Gönderen Konu: 98 civic sedan ön tampon  (Okunma sayısı 1757 defa)

cemcem-ies

98 civic sedan ön tampon
« : Temmuz 22, 2011, 09:56:25 ÖÖ »
Herkese selam arkadaslar, cikma orijinal ön tampon ve bu sitede olan bir arkadasin arabasinin tamponundan ariyorum, eger orijinal tampon uzerinde oynandiysa da kimin oynadigini merak ediyorum. Fiber olduktan sonra her turlu kalip cikariyorlar biliyorum fakat fiber de püskevit gibi citir citir kiriliyor en ufak dokunmada bile. O arkadasin tamponu da su:

http://img440.imageshack.us/img440/7278/1aj3.jpg

Optimums

Ynt: 98 civic sedan ön tampon
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2011, 08:41:15 ÖÖ »
Dostum Sitede X-Style Diye Bir Arkadaş Var Gebzede Galiba O İlgileniyor Bu İşlerle Bende Net Üzerinden Sipariş Vermiştim Kargoyla Yolladı Kaportacıda Taktırdım Birde Uygulama Felan Yaptı Ek Olduğu Bile Anlaşılmıyor.

tnrdnz

« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2011, 12:04:28 ÖS »
vtec tarzı ek var o tamponda
fiber hiçde öle çatır çutur kırılmıyor bn bir kullandım hiç bişe olmadı tam tersine gayet
iyidir esneme yaptıgını için normal tamponlar kadar saglamdır diebilirim her fiber
kaliteli olmaz fiberin hazırlanmasındaki
üzerine attıgı kat sayısı çok farkeder sahibinden de bi kişi daha satıyor bu tarz tampon eklerini fiyatıda
yanlış hatırlamıyorsam 70 tl civarıydı

Optimums

« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2011, 05:24:07 ÖS »
Bu Konuda Taner Kardeşime Katılyorum Yaklaşık 6 Aydan Beri Bende Kullanıyorum Daha Bir Çatlamak Veya Kırılma Bükülme Vs Görmedim.Bende Nisanda Almıştım Fiyatı 40 Liraydı Galiba Yada 50 Yanlış Hatırlamıyorsam.