TeamHondaTurkey.Com

HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: barbit - Ocak 10, 2014, 02:02:30 ÖS

Başlık: distribütör den yağ kaçırma
Gönderen: barbit - Ocak 10, 2014, 02:02:30 ÖS
arkadaşlar distribütör den ya kaçağı var serviste iç taraftan olduğunu öğrendim ama oraya uygun conta ya da keçe yokmuş komple değişmek lazımmış. bu arızayı nasıl halledebilim konu hakkında yardımcı olan olursa sevinirim. yenisi bayağı biraz pahalı.teşekkürler.
Başlık: Ynt: distribütör den yağ kaçırma
Gönderen: tarantino - Ocak 10, 2014, 03:51:35 ÖS
slm barbaros

ilk önce aracın ne marka cinsi ne kaç model onları bir yaz istersen de ona göre yardımcı olalım.

daha sonra distribütör kapağının ordan mı yoksa motor kapağına bağlanan yerin ordan mı geliyor bunu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim....
Gönderen: barbit - Ocak 10, 2014, 11:22:07 ÖS
2001 i.6 ies model iç yerdeki keçe ya da contadan mış. motorda yağ görmeye dayanamıyorum.motor kapağına bağlanan yerden geliyor bi contası değişti ordan değilmiş. teşekkürler...
Gönderen: tarantino - Ocak 10, 2014, 11:42:39 ÖS
2001 i.6 ies model iç yerdeki keçe ya da contadan mış. motorda yağ görmeye dayanamıyorum.motor kapağına bağlanan yerden geliyor bi contası değişti ordan değilmiş. teşekkürler...
distirübitörde problem yok barbaros adam gibi bir tamirciye git hemen işini çözer ;)

distirübitörse o zaman sıkıntı var demektir içindeki keçe kolay kolay bulunmuyor
Gönderen: 23korg23 - Ocak 11, 2014, 12:16:46 ÖÖ
Bikac ay once bende de oldu usta distribitoru soktu icinde kacak yoktu cok sukur sadece disindaki o ring degisti simdi sorun yok galiba para da almamisti.. ama icerden olsaydi 100 lira kadar masraf cikacagindan bahsetmisti. Tarantino nun dedigi gibi iyi bir usta bul
Gönderen: barbit - Ocak 13, 2014, 07:10:49 ÖÖ
http://www.ebay.de/itm/Honda-Civic-Distributor-Seal-O-ring-Set-of-2-Made-in-Japan-/251236840843?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a7ee1f58b benim bulmam gereken conta bu model değil mi yurt dışından ısmarlıcam ona göre.maalesef içinden yağ sızdırıyor. cvplar için teşekkürler...
Gönderen: tarantino - Ocak 13, 2014, 08:13:53 ÖÖ
http://www.ebay.de/itm/Honda-Civic-Distributor-Seal-O-ring-Set-of-2-Made-in-Japan-/251236840843?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a7ee1f58b benim bulmam gereken conta bu model değil mi yurt dışından ısmarlıcam ona göre.maalesef içinden yağ sızdırıyor. cvplar için teşekkürler...
SENİN sorunun çeok basit aslında bu kadar problem edilecek bir şey yok aslında distiribütörün içinde yap gelmiyorsa kapağını sökünce senin silindir kapağına bağlı olan büyük oringte problemin var onuda sökersin dist. oringin etrafına güzelce bir dyson çekersin sorunun çözülür ;)
Gönderen: barbit - Ocak 13, 2014, 09:37:16 ÖÖ
SENİN sorunun çeok basit aslında bu kadar problem edilecek bir şey yok aslında distiribütörün içinde yap gelmiyorsa kapağını sökünce senin silindir kapağına bağlı olan büyük oringte problemin var onuda sökersin dist. oringin etrafına güzelce bir dyson çekersin sorunun çözülür ;)

teşekkürler yapmaya çalışcam bi şekilde :)