Gönderen Konu: civic hb yan kapı çıtası nasıl sökülür yardım lütfen  (Okunma sayısı 6554 defa)

bywarm

selam arkadaşlar aracımı yeni boyattım alt takımı yeni değiştirdim hiçbir ses yokken şimdi yeniden tınlama şeklinde arka soldan ses gelmeye başladı ve servisime tekrar gittim fakat bir sonuç yok alt takım sağlam zaten yeni yaptık dediler her hangibir problem göremedik dediler sesi duymalarına rağmen uzunca bir müddet aradılar fakat bulamadılar bu sesi nihayet ben buldum aracım hb kapının yanında arka kısımda bulunan kısa gövde çıtası ses yapıyor bu kapı çıtasının devamını söküp silikonla kendim yapıştırmak istiyorum acaba nasıl sökülür bu kapı çıtası bilgisi olanlardan yardım bekliyorum ve arka koltuk kenarındakı plastik döşemeyide çıkartıp ses izelasyonu yapmak istiyorum bu plastik döşemenasıl çıkar görsel fotolu veya video lu paylaşımlarınızı bekliyorum  şimdiden yorum yapana yapmayana teşekkürler  >=ok

tarantino

• Co-Admin
Ynt: civic hb yan kapı çıtası nasıl sökülür yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2010, 02:07:49 ÖS »
araba hb ise arka çamurluktaki kopçalıdır çıtayı sağa veya sola olarak kızak biçiminde kaydırarak  çıkartıyosun ön çamorluktaki is kapıyı açtığın da çıtanın hizasında birtane somun olur onu çıkarıcaksın daha sonra çıtayı sağa veya sola olarak kızak biçiminde kaydırarak çıkaracaksın basit nir işlem yanlız silikon yaptığın da silikonu bastığın yerler kurudukça çekm e yapacaktır bu da dış gçrünüşte yüzeysel çökmeler gözükecektir

bywarm

« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2010, 04:46:50 ÖS »
araba hb ise arka çamurluktaki kopçalıdır çıtayı sağa veya sola olarak kızak biçiminde kaydırarak  çıkartıyosun ön çamorluktaki is kapıyı açtığın da çıtanın hizasında birtane somun olur onu çıkarıcaksın daha sonra çıtayı sağa veya sola olarak kızak biçiminde kaydırarak çıkaracaksın basit nir işlem yanlız silikon yaptığın da silikonu bastığın yerler kurudukça çekm e yapacaktır bu da dış gçrünüşte yüzeysel çökmeler gözükecektir
araç hb 1998 is .
tarantino silikon problem çıkarırsa bu durumda önerin ne olur bana

tarantino

• Co-Admin
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2010, 12:22:27 ÖS »
araç hb 1998 is .
tarantino silikon problem çıkarırsa bu durumda önerin ne olur bana
orjinal kopçalarının yanı sıra sağlam bir çift taraflı bant kullnırsan sesi kesmiş olursun