Gönderen Konu: Cam çıtası nikelaj kaplama yardım  (Okunma sayısı 21457 defa)

cihan_savran

Ynt: Cam çıtası nikelaj kaplama yardım
« Yanıtla #25 : Ekim 07, 2011, 09:55:33 ÖS »
merhaba arkadaşlar benimde 98 model bir civicim var siyah çıtanın üstü soyulmuş bunun yenisi yokmu ne kadar fiyatı yada mat siyah folyo kaplasak olurmu?

wordsman

« Yanıtla #26 : Ekim 07, 2011, 10:23:01 ÖS »
merhaba arkadaşlar benimde 98 model bir civicim var siyah çıtanın üstü soyulmuş bunun yenisi yokmu ne kadar fiyatı yada mat siyah folyo kaplasak olurmu?

Aşağıda linkini verdiğim konuyu incelersen faydalı olabilir.

http://www.teamhondaturkey.com/forum/problemler_ve_cozumleri/cam_citalari_dokuluyor-t52064.20.html

Eren53

« Yanıtla #27 : Ekim 09, 2011, 03:24:56 ÖÖ »
97 cıvıc için servise sordugum da tanesine 176 tl istediler bende tabelacıdan mat siyah folyo aldım tek tek hepsini çakmak yardımıyla ısıtıp kapladım bi güzel hatta folyom arttı hızımı alamadım tampon çıtalarını da kapladım :)

honda2000

« Yanıtla #28 : Aralık 01, 2011, 09:09:40 ÖÖ »
aynı sıkıntı benim 2000 1.6ies simde de var  ben en kısa zaman işinin ehli birisine karbon folyo ile kaplatacam...sanada tavsiye ederim ..boyamaya kalkma sakın!tekrar atar.
Katılıyorum o işi boya ile yapamassınız hem atar hemde saglamken çirkin görünür...bunu bildiğimden eski ies lerde sorun olan kronik problem için araştırmaya girdim.. ve benim 2000 ies e .. şaşmazda  ustasını bulup gerekeni yaptırdım... böylece kronik akü probleminden sonra(bakınız akü problemleri hakkındaki bana ait çözüm) cam çıtalarınada çözüm buldum.. dün yaptırdım  şu anda bandajlı ..bandajı çıkardığım zaman tam resimlerini yayınlarım...siyah olan çıtayı çıkarıp nikelajlı çıta taktırmanızı tavsiye etmem hiç uyuşmuyor..ama ben öyle istiyorum derseniz onuda yapıyorlar...

fatihboss

« Yanıtla #29 : Aralık 01, 2011, 12:13:23 ÖS »
şaşmazda yaptırdığınız yeri tarif edermisiniz.fiyatını öğrenebilirmiyim?

wordsman

« Yanıtla #30 : Aralık 01, 2011, 12:19:11 ÖS »
aynı sıkıntı benim 2000 1.6ies simde de var  ben en kısa zaman işinin ehli birisine karbon folyo ile kaplatacam...sanada tavsiye ederim ..boyamaya kalkma sakın!tekrar atar.
Katılıyorum o işi boya ile yapamassınız hem atar hemde saglamken çirkin görünür...bunu bildiğimden eski ies lerde sorun olan kronik problem için araştırmaya girdim.. ve benim 2000 ies e .. şaşmazda  ustasını bulup gerekeni yaptırdım... böylece kronik akü probleminden sonra(bakınız akü problemleri hakkındaki bana ait çözüm) cam çıtalarınada çözüm buldum.. dün yaptırdım  şu anda bandajlı ..bandajı çıkardığım zaman tam resimlerini yayınlarım...siyah olan çıtayı çıkarıp nikelajlı çıta taktırmanızı tavsiye etmem hiç uyuşmuyor..ama ben öyle istiyorum derseniz onuda yapıyorlar...

kronik akü problemi neymiş? ilk kez dudum. açabilir misiniz?

logıcthıs

« Yanıtla #31 : Aralık 01, 2011, 01:50:05 ÖS »
Ben Karbon Folyo İle Kapladım Bunuda Düşünebilirsiniz Gayet Şık Duruyor.

fatihboss

« Yanıtla #32 : Aralık 02, 2011, 09:49:53 ÖÖ »
Karbon çok şık olmuş iyi günlerde kullanın.
Nerede yaptırdınız ve ne fiyata yaptırdınız.
Karbon uygulamasında çıtları sökmeye gerek varmı

mtl34

« Yanıtla #33 : Aralık 02, 2011, 10:44:54 ÖÖ »
carbon guzel olmus

astra_21

« Yanıtla #34 : Aralık 02, 2011, 10:51:04 ÖÖ »
arkadaşlar aracınızın ne kapı kolunu ne çıtasını nikelaj yaptırmayın sakın sonra sıkıldığınızda sökmek isterseniz kapı kolundaki boyayı alıyor arkadaş çıkarmaya kalktı boya pütür pütür döküldü tavsiye etmiyorum!!! çitadaki plastik zaten ölüyor silikondan haberiniz olsun.çitası bozulan arkdaş plastiğini onarmanı tavsiye ederim içeri su girer...
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2011, 10:54:06 ÖÖ Gönderen: astra_21 »

logıcthıs

« Yanıtla #35 : Aralık 02, 2011, 03:36:51 ÖS »
Karbon çok şık olmuş iyi günlerde kullanın.
Nerede yaptırdınız ve ne fiyata yaptırdınız.
Karbon uygulamasında çıtları sökmeye gerek varmı
teşekkür ederim
karbonu ben kendim kapladım
evet çıtalar sökülüyor ve üzerindeki boyalar tamamen zımpara v.s kazınıyor.

sniper

« Yanıtla #36 : Aralık 23, 2011, 11:31:19 ÖS »
arkadaşlar benim 2000 1.6 civic aracımda da aynı promlem vardı ve ben siyah mat folyo ile kendim kapladım. biraz el becerisi ve çıtaları sökmek için de biraz dikkat istiyor. ön kapı çıtalarının sökülmesi için aynaların da sökülmesi gerekiyor ama iş bitince gerçekten verilen emeğe değiyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama kendi yaptığım şekilde ve çıtadaki tırnakların kırılmaması için çıtaları çıkarırken dışarı doğru yavaç hareketlerle çekerseniz problem olmaz...

ikisi arasındaki fark ortada:)

honda2000

« Yanıtla #37 : Aralık 24, 2011, 07:47:44 ÖÖ »
Site uzun süredir kapalı olduğu için resim ve bilgiler gecikti...kar olduğu için resim net görüntü vermeyebilir ama bir fikir verir...önce bende kendim yapmayı düşünmüştüm..ama bu adamlar bu işi defalarca yapmış ve işleri bu üstelik nikelaj üzerine çalışıyorlar...oraya gidince görülür zaten... orjinali gibi oldu... 4 çıta..80 tl.. bir parada degil..
onlarda metali hazır kaplanmış olarak getirip kesip..silikon ile yapıştırıyorlar..sonrasında bantlanıyor ve havanın ısısına göre bantlar birkaç saat ile birkaç gün arasında kalıyor...ben bu mevsimde sabah çıkar demelerine rağmen 2 gün çıkarmadım... Bu sorun nerdeyse bizim tüm arabalarda var veya ilerde olacak.. göz önü olursa sanırım çok arkadaşa faydası olur...
Adres:Ugurlu oto nikelaj.. şamaz eski9.sok..yeni 2537 sokak..25/A
tel:2781532

Not:resimler çıkmadı başka bir siteye  yükleyeyim..
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2011, 07:49:19 ÖÖ Gönderen: honda2000 »

honda2000

« Yanıtla #38 : Aralık 24, 2011, 08:06:26 ÖÖ »
Bu karda resim bukadar oluyor... unuttum yazmaya..ayna sökmek..kapı sökmek ve çıta sökmek filan yok..getirilip hokka gibi üzerine yapışıyor...

« Son Düzenleme: Aralık 24, 2011, 08:08:22 ÖÖ Gönderen: honda2000 »