Gönderen Konu: 80 km'den sonra gaza basınca titreme  (Okunma sayısı 9435 defa)

catlakfizikci

80 km'den sonra gaza basınca titreme
« : Şubat 16, 2018, 06:13:59 ÖS »
Merhabalar. 2007 model crv ll aracımın bakımlarını yaptırdım. Denizli'den ankara'ya gideceğim için hankook winter i cept evo2 suv kış lastiğin taktırdımm.  Denizliden ıspartaya giderken kardesim abi gaza basınca araç hafif titriyor dedi yoldandır diye pek ciddiye almamıştım. Şubat ayının basinda denizliden ankaraya giderken araç 80 kmnin üstüne çıkınca bütün araç titremeye başladı. Ankara ya vardiktan sonra bir honda servisi bulup gittim rotbalansciya yönlendirdiler orda sağ aks iç lalesi sıkıntılı denildi. Servise geri gittim parca ellerinde olmadığı  ve geriye denizliye dönmem gerektiği icin aksin içine gres basıldı  fişekler ve viraj lastiklari değişti yola ciktim. Titreme azalmış olarak denizliye döndüm. Denizlide ozel serviste sağ sol iç aks kafalari yan sanayi parça ile değişti ama titreme ortandan kalmadı. Biraz bin toparlar dediler 350 km yol yaptim düzelmedi. Rot ve balans ayarları yapildi titreme dahada artti 30-50 km hızlar arasinda bariz titreme olurken 50 den sonra azalsada titreme devam etmek. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

vlamix

Ynt: 80 km'den sonra gaza basınca titreme
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2020, 09:15:09 ÖS »
Selamlar , aynı sorunu bende yaşadım. Sağ aks söküldü bakıldı zedelenmiş , sonra sağ aksı değiştirdim 15 gün sonra tekrar yaptı. bende ki çözümü şanzımandan çıkan transaksın değişmesi ile oldu. şanzıman ile aks arasında ki milden bahsediyorum.