2006 ls 49000 km aracın ilk sahibi olarak;
1. Ön göğüsten gelen sesler -BENDE SES YOK
2. Panziotlardan gelen sesler - ? ? ? ?
3. Camlardan gelen sesler - BENDE SES YOK
4. Arka hopörlörün ordan gelen sesler - BENDE BÖYLE Bİ SORUN YOK
5. Emniyet kemerinden bağlantı yerlerinden gelen sesler -BÖYLE BİR SES DE YOK
6. Ön direklerden gelen sesler - SES GELMİYOR
7. Kapı kitleme mandalından gelen sesler - BENDE YOK
8. Genel olarak içeriye aldığı yol sesi azımsanmayacak derecede çok -EVET ÇOK FAZLA..
9. Motor sesinide çokta olmasa hissettiriyor - BENCE MAKUL
10. Aracın yol tutuşu çok kötü değil fakat kimse iyide diyemez - NORMAL
11. Aracın kaporta biraz hafif, sac aksamı ince, bu her ne kadar güvenlik olarak görülsede zafiyettir. EVET...
13. Direksiyon, direksiyon kutusundan gelen ses-sesler, gıcırtılar - ZAMAN ZAMAN VAR.
14. Koltuktan gelen gıcırtılar ve sesler (genel olarak burç aksamı ile ilgili) - BENDE VARDI SERVİSTE YAPTIRDIM BİR DAHA OLMADI
15. Direksiyonun tuhaf biçimde ağırlaşması ve bazen hafifleşmesi, servistekilerin ise ESP yanmıyorsa sorun yok demesi, oysa bir sorun var - BENDE DE AYNI SORUN VAR
16. ABS sisteminin diğer avrupa araçlarına göre enteresan ve tıkırtılı çalışması (özellikle çukurlara düşerken) - SES YOK AMA DEVREYE ERKEN GİRİYOR.
17. ES modellerinin full diye geçmesi fakat emsali avrupa araçlarına göre boş+boş olduğu - EMSALLERİNE GÖRE BOŞ SAYILIR
18. En basit örneği bıçak gibi anahtar, far, yağmur ve park sensörlerinin olmaması, camı otomatik bile yukarı kaldırmaması - KATILIYORUM
19. Yol bilgisayarı olmaması - KATILIYORUM
20. Silicek fasılasının bile olmaması - EVET..
21. Bagajın dışardan açılamaması, ve birçok forum üyesenin eğilip kalkmaktan bel ağrıları şikayeti olduğu - DIŞARDAN AÇILMAMASI GÜVENLİK AÇISINDAN İYİ.
TÜM BU OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN KULLANDIĞIM ESKİ ARAÇLARIMA GÖRE FAZLASIYLA MEMNUNUM.