Gönderen Konu: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ  (Okunma sayısı 288734 defa)

metkose

inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #125 : Aralık 02, 2009, 03:40:25 ÖS »
ARKADAŞLAR ARABAM BİTTİ PAÇALIK VE TNPON ALTLIĞI KAUÇUK NERDEN ALIRIM MEY-DEY MEY-DEY
BU ARA 550 TL HALLOLDU AMORTİSÖR HARİÇ HERŞEY MUAYENE SORUNSUZ GEÇİLDİ
TŞK LER

HEKTOR-TEG

Ynt: inTEGra KULLANICILARI KULÜBÜ
« Yanıtla #126 : Aralık 03, 2009, 12:39:10 ÖS »
geldim beyler konuyu açıyoruz ama bazen gereken alakayı gösteremiyoruz işlerden dolayı kusura kalmayın.

1. Turquake arkadaşım TEG in hayırlı olsun bu makinayı yakından tanıyorum önceki sahibi özdin arkadaşımdır başka siteden bu fotolar çekildiğinde bu makine turbolanmıştı.

2. integraların amantisörü gazlı evt. :)

3.4g_civic arkadaşım orayı sökmeden önce göğüslüğü baya dağıtman gerek bende nasıl söküldüğünü gösteren uygulamalı ve sıralı fotoları var şuan koyamıyorum evdeki laptopta yüklü akşam eklerim buraya. ben indigöw göstergeleri takarken kullanmıştım. dediğin yerde küçük kare ışıklar var onlar bazen yanıyor bazen yanmıyor kısmen orayıda söktüm ama cesaret edip çıkan kutucuğu açamadım.

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #127 : Aralık 03, 2009, 12:57:08 ÖS »
daha önce eklemiştim resimleri fakat çıkmamıştı buyrun buda benin ege mavisi inTEGram:

integra91

« Yanıtla #128 : Aralık 03, 2009, 10:13:43 ÖS »
hektor arkadaşım farlar hakkında bilgin varmı ebay.com haricinde alabileceğim bir yer varmı?

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #129 : Aralık 04, 2009, 12:18:42 ÖS »
hektor arkadaşım farlar hakkında bilgin varmı ebay.com haricinde alabileceğim bir yer varmı?

arkadaşım valla ben zamanında çok uğraştım iç piyasadan bulmak için izmirde bitek izmirde ali diye başka siteden tanıdığım bir arkadaştan bulmuştum 500 dedi 450 tl ye ikna olmuştu durumum müsait değildi kaçırdım daha sonra hiç bulamadım sıfır olaraki

istanbuldan türkiyenin ilk turbo teg i olan bi arkadaş var. benimki gibi  gerçek 92 düz ve mavi teg i olan o nasıl olduysa sattı bana jdm farları ve indigow göstergeleri sağolsun ikisini 450 tl ye aldım oda e baydan getirtmiş bunları ve bir çok parçayı. adamlar alışmış amerikadan alışverişe ben hiç anlamam. cevap biraz uzun oldu ama. :)

integra91

« Yanıtla #130 : Aralık 04, 2009, 11:16:48 ÖS »
cevap için sağol arkadaşım bizde ebaydan getirtcez heralde. bi arkadaşla baktık ebayda üye olduk farlar ve xenon set halinde kargo dahil 266 dolar.fiyat fena diil ama ben hiç parça getirtmedim.nasıl oluyo bilmiyorum bilen birisini bulup sipariş vermek lazım.

TegB20VTec

« Yanıtla #131 : Aralık 05, 2009, 10:26:23 ÖÖ »
Bende farlarımı Ebay den getirttim ama, benim sana tavsiyem bu işlerle çalışanlarla getirtmen, çünkü fiyatından dolayı çok uğraştım hatta en son uğraşamadım birazda UPS e para bayıldım onlar işlemleri halletttiler. Yaptığın ödeme haliyle karttan olucak onun ekstresi falan filan tüm işlemleri kayıt altında tut çoğunu istiyorlar. En azından Bursa daki portahane öyle yaptı. Tekrar getirtçek olsam getirebilecek birini bulurum. Zaten daha sonra aracıma aldığım piston segman vs.. bu işi yapanlardan getirttim hiç başım ağrımadı. Evrakları zamanında tamamlayamazsan parçayı geri gönderiyorlar bilgin olsun. En azından bunlar benim yaşadıklarım.

4g_civic

« Yanıtla #132 : Aralık 05, 2009, 04:33:07 ÖS »

3.4g_civic arkadaşım orayı sökmeden önce göğüslüğü baya dağıtman gerek bende nasıl söküldüğünü gösteren uygulamalı ve sıralı fotoları var şuan koyamıyorum evdeki laptopta yüklü akşam eklerim buraya. ben indigöw göstergeleri takarken kullanmıştım. dediğin yerde küçük kare ışıklar var onlar bazen yanıyor bazen yanmıyor kısmen orayıda söktüm ama cesaret edip çıkan kutucuğu açamadım.

msn: dozkanbjk@hotmail.com fotoları gönderirseniz çok sevinirim. benimde yanmayan lambalar var o göstergede. onları sağlamlıcam. arada yanıp sönüyolar.

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #133 : Aralık 08, 2009, 10:47:10 ÖÖ »
cevap için sağol arkadaşım bizde ebaydan getirtcez heralde. bi arkadaşla baktık ebayda üye olduk farlar ve xenon set halinde kargo dahil 266 dolar.fiyat fena diil ama ben hiç parça getirtmedim.nasıl oluyo bilmiyorum bilen birisini bulup sipariş vermek lazım.
poşetçay nickli volkandan yardım alabilirsin.veya stp nickli selçuktan.yerinde olsam bilen birisi ile yaparım bu ebay işini paran yanabilir bilgin olsun:) eğer 450TL ye razı isen temiz kullanılmış angel farları satan var ama izmirde.mavi integralı murat abi var o satar bu fiyata..

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #134 : Aralık 08, 2009, 12:36:54 ÖS »
4g_civic yahu unuttum kusura bakma kardeş eve gidince aklımdan çıkıyor bunlar. ama koyucam buray.

sen vince murattan bahsediyorsun arkadaşımdır evt onda siyah zeminli angellar var.

fsunnetci

• http://www.TeamHondaintegra.com
« Yanıtla #135 : Aralık 09, 2009, 11:12:56 ÖÖ »
4g_civic yahu unuttum kusura bakma kardeş eve gidince aklımdan çıkıyor bunlar. ama koyucam buray.

sen vince murattan bahsediyorsun arkadaşımdır evt onda siyah zeminli angellar var.
Aynen vince murat satıyordu angelları.siyah zeminli jdm far almayı düşünüyorum diyordu.o yüzden satarım demişti bana..Hektor kardeş şu fotoları mümkünse buraya upload edebilirmisin benimde tuşlarda ki led ler yanmıyor bende sökmeyi düşünüyorum ama nasıl söküleceğini bilmiyorum:(

Turquake

« Yanıtla #136 : Aralık 10, 2009, 11:12:09 ÖÖ »
geldim beyler konuyu açıyoruz ama bazen gereken alakayı gösteremiyoruz işlerden dolayı kusura kalmayın.

1. Turquake arkadaşım TEG in hayırlı olsun bu makinayı yakından tanıyorum önceki sahibi özdin arkadaşımdır başka siteden bu fotolar çekildiğinde bu makine turbolanmıştı.

Teşekkür ederim.Özdin abi peşinde çok koşturdu beni ama sonunda kaptım makinayı :) Daha önce turboluydu bilgim var ta o zamanlardan beri almak için uğraşıyordum zaten.ama ileriye dönük vtec'e dönüştürme planım var.kararsızım bu konuda:)

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #137 : Aralık 10, 2009, 12:57:02 ÖS »
fsunnetci onla tamponları değiştirelim dedik sonra kararsız kaldık. bendekiler farklı orjinalden ya. bende onun angellerı alıcaktım fakat sonradan jdm de karar kıldım.

Turquake tekrar hayırlı olsun aracın özdin baya hastasıdır bu işin. temiz bir teg aldın. oda yeni bir v-tec aldı.

4g_civic

« Yanıtla #138 : Aralık 18, 2009, 10:07:49 ÖS »
Arkadaşlar elinde 90-93 integra LS service manuel-workshop manuel veya arızacılık bakımla ilgili kaynağı olan varsa paylaşabilir mi?

TegB20VTec

« Yanıtla #139 : Aralık 19, 2009, 09:08:29 ÖÖ »
google dan bulamadınmı,

4g_civic

« Yanıtla #140 : Aralık 19, 2009, 07:26:30 ÖS »
daha önce aramıştım ama bulamamıştım. dün gece bulabildim  :emo
isteyen arkadaşlar buradan çekebilir. bütün honda modelleri var.

http://www.spoonertuner.com/manuals?SID=f7abcbde1159cb710fae3efb443bfdc1

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #141 : Aralık 21, 2009, 03:17:28 ÖS »

problemin ne tam olarak. bendede bir sorun varda.

I LOVE JDM

« Yanıtla #142 : Aralık 22, 2009, 06:48:49 ÖS »
SELAM ARKDSLAR BU İNTEGRALARDA VTİ UST KAPAK İLE VTİ ACIYORMUS.BUNU NASIL UYGULAYABILIRIM VE MALIYETI NEKDR OLUR? BILGILI OLAN ARKDS VARSA YARDIMLARINI BEKLIORUM

4g_civic

« Yanıtla #143 : Aralık 22, 2009, 10:17:02 ÖS »

silecekler 1.konumda çalışmıo. farlar açıkken kapıyı açınca hoparlörden ikaz sesi duyulmuyor. service manuel de hepsi yer alıyor onlara bakıcam.

timucintt

« Yanıtla #144 : Aralık 22, 2009, 11:54:01 ÖS »
SELAM ARKDSLAR BU İNTEGRALARDA VTİ UST KAPAK İLE VTİ ACIYORMUS.BUNU NASIL UYGULAYABILIRIM VE MALIYETI NEKDR OLUR? BILGILI OLAN ARKDS VARSA YARDIMLARINI BEKLIORUM

öyle kapakla bitmiyor o iş..... temiz bir iş istiyorsan B16yı komple geçireceksin sadece boş blok kalacak.... maliyeti temiz bir işin 5000-8000 liradir...

timucintt

« Yanıtla #145 : Aralık 22, 2009, 11:55:42 ÖS »

silecekler 1.konumda çalışmıo. farlar açıkken kapıyı açınca hoparlörden ikaz sesi duyulmuyor. service manuel de hepsi yer alıyor onlara bakıcam.

silecek kolun bozuktur....
Ayrıca kapıyı açtığında farların açıkca hoparlörlerden kapı ikaz sesi gelmez o ses teybin arkasındaki buzzerden gelir... ya kablosu çıkmıştır yada bozuktur...
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2009, 11:57:21 ÖS Gönderen: timucintt »

timucintt

« Yanıtla #146 : Aralık 23, 2009, 12:02:50 ÖÖ »

Bu paneli daha önce söken var mı? Yanlış bişey yapmak istemiyorum panel elimde kalmasın.

ben komple göğüslüğü kaluruferi yenilemek için söktüm öyle çok zor değil sökmesi... ama araban yaşlı olduğu için sökerken dikkatli sök plastikleri çerez gibi olmuştur kırma o parçacı çıkmasını bulamazsın... servistede o komple siyah ventlerin ve çerçevenin plastiği 740 lira.... led ampüllerinide dğeişmene gerek yok onların ince lehimle ışıkları düzeliyor...

o plastik çerveyide 6 adet vida tutuyor... onu sökmek zor dğeil ama o kalurufer düğmelerini kontrol eden paneli sökmek zor... tellerini sökmen lazım... aynı zamanda teybi söküp arkasında gizli vidası var beyaz bir rayı var onun vidasını sökmen lazım... o şekilde sökmeye çekmeye kalkarsan kalurufer panelini eline alırsın...

timucintt

« Yanıtla #147 : Aralık 23, 2009, 12:10:39 ÖÖ »

sende söle abi sorunun nedir çözelim :P

HEKTOR-TEG

« Yanıtla #148 : Aralık 23, 2009, 03:18:25 ÖS »
timu beni hatırlıyormusun.:) sen teg ini satıyorsun bir ara yanlış hatırlamıyorsan sanırım satmamışın memnun oldum.

benim sorunum hani kontağı ikinci kademede cevirdiğinde tık diye bir ses geliyor sanırım benzin rölesinden motora benzin gönderiyor sonra çalıştırıyorsun.

fakat bazen buşekilde yapmama rağmen çalışır gibi yapıyor istop ediyor ve daha sonra o tık sesi gelmiyor ve motor çalışmıyor ancak 5-10 denemedn sonra çalışıyor.

çok can sıkıcı bir durum işini bilen bir usta var sanaide geçengün gittim yerinde bulamadım normal elektrikçiyede elletmiyorum. olay bu..

dün aracıma pasta, hata giderici, teflon koruma ve cila yaptırdım boya baya bir canlandı. ve bu işilemi bi eleman kapımda yaptı iki arabama 90.tl ye. tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2009, 03:20:22 ÖS Gönderen: HEKTOR-TEG »

TegB20VTec

« Yanıtla #149 : Aralık 23, 2009, 03:58:58 ÖS »
Araç içindeki Sigorta kutusunun oradaki Mıtsuba marka rölenin lehimlerini tazelet bişey kalmaz. Klasik problemi.