Gönderen Konu: 1.6 ies arayanlar.  (Okunma sayısı 1642 defa)

chevasil

1.6 ies arayanlar.
« : Ağustos 20, 2011, 11:09:44 ÖS »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sadece-86-bin-km-de-makyajli-kasa-1-6-civic-caretta-oto-da-57103641/detay/?source=promotion_topl bu arcı nette gezerken gördüm fiyat makul yakın olupta almak isteyenlere duyrulur aracla ılgım yoktur sadece temiz gözüküyor arac arayan arkadaslara yardımcı olmak içindir msjım.

kayaci26

Ynt: 1.6 ies arayanlar.
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2011, 12:02:17 ÖÖ »
Haklısın Dostum... ies arayanlar baksın ve bazı farklılıkları anlasın manasında da iyi olmuş bu ilan... tamam aracın orjinalinin üstüne konulan hiç bir şeyin ikinci elde karşılığı yok ama...

Bir bakarmısın SRS yok, ABS yok . . . LPG yok . . . Çelik jant yok.... CD çalar yok... ve bunca yoka rağmen 16900 TL . . .

mesela aynı model A/T - LPG li, çelik jantlı, SRS + ABS (full paket), CD çalarlı +ses sistemli,   
daha da önemlisi adam gibi servis bakımlısına 18 - 19.000 TL isteyince herkes atlıyor, bu ne ya... piyasa fırladı falan caz yapıyorlar... 

En iyisi çok konuşmak ya da çok yazmak değil... çıkacaksın oto pazarlarına bakacaksın rakamlara... piyasa çok hareketli çoook...

Bu arada niyetim bu ilandaki araca çamur atmak falan değil... 16 - 16.500 TL arasına biteri vardır... çok da uygundur, çarpık-değişik-boyanık durumu yazılı değil ama, 86.000 de ki aracın deri koltuğa çevrilmiş olması biraz iç gıcıklayıcı... diğer türlü alınabilir.... binilebilir de . . .

gecetilkisi

Ynt: 1.6 ies arayanlar.
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2011, 09:32:00 ÖÖ »
Bencede arada böyle profesyonel komisyoncu olması benide caydırır. Demekki araçtan belli bir kar ediyorki satısa çıkmış, düşünmek gerekli........