin ederiz ve maliyetini ögrenmek isterim

şimdiden teşekkürler

apollo52

« Yanıtla #169 : Ocak 09, 2010, 01:00:16 ÖS »
eyvallah timuintt
bi bakayım...

INTEGRA_M

« Yanıtla #170 : Ocak 11, 2010, 11:25:06 ÖÖ »
TİMUÇİN SELAM  ONLİNE  GÖRDÜM SENİ, ortak bir arkadaşımız var SAVAS  93 civix ex  vardı  1  ay önce kaza yaptı araba pert oldu sana da selamı vardı tanışıyormuşsunuz

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #171 : Ocak 11, 2010, 12:50:33 ÖS »
NGK iridium buji 120 TL satılıyor burda bkr6 ile başlıyor kodu..

INTEGRA_M

« Yanıtla #172 : Ocak 11, 2010, 01:07:33 ÖS »
teşekkür ederim  >=ok

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #173 : Ocak 15, 2010, 09:10:56 ÖS »
pardon bkr8 yazıcaktım bkr6 omuş yeni farkettim. benim araçta bkr8 ler var..

timucintt

« Yanıtla #174 : Ocak 15, 2010, 09:45:23 ÖS »
TİMUÇİN SELAM  ONLİNE  GÖRDÜM SENİ, ortak bir arkadaşımız var SAVAS  93 civix ex  vardı  1  ay önce kaza yaptı araba pert oldu sana da selamı vardı tanışıyormuşsunuz

evet tanışırız uzun zamandır ;) biliyorum aracı pert oldu konusuna yazdım uzun zamandır göreşemdik onunlada benim msn pert oldu listeyi geride toplayamadım :)   Bu arada tekrar görürsen bendende aleyküm selam :D :D