şu testlerin resimlerini verme olanağı yokmu, dergbiyi alan arkadaşlardan rica etsek..
Alıntı yapılan: kmorbulut83 - Eylül 03, 2007, 08:45:42 ÖSabi ben zaten artık beklemedeyım kaporomu da yatırdım ama bu son yazılan cızılenler ınsanın kafasınıda karıstırmıyor dııl... yanı sımdı sızın efsanelerede 7,0 de cıkıyor fılan dıyen olmus dorumudur bu yanı yalnıs yapmadım dımı tercıhımde ..ben hondayı oldum olası severdım neden bılmıyorum ama bana hep guven verırdı o logosu dı dıyorum cunku 2 ay sonra verıyor dıyebılecem ınsallah ben pişmanlık duyacağını düşünmüyorum..çünkü Honda genelde fire vermez..ama arabayı yürütende sen olacaksın..tek tavsiyem ilk 1000 km de abanma ve yağını değiştir..
abi ben zaten artık beklemedeyım kaporomu da yatırdım ama bu son yazılan cızılenler ınsanın kafasınıda karıstırmıyor dııl... yanı sımdı sızın efsanelerede 7,0 de cıkıyor fılan dıyen olmus dorumudur bu yanı yalnıs yapmadım dımı tercıhımde ..ben hondayı oldum olası severdım neden bılmıyorum ama bana hep guven verırdı o logosu dı dıyorum cunku 2 ay sonra verıyor dıyebılecem ınsallah
41 L 0843 plakalı araç duyduğuma göre türkiyeye giren ilk kırmızı TypeR mış arkadaşlar. Bir dergide gercen gün gördüm forum kuralları gereği dergi isim vermem doğru mu bilmiyorum ama Typer testi içinde kullanmışlar bu aracı. ve çok büyük bir hayal kırıklığı demişler hızlanması yani yeni TypeR için. Çünkü hızlanması 7.2 saniye çıkmış. Tabii bu ne kadar doğru? tartışlılır