Gönderen Konu: D segment bir araç düşünüyorum sizce Honda 2.0i LS nasıl olur?  (Okunma sayısı 3521 defa)

SecretPolice06

Uzun zamandır D segment bir araç almayı düşünüyorum, öyle aşırı fazla da bir bütçem yok. Askerlik öncesi ben gidince ev arabasız kalmasın istiyorum. Sonuçta hastalık var sağlık var.

Başlarda aklımda Laguna vardı, ancak ne yazık ki günümüz şartlarında temizini ve bakımlı olanını bulmak zor.

Biraz araştırmadan sonra Accord 2.0i Ls ile karşılaştım. Evde kullananlar için otomatik vites daha iyi olacağından otomatik olanlarına bakıyorum.

Ama internette o kadar fazla bilgi kirliliği var ki artık neredeyse D segment araçlardan vazgeçmek üzereyim.

Sizlerden ricam, Accord 2.0i Ls ile ilgili yardımcı olmanız. Almalı mıyım almamalı mıyım? Kafam allak bullak oldu.

Alınmaz diyorsanız önerileniz nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2019, 12:40:03 ÖS Gönderen: SecretPolice06 »

SecretPolice06

Ynt: D segment bir araç düşünüyorum sizce Honda 2.0i LS nasıl olur?
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2019, 12:48:26 ÖS »
Uzun zamandır D segment bir araç almayı düşünüyorum, öyle aşırı fazla da bir bütçem yok. Askerlik öncesi ben gidince ev arabasız kalmasın istiyorum. Sonuçta hastalık var sağlık var.

Başlarda aklımda Laguna vardı, ancak ne yazık ki günümüz şartlarında temizini ve bakımlı olanını bulmak zor.

Biraz araştırmadan sonra Accord 2.0i Ls ile karşılaştım. Evde kullananlar için otomatik vites daha iyi olacağından otomatik olanlarına bakıyorum.

Ama internette o kadar fazla bilgi kirliliği var ki artık neredeyse D segment araçlardan vazgeçmek üzereyim.

Sizlerden ricam, Accord 2.0i Ls ile ilgili yardımcı olmanız. Almalı mıyım almamalı mıyım? Kafam allak bullak oldu.

Alınmaz diyorsanız önerileniz nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bayağı bir eksik olmuş soru şöyle tamamlayalım.

1997 model Accord 2.0i LS Araç temiz, hasar kaydı yok, iki parça değişen var. Boya yok. Araç hoşuma gitti ama yukarıda da söylediğim gibi bilgi kirliliği çok fazla, bilen bilmeyen herkes, seven sevmeyen herkes farklı konuşuyor.

münzevi

• Co-Admin
Ynt: D segment bir araç düşünüyorum sizce Honda 2.0i LS nasıl olur?
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2019, 10:13:12 ÖÖ »
D sınıfı araçların yürütme maliyeti daha ağırdır. Bu yüzden yokluğunuzda evdekiler açısından yürütmesi daha kolay olan bir civic almanızı tavsiye ederim.