Gönderen Konu: Kurtlar Vadisi geri dönüyor !  (Okunma sayısı 9338 defa)

ALG

• THT
Ynt: Kurtlar Vadisi geri dönüyor !
« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2006, 11:12:45 ÖS »
ewet haklısn alg ama kurtlar vadisinde kullanılınca çoğu insan duydu yanee. ahh ahh başlaasada islesem yaww..

dizide duyunca bizde şaşırdık, bizim yöreye has bir şiveyle duyardık bu cümleleri hep..

cidden bende sabırsızlıkla bekliyorum..daha işleyecekleri çok konu, çok olay var..

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #26 : Ekim 19, 2006, 11:14:20 ÖS »
türkiyede konu ve olay bitmez zaten başbakanın balyoz olayınıda yaparlar :D:D

ALG

• THT
« Yanıtla #27 : Ekim 19, 2006, 11:16:03 ÖS »
ehuehee  :lol: :lol:

o balyoza para verip alan vekile söyleyecek söz bulamıyorum..en komiğide bir nalbura sordular olayı, yorumunuz nedir falan diye..adam dediki gelsinler 550 tane balyoz verelim onlara, para marada istemez  :lol: :lol:

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #28 : Ekim 19, 2006, 11:17:46 ÖS »
haklısın ama o balyoz önemliymiş öle dio alan vekil belkide başbakanımızın hayatnı kurtardı diyor adam ya. kaç paraya almış acaba ya  :D

ALG

• THT
« Yanıtla #29 : Ekim 19, 2006, 11:22:49 ÖS »
haklısın ama o balyoz önemliymiş öle dio alan vekil belkide başbakanımızın hayatnı kurtardı diyor adam ya. kaç paraya almış acaba ya  :D

500 ytl vermiş  :lol:

Onu-R

« Yanıtla #30 : Ekim 19, 2006, 11:43:26 ÖS »

Ahahahah ;D

Onu-R

« Yanıtla #31 : Ocak 12, 2007, 05:53:41 ÖS »

Evet arkadaşlar, soranlar oldu, biraz daha sabır dedim, inanmayanlar oldu, onlara da bu linki vereyim;

http://www.kurtlarvadisi.com/yenikv.html

MuRDeR

« Yanıtla #32 : Ocak 12, 2007, 09:58:56 ÖS »
peki bu polat güllü fln hep aynı mı ???

ne manada aynımı?
yok onlar hep film icabı, hayal mahsülü  ;D

ben buna koparım abi gülmekten kırıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Maverick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Ocak 13, 2007, 01:40:34 ÖÖ »
memati yürü be koçum ;D

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #34 : Ocak 13, 2007, 01:35:42 ÖS »
ya t
v de reklamını izledim varya üff diyorum... başlasada izlesek ya... benim bir numaralı favorim kurtlar vadisi.....

vtec_pu

« Yanıtla #35 : Ocak 13, 2007, 04:06:26 ÖS »
hmm...yne liselerde,sokaklarda kan olacak yani..

öyle erhan

« Yanıtla #36 : Ocak 13, 2007, 09:25:43 ÖS »
hmm...yne liselerde,sokaklarda kan olacak yani..
aynen yazıkkk

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #37 : Ocak 14, 2007, 12:26:58 ÖS »
sanki şu anda olmuyormu arkadaşlar. esrar, bıçak kavga herşey varr okullarda... ben kurtlar vadisini 1. bölümünden itibaren izledim. ben niye sigara içmedim ben niye kan dökmedim ben niye esrar içmedim. tamamen kişinin kişisel eğitimi ve ailevi süreciyle alakalıdır. dizilerle pek alakası yok bence...

ALG

• THT
« Yanıtla #38 : Ocak 14, 2007, 12:33:49 ÖS »
bu diziden etkilenip denyoya bağlayan çok adam gördüm, daha komiği üniversite öğrencisi adamların diziden etkilenip giyimini kuşamını değiştirdiklerini gördüm..tespih çevirmeyi bilmeden özenip, tespihle komik hallere düşenlermi dersin, artık neler var neleeer..
komik bi durum gerçekten..

aSil

« Yanıtla #39 : Ocak 14, 2007, 12:39:38 ÖS »
Her zaman gidip oturduğum, arkadaşlarımla sohbet ettiğim mekana Kurtlar Vadisi'ni izlemek için gittim. Fakat bir baktım herkes pardesülü, tesbihli, herkes birbirine "var mı bana yan bakan" triplerinde bakıyor. Burda dizinin suçu yok. Suç; bir diziden bu kadar etkilenen, zayıf beyinli, iradesiz, kişiliği oturmamış insanlarda. Bu topluma, bu dizi yaramıyor kardeşim. Ama kendini bilen adamlar için de izlenesi bir dizi yalan yok...

yassi

• TeamHondaTurkey
« Yanıtla #40 : Ocak 14, 2007, 12:44:13 ÖS »
valla ben izliyorum dizide işlenen türkiyemizdeki yaşanan olaylar gerçekler üstü kapalı anlatılıyor. dersini çıkaran çıkarır. ama denyolarda alır tespihi eline ben kabadayıyım diye çıkar meydana ondan sonra yer dayağı vs. oturur aşağı... ben onu bunu bilmem kardeşim. insanın kendisiyle alakalı herşey...

vtec_pu

« Yanıtla #41 : Ocak 15, 2007, 06:19:22 ÖS »
sanki şu anda olmuyormu arkadaşlar. esrar, bıçak kavga herşey varr okullarda... ben kurtlar vadisini 1. bölümünden itibaren izledim. ben niye sigara içmedim ben niye kan dökmedim ben niye esrar içmedim. tamamen kişinin kişisel eğitimi ve ailevi süreciyle alakalıdır. dizilerle pek alakası yok bence...

tabikide...o senin olgunluğunu gösterir zaten.işte millet içinde olan delikanlılığı azda olsa yansıtmaya çalısıyo.ayrıca liselerdeki esrar,bıçak vs..olaylarına gelince.ACIYARAK BAKIYORUM...bu kadar isyankar olunmamalı.sonuçta hiçbirşey derdi alıp götürmez...):